Tinut87 Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 As ruga pe cei care stiu unde as putea gasi sau poate are cineva de pe forum sau cunoaste pe cineva care are de vanzare etrieri fata pentru Daihatsu Rocky pentru modelul cu discuri ventilate. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. salut, cred ca am eu etriere pentru discuri ventilate trebuie sa ma uit ca nu sunt sigur. discurile care erau montate aratau asa: daca te intereseaza, le pot cauta in Weekend si te anunt Editat August 4, 2015 de marga2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinut87 Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. salut, cred ca am eu etriere pentru discuri ventilate trebuie sa ma uit ca nu sunt sigur. discurile care erau montate aratau asa: [ATTACH=CONFIG]246095[/ATTACH] daca te intereseaza, le pot cauta in Weekend si te anunt Salut. Eu de fapt am nevoie doar de etrieri. Doar ca nu imi potrivesc etrierii care sunt montati pe modelele cu discuri normale decat cei pentru modelele cu discuri ventilate. Eu am discuri ventilate pe masina. Din cate am inteles ar mai potrivi si de pe feroza 1.6 16valve cu discuri ventilate. Eu caut doar etrierii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. da, eu am pus modelul de discuri sa vezi daca e acelasi lucru care il ai si tu. eu am etriere pentru modelul de discuri din imaginea atasata mai sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. salut .am eu etrieri fata pentru discuri ventilate .da cred ca trebuie schimbate garniturile stau de multa vreme .ai nevoie si de suport etrier? daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinut87 Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. Buna. Suportul cred ca este sau cel putin eu asa stiu. Am nevoie de etrierii fata cand am cumparat masina avand doar unul dar care este deteriorat (nu mai avea garniturile este blocat si nu cred ca mai este remediabil) Pai prinderea este in oala aia care vine peste bila metalica peste omocinetica nu? Cea cu doua suruburi. Daca te referi la altceva sper sa nu am probleme posteaza-mi te rog o poza daca ai cu sistemul de prindere ca sa vorbim pe aceeasi limba. Multumesc. Am comandat deja de la un baiat din Cluj de pe feroza sper sa fie la fel. Stie careva daca sunt la fel? La ce pret poti sa mi le dai daca nu imi sunt bune alea? SI da discurile seamana cu cele din imagine. Acum nu am mai dat roata jos sa vad daca este exact la fel dar in principiu cam asa sunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. desi arata ruginite etrierele, garniturile sunt ok, nu scapa ulei iar pistonasele culiseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinut87 Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. [ATTACH=CONFIG]246443[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246444[/ATTACH] desi arata ruginite etrierele, garniturile sunt ok, nu scapa ulei iar pistonasele culiseaza Scuze ca am intarziat cu raspunsul. Multumesc si imi cer scuze ca ti-am rapit din timp. Intre timp am rezolvat mi-au fost bune etrirele care le-am comandat de la baiatul din Cluj. Intradevar de etrierele care sunt in poze aveam nevoie. Le-am curatat le-am montat si momentan totul pare in regula. Sper sa fi rezolvat problema. Multumesc mult pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. Scuze ca am intarziat cu raspunsul. Multumesc si imi cer scuze ca ti-am rapit din timp. Intre timp am rezolvat mi-au fost bune etrirele care le-am comandat de la baiatul din Cluj. Intradevar de etrierele care sunt in poze aveam nevoie. Le-am curatat le-am montat si momentan totul pare in regula. Sper sa fi rezolvat problema. Multumesc mult pentru raspunsuri. Ok nici o problema. Bine ca ai reusit sa rezolvi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. Se gasesc si pistonase si seturi de garnituri. Merita inlocuite ca sa nu fie probleme. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga2 Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. Da, ti-ar prinde bine un kit reparatie etrier Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: Etrieri frana Daihatsu Rocky pentru discuri ventilate. Pistonase gasesti de la SBS cod 851.865.1004, iar garnituri Seinsa cod D4213 :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate