Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in sfarsit....

alex22_xxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: in sfarsit....

cred ca o sa vin si eu la oradea sa-mi fac rar-ul, ca astia de aici o tin sus si tare ca e non euro, masina e tot din 93, cu catalizator si sonda.

cum adica sustin sus si tare? ai verificat-o la rar si ti-au spus oficial ca este non euro? vezi ca poti merge si face ferificarea asta.se plateste cam 40 ron.

a mea este din 92 si este euro 1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt nelamurit cu o problema cind cuplez la mic masina teoretic nu ar trebui sa fie mai turata si sa plece mai incet de pe loc; la mine am observat ca pleaca la fel ca si cind este cuplata 4x4 la normal pe bord imi indica ca este cuplata :ban

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

astazi am primit cauciucurile,multumita d-lui Unimog care a fost foarteprmpt in expeditie!

sunt intr-o cursa contra cronometru pt a termina masina in timp util deoarece vreau sa ajung neaparat la suzuki fest.o sa fie greu tinand cont ca masina trebuie vopsita,dar nu imposibil!

Link spre comentariu

lasa ca merita tot efortul pina la urma este un proiect frumos felicitari si sa te folosesti de ea cu mindrie ; abea acum am reusit si eu sa-i pun nr de inmatriculare si sunt fericit ca am trecut de hopul acesta. :ypu

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

nu stii pe cineva care are niste scaune spate ca eu mi-am luat ceva scaune dar sunt prea late si nu-mi incap in spate la acaret,

Daca merg de vitara, am 2 buc.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare