dalmatianul Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... astazi ma duc sa vad daca le schimba pe acelea care le-am luat daca nu atunci vorbim si sa-mi spui la ce pret le dai suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... nu stii pe cineva care are niste scaune spate ca eu mi-am luat ceva scaune dar sunt prea late si nu-mi incap in spate la acaret, Daca ai rabdare pana maine poate te ajut cu bancheta spate de samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... pot sa te sun da-mi nr te rog suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... asa! bravo! bagati tare la offtopic-uri cred ca era mai indicat daca scriai un topic nou gen : caut bancheta samurai sau ma rog ce cauti tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... scuze ne-am luat cu vorba pe topicul tau sper ca nu te-am deranjat prea tare :sr suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... asa! bravo! bagati tare la offtopic-uri cred ca era mai indicat daca scriai un topic nou gen : caut bancheta samurai sau ma rog ce cauti tu. Scuze pentru monopolizare Da si tu niste poze cu masina gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: in sfarsit.... asa! bravo! bagati tare la offtopic-uri cred ca era mai indicat daca scriai un topic nou gen : caut bancheta samurai sau ma rog ce cauti tu. Scuze pentru monopolizare Da si tu niste poze cu masina gata.[/quote:3akgde96] o sa pun dupa ce o sa fie asamblata si cu colantele lipite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: in sfarsit.... poze, :1 ,ti-am urmarit topicul de la inceput ,felicitari Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: in sfarsit.... abia maine ma apuc de asamblare.o sa pun si niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: in sfarsit.... astazi am pus rotile! astept sa vina balamalele de la vopsit si incep sa urc in sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: in sfarsit.... frumos proiect felicitari suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: in sfarsit.... frumos proiect felicitari multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: in sfarsit.... Foarte frumoasa ! Pacat ca nu am vazut-o la Sighisoara. De abia astept si eu sosirea suspensiei astfel incat Costin sa poata incepe treaba. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: in sfarsit.... Arata minunat :h5 . hai ca nu mai ai mult :grin: PS: nu mai retin (sorry) ai luat si ceva reductii sa tragi ce gumele alea? NU de alta dar e pacat sa fie numai show si no go.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: in sfarsit.... Arata minunat :h5 . hai ca nu mai ai mult :grin: PS: nu mai retin (sorry) ai luat si ceva reductii sa tragi ce gumele alea? NU de alta dar e pacat sa fie numai show si no go.... he he he ionut...it will be go with 5 in fata :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: in sfarsit.... incet ,dar sigur! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: in sfarsit.... incet ,dar sigur! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: in sfarsit.... Frumos, frumos... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: in sfarsit.... Arata foarte bine bestia ... daca-i faci jantele negre e perfecta. La motor ii faci ceva sau e suficienta reductia? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: in sfarsit.... box]Arata foarte bine bestia ... daca-i faci jantele negre e perfecta. La motor ii faci ceva sau e suficienta reductia? cu vopsirea jantelor este destul de nasol deoarece sunt cromate si nu adera vopseaua.poate exista solutie si pt asta,dar eu nu stiu.la motor deocamdata ramane asa doar ca-i pun un filtru K&N si pe viitor intru si in el sau pun motor de vitara vad eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: in sfarsit.... daca pui suficiente reductii(gen 5.3 in punti) si motorul merge corect poti pun k&n si eventual headers(serpisori) si asta e....din pacate penca traim in Romania , daca te inteseaza aspectul, te va costa o gramada omologarea de 1.6. Daca nu, sa stii ca motoarele de 1.3 8v si 1.6 8v arata fix la felsi nu isis da nimeni seama ce ai sub capota... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... i astepatarea rockcrowler kit-ului 5.14:1 de la calmini si a barii fata care este la vopsis si finisat am mai lipit niste colante.cu aceasta ocazie inteb: daca pun transfer case-ul de mai sus mai este nevoie sa schimb si rapoartele pinioanelor din grupuri? eu unul cred ca este suficient pt gume de 31. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... Faină lucrare, din ce în ce mai frumoasă. :bravo Succes în continuare. :h5 " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... Cu 5.14 in transfer nu mai ai nevoie de pinioane in grupuri. Janetele ar trebui sa le sablezi si sa le vopsesti electrostatic ca sa iasa ceva misto. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: in sfarsit.... :1 esti tare! succes in continuare! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate