alex22_xxx Postat Septembrie 5, 2008 Partajează Postat Septembrie 5, 2008 dupa o lunga steptare am achizitionat in final niste chestii interesante de la calmini.de ceea ce inseamna ca ma apuc de treaba! -kit suspensie 3" -body lift 3" -super strong shackle kit -steering stabilizer kit -4 malatesta kaiman 31/10,5/15 -4.16:1 gear set :banana :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... Felicitari, spor la traba si asteptam poze din dinpul operatiunilor. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... Felicitari, spor la traba si asteptam poze din dinpul operatiunilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... Felicitari pentru achizitie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... cat timp ai asteptat dupa piese?ai facut comanda direct in Germania? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: in sfarsit.... cat timp ai asteptat dupa piese?ai facut comanda direct in Germania? :roll: le-am luat personal din germania.le aveau pe stoc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... dupa doua zile de munca,improvizatii de elevatoare si chinuri cu desfacutul am reusit sa-l montez! partea buna este ca arata super bine,frange beton,dar in schimb mi se pare cam rigida. in urmatoarele zile urmeaza sa montez cauciucurile de teren si sa ma apuc de vobsit.bari,rollcage,etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... Salut. Foarte fain proiectul. O intrebare de la un incepator in suzuki.Daca kitul tau de inaltare este 3 inch din arcuri, amortizoarele evident sint si ele pentru un lift de 3 inch. Daca ai pus si shackle kit de 1 sau 2 inch in fine ce ai cumparat inseamna ca per total ai defapt un lift de 4 sau 5 inch nu risti sa strici amortizoarele?, cardanele mai ajung cum trebuie la diferentiale, nu risti sa sara?, nu trebuie in acest caz si un "drop pitman arm" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... Salut. Foarte fain proiectul. O intrebare de la un incepator in suzuki.Daca kitul tau de inaltare este 3 inch din arcuri, amortizoarele evident sint si ele pentru un lift de 3 inch. Daca ai pus si shackle kit de 1 sau 2 inch in fine ce ai cumparat inseamna ca per total ai defapt un lift de 4 sau 5 inch nu risti sa strici amortizoarele?, cardanele mai ajung cum trebuie la diferentiale, nu risti sa sara?, nu trebuie in acest caz si un "drop pitman arm" ? drop pitman arm am pus,cardanul sta frumos la locul lui,amortizoarele au cursa foarte mare(nici macar suspendata nu ajunge la cursa maxima)deci in consecinta nu cred ca vor fi probleme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... dupa ce sosesc cauciucurile montez si body lift de 3" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... Chiar ma bucur sa aud asta. Viitorul meu proiect va fi tot un samu probabil, dupa ce vind grandul si deocamdata string si eu informatii. Nu m-am uitat niciodata la un samu cu atentie dar calmini in kitul de lift de 3.5 si 5 inch ofera spacere pt cardane si conducte pentru frina alungite. Intrebarea mea defapt era daca totul funtioneaza si fara aceste "acareturi" la flexari maxime ? Multumesc pentru informatii si spor la lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... Chiar ma bucur sa aud asta. Viitorul meu proiect va fi tot un samu probabil, dupa ce vind grandul si deocamdata string si eu informatii. Nu m-am uitat niciodata la un samu cu atentie dar calmini in kitul de lift de 3.5 si 5 inch ofera spacere pt cardane si conducte pentru frina alungite. Intrebarea mea defapt era daca totul funtioneaza si fara aceste "acareturi" la flexari maxime ? Multumesc pentru informatii si spor la lucru. asa este,dar asta este de 3 si la cel de 3,5 spacerele au cam 1 cm latime.conductele le-am schimbat si eu (am pus de jimny) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... a crescut copilul.....si o sa mai creasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Re: in sfarsit.... Chiar ma bucur sa aud asta. Viitorul meu proiect va fi tot un samu probabil, dupa ce vind grandul si deocamdata string si eu informatii. Nu m-am uitat niciodata la un samu cu atentie dar calmini in kitul de lift de 3.5 si 5 inch ofera spacere pt cardane si conducte pentru frina alungite. Intrebarea mea defapt era daca totul funtioneaza si fara aceste "acareturi" la flexari maxime ? Multumesc pentru informatii si spor la lucru. asa este,dar asta este de 3 si la cel de 3,5 spacerele au cam 1 cm latime.conductele le-am schimbat si eu (am pus de jimny) Da asa este kitul tau de suspensii este de 3 inch dar tu ai pus si shackle kit care din cite stiu e de 1 inch sau de 2 inch decit tu in total ai un lift de 4 sau 5 inch. Calmini pentru cel de 3,5 da un spacer pt. cardanul spate. Pentru cel de 5 inch da 2 spacere pentru cardanul spate si fata deci nu stiu ce sa zic...nu am montat ,si poate nu e neaparat nevoie de ele ..., in ceea ce priveste amoritzoarele diferenta intre modelele de 3 sau 5 inch e mare si...nu iti poti da seama decit la flexari maxime daca nu cumva cursa puntii e oprita de amortizor...asta pina se va rupe.(nu iti poti da seama doar cu masina suspendata) Eu stiu ca un suspension lift de 5 inch e suficient pentru 31 la samurai deci de ce sa mai pui si body lift de 3 ? Cred ca cel mai sigur e sa lasi kitul de suspensii de 3 fara shackle kit si bodyu de 3 inch lift si ai in total 6 inch lift pentru 31. E pacat sa rupi un amoritzor sau ceva cardan.Poate isi da cu parearea si cineva mai avizat in suzukiuri. Calmini din cite am vazut "face" kitul de 5 inch pentru suspensii din exact ce ai si tu arcuri de 3 inch si shackle de 2 inch dar...cu amortizoare de 5 inch si 2 spacere pentru cardane, conducte de frina alungite (vad ca tu ai rezolvat problema asta), si inca citeva maruntisuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Re: in sfarsit.... Chiar ma bucur sa aud asta. Viitorul meu proiect va fi tot un samu probabil, dupa ce vind grandul si deocamdata string si eu informatii. Nu m-am uitat niciodata la un samu cu atentie dar calmini in kitul de lift de 3.5 si 5 inch ofera spacere pt cardane si conducte pentru frina alungite. Intrebarea mea defapt era daca totul funtioneaza si fara aceste "acareturi" la flexari maxime ? Multumesc pentru informatii si spor la lucru. asa este,dar asta este de 3 si la cel de 3,5 spacerele au cam 1 cm latime.conductele le-am schimbat si eu (am pus de jimny) Da asa este kitul tau de suspensii este de 3 inch dar tu ai pus si shackle kit care din cite stiu e de 1 inch sau de 2 inch decit tu in total ai un lift de 4 sau 5 inch. Calmini pentru cel de 3,5 da un spacer pt. cardanul spate. Pentru cel de 5 inch da 2 spacere pentru cardanul spate si fata deci nu stiu ce sa zic...nu am montat ,si poate nu e neaparat nevoie de ele ..., in ceea ce priveste amoritzoarele diferenta intre modelele de 3 sau 5 inch e mare si...nu iti poti da seama decit la flexari maxime daca nu cumva cursa puntii e oprita de amortizor...asta pina se va rupe.(nu iti poti da seama doar cu masina suspendata) Eu stiu ca un suspension lift de 5 inch e suficient pentru 31 la samurai deci de ce sa mai pui si body lift de 3 ? Cred ca cel mai sigur e sa lasi kitul de suspensii de 3 fara shackle kit si bodyu de 3 inch lift si ai in total 6 inch lift pentru 31. E pacat sa rupi un amoritzor sau ceva cardan.Poate isi da cu parearea si cineva mai avizat in suzukiuri. Calmini din cite am vazut "face" kitul de 5 inch pentru suspensii din exact ce ai si tu arcuri de 3 inch si shackle de 2 inch dar...cu amortizoare de 5 inch si 2 spacere pentru cardane, conducte de frina alungite (vad ca tu ai rezolvat problema asta), si inca citeva maruntisuri. masina din avatar are exact ce am eu pe a mea.este a patronului de la calmini.de . ce am cumparat eu a fost la sfatul lui.el mi-a spus de ce am si de ce nu am nevoie.probabil telescoapele pe care mi le-a dat nu sunt de la chitul de 3 ci poate sunt de 5.sincer nu stiu. ce stiu este ca dupa ce le-am montat cu masina suspendata telescoapele nu erau pe cursa maxima,iar in ceea ce priveste bodiliftul am nevoie de el ca altfel o sa atinga cauciucurile de fata.(nu in aripa ci in fata rotii).cardanul sta si ala frumos la locul lui (nu a iesit mult).cred ca este ok asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: in sfarsit.... Dupa ce m-am sfatuit cu Cfantana si am primit suficiente informatii m-am hotarat sa ma apuc singur de confectionarea barilor fata -spate. nu stiu ce am avut in cap deoarece dupa o zi intreaga de munca am reusit sa fac doar suportul.sper ca o sa reusesc.desfacand ornamentele de pe pragare si overfenderele de pe aripi am observat ca sub ele era raiul rugini.in concluzie pragare noi si aripi spate noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: in sfarsit.... pe mine m-au costat fetele de prag si aripi spate doar ca am gasit numai de suzuki inchis si am taiat din ele 500,00 ron si aparatorile le-am facut din fibra de sticla .spor la treaba suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: in sfarsit.... apropo cit te-a costat suspensia ? :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: in sfarsit.... suspensie+shacle+bodylift=1400 euro :(( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: in sfarsit.... pe mine m-au costat fetele de prag si aripi spate doar ca am gasit numai de suzuki inchis si am taiat din ele 500,00 ron si aparatorile le-am facut din fibra de sticla .spor la treaba numai asa vin aripile spate.am cautat in tectoc si toti producatorii dau le fac asa.trebuie taiat din ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Re: in sfarsit.... dupa ce imi platesc taxa de poluare care cica va fi non euro adica mai exact 950 euro : :uameni am sa ma gindesc sa imi cresc si eu putin copilasul numai sa ma redresez cu cascavalul suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Re: in sfarsit.... dupa ce imi platesc taxa de poluare care cica va fi non euro adica mai exact 950 euro : :uameni am sa ma gindesc sa imi cresc si eu putin copilasul numai sa ma redresez cu cascavalul cum s-a ajuns la suma ata? eu calculasem ceva pina in 800 eur :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Re: in sfarsit.... am vorbit cu unul din cluj care avea o veverita din 93 si el atit a platit acum sincer nu mai stiu ce sa cred si pe deasupra cica a vindut-o cu 5500 euro a cerut 5700 era anuntul dat pe nat si l-am sunat cica a vindut-o la niste timisoreni m-am mirat ca a primit atit pe ea cica nu avea rugina de loc si era neagra veverita. am mai vorbit cu unul din medias care se ocupa numai de veverite si el spunea ca ar trebui sa fie minim euro 1 ca cica el avea din 93 si cu euro 2 asa ceva nu mai cred dar stai linistit cind imi vine rezultatul va anunt ce taxa am de platit si va dau si seria de motor :ban uitate pe calculatorul de la finante si acolo asa arata daca este intre 14-15 ani inclusiv suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Re: in sfarsit.... A mea e din 94....in brief scrie ca-i euro 2....sper sa tina cont de asta RAR Srl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: in sfarsit.... in sfirsit am primit verdictul de la rar ; cica anul de fabricatie al veveritei este din 92 nu din 93 cum este trecut in brif si este euro 1 adica am de platit 220 euro per ansamblu sunt multumit pt ca am pierdut un an dar am cistigat la taxa ca este peste 15 ani acum sincer nu stiu ce sa mai cred , si aceste rezultate mi-au venit dupa ce in prima faza mi-au calculat la non euro si am trimis inca o data dosarul ca sa-mi recalculeze ,cred ca in mare parte depinde si de seria motorului ,ei cica nu pot sa faca manevre ei primesc informatia de la fabricant asa am inteles din multele discutii pe aceasta tema .va doresc mult succes celor care sunt in aceeasi situatie ca si mine si trebuie sa-si inmatriculeze acaretul :uameni suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate