mac01 Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 (editat) Re: La multi ani, Yonutz ! La multi ani frateMeLeu. imi pare rau ca nu sunt langa tine sa bem o bere langa un gratar! Tot ce vrea inima mea sa fie la tine si sa ne auzim cu bine! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! Ma duc sa desfac o bere si sa ma gandesc cat de bine mi-a placut ca te-am cunoscut! LAAAAAA MUUUUUTI ANI! Multi ani traiasca, multi ani traiasca...La Multi Ani! Editat August 1, 2015 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Re: La multi ani, Yonutz ! Hai La Multi Ani și din partea mea sa fi iubit:old Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Re: La multi ani, Yonutz ! Va multumesc tuturor pentru urari. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Re: La multi ani, Yonutz ! La multi ani domnu'! "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: La multi ani, Yonutz ! La multi ani sanatosi si fericiti!:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate