Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in sfarsit....

alex22_xxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: in sfarsit....

asa!

bravo!

bagati tare la offtopic-uri cred ca era mai indicat daca scriai un topic nou gen : caut bancheta samurai sau ma rog ce cauti tu.

Scuze pentru monopolizare

Da si tu niste poze cu masina gata.[/quote:3akgde96]

o sa pun dupa ce o sa fie asamblata si cu colantele lipite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arata minunat :h5 . hai ca nu mai ai mult :grin:

PS: nu mai retin (sorry) ai luat si ceva reductii sa tragi ce gumele alea? NU de alta dar e pacat sa fie numai show si no go....

he he he ionut...it will be go with 5 in fata :grin: :grin:

Link spre comentariu

box]Arata foarte bine bestia ... daca-i faci jantele negre e perfecta. La motor ii faci ceva sau e suficienta reductia?

cu vopsirea jantelor este destul de nasol deoarece sunt cromate si nu adera vopseaua.poate exista solutie si pt asta,dar eu nu stiu.la motor deocamdata ramane asa doar ca-i pun un filtru K&N si pe viitor intru si in el sau pun motor de vitara vad eu

Link spre comentariu

daca pui suficiente reductii(gen 5.3 in punti) si motorul merge corect poti pun k&n si eventual headers(serpisori) si asta e....din pacate penca traim in Romania , daca te inteseaza aspectul, te va costa o gramada omologarea de 1.6. Daca nu, sa stii ca motoarele de 1.3 8v si 1.6 8v arata fix la felsi nu isis da nimeni seama ce ai sub capota...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

i astepatarea rockcrowler kit-ului 5.14:1 de la calmini si a barii fata care este la vopsis si finisat am mai lipit niste colante.cu aceasta ocazie inteb: daca pun transfer case-ul de mai sus mai este nevoie sa schimb si rapoartele pinioanelor din grupuri? eu unul cred ca este suficient pt gume de 31.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare