suzuker Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: in sfarsit.... cred ca o sa vin si eu la oradea sa-mi fac rar-ul, ca astia de aici o tin sus si tare ca e non euro, masina e tot din 93, cu catalizator si sonda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: in sfarsit.... cred ca o sa vin si eu la oradea sa-mi fac rar-ul, ca astia de aici o tin sus si tare ca e non euro, masina e tot din 93, cu catalizator si sonda. cum adica sustin sus si tare? ai verificat-o la rar si ti-au spus oficial ca este non euro? vezi ca poti merge si face ferificarea asta.se plateste cam 40 ron. a mea este din 92 si este euro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: in sfarsit.... sunt nelamurit cu o problema cind cuplez la mic masina teoretic nu ar trebui sa fie mai turata si sa plece mai incet de pe loc; la mine am observat ca pleaca la fel ca si cind este cuplata 4x4 la normal pe bord imi indica ca este cuplata :ban suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: in sfarsit.... bara fata este termninata in roportie de 75% .bara spate la fel;mai trebuie construiti suportii de prindere si finisate locasurile unde vor fi montate semnalizarile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: in sfarsit.... cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: in sfarsit.... Frumos..... :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: in sfarsit.... @ suzuker Nu rezolvi nimic daca mergi la Oradea , tot in calculatorul de la Bucuresti cer informatii si ei! Am patit si eu , am mers la Tg-Mures cu o Toyota si tot de la Bucuresti mi-a venit raspunsul ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: in sfarsit.... astazi am primit cauciucurile,multumita d-lui Unimog care a fost foarteprmpt in expeditie! sunt intr-o cursa contra cronometru pt a termina masina in timp util deoarece vreau sa ajung neaparat la suzuki fest.o sa fie greu tinand cont ca masina trebuie vopsita,dar nu imposibil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: in sfarsit.... Te primim si cu masina nevopsita :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: in sfarsit.... Te primim si cu masina nevopsita :ha: nevopsita,nevopsita,dar acum e si dezmembrata! Oricum nu scapati voi de mine! o aduc bucati si o asamblam acolo !dupa o noapte de chef stabilim si culoarea! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: in sfarsit.... :grin: O facem si pe asta la nevoie :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: in sfarsit.... :grin: O facem si pe asta la nevoie :h5 maine o sa-l botez!(tot inspiratie de latine ;)) ) numele va fi SPIDER! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: in sfarsit.... astazi s-a lucrat di n greu! Spider a primit incaltari noi,care apropo ii vin minunat,pragare si aripi noi! maine urmeaza pregatirea pt vobsire si sper eu si vobsirea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: in sfarsit.... Baga mareeeeee!!!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... 'Miroase' a lucru frumos!!! :1 FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: in sfarsit.... abia astazi la ora 23 am reusit sa-i dam primul strat de vopsea de font sau spritchit cum s-o chema.abia maine intra la vopsit.asa ca la sigisoara sper ca o sa ajung abia vineri.asta daca asamblarea decurge repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: in sfarsit.... abia astazi la ora 23 am reusit sa-i dam primul strat de vopsea de font sau spritchit cum s-o chema.abia maine intra la vopsit.asa ca la sigisoara sper ca o sa ajung abia vineri.asta daca asamblarea decurge repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: in sfarsit.... lasa ca merita tot efortul pina la urma este un proiect frumos felicitari si sa te folosesti de ea cu mindrie ; abea acum am reusit si eu sa-i pun nr de inmatriculare si sunt fericit ca am trecut de hopul acesta. :ypu suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 Re: in sfarsit.... din pacate nu am reusit sa vopsesc masina! pemtru mine intalnirea de la sighisoara pica. :sr poate data viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2008 Re: in sfarsit am reusit.... abia astazi am reusit sa o vopsesc.nu este intocmai nuanta la care ma gandeam,dar arta binisor si asa.maine sper sa reusesc asamblarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... frumos cred ca nu o sa-ti vina sa-l bagi pe coclauri :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... frumos cred ca nu o sa-ti vina sa-l bagi pe coclauri :banana stai sa vezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... nu stii pe cineva care are niste scaune spate ca eu mi-am luat ceva scaune dar sunt prea late si nu-mi incap in spate la acaret, suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... nu stii pe cineva care are niste scaune spate ca eu mi-am luat ceva scaune dar sunt prea late si nu-mi incap in spate la acaret, nu stiu. eu nu am nimic in spate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... nu stii pe cineva care are niste scaune spate ca eu mi-am luat ceva scaune dar sunt prea late si nu-mi incap in spate la acaret, Daca merg de vitara, am 2 buc. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate