zep Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Re: Swincar - o noua era ? Pai sa stii ca utilajele care muncesc foarte greu chiar sunt electrice Mamutii aia care sapa si incarca sarcini cu adevarat uriase sunt bagati in priza Vrei sau nu sa crezi, viitorul suna electric . Acuma ce nu stim e cat de aproape e acest viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Re: Swincar - o noua era ? daca ar fi atat de bun curentul electric pentru utilaje ce muncesc din greu , am avea de mult tractoare si tancuri electrice. Pana una alta daca va uitati pe la discovery sau alte programe de gen, toate tancurile sunt pe motorina si asta nu se va schimba in viitorul care o sa il apucam noi , cei care navigam acum pe acest forum. Faptul ca blindatele sunt diesel cred ca spune multe despre potentialul acestui combustibil in sarcini grele. Daca ar fi fost ceva minunat curentul sunt convins ca pentru scopuri militare se gasea si cu ce si cum. cind o sa fie posibil un generator atomic portabil, or sa treaca instant la electric. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Re: Swincar - o noua era ? da, atunci cand se va vorbi de sursa nucleara portabila pentru asa ceva sigur va fi o alta era. Eu ma gandeam la masini electrice traditionale cu acumulatori. In rest dupa cum stiti probabil si voi unele dintre cele mai inteligente chestii care sunt acum peste tot in jurul nostru au avut la inceput destinatie/scop exclusive pentru armata. Daca armata foloseste pe scara cea mai mare diesel inseamna ca la ora actuala e cel mai bun, cel mai fiabil si un fel de varf de gama. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Re: Swincar - o noua era ? ...Daca armata foloseste pe scara cea mai mare diesel inseamna ca la ora actuala e cel mai bun, cel mai fiabil si un fel de varf de gama. Crede-ma ca esti putintel in eroare (presupun ca nu te referi la armata noastra:ha:) Motivele pentru care dieselul e atat de raspandit in armatele lumii tin mai mult de costuri si de faptul ca anumite motoare diesel nu fac mofturi la calitatea motorinei (unele merg cu aproape orice bagi in rezervor:wink:) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Re: Swincar - o noua era ? Crede-ma ca esti putintel in eroare (presupun ca nu te referi la armata noastra:ha:) Motivele pentru care dieselul e atat de raspandit in armatele lumii tin mai mult de costuri si de faptul ca anumite motoare diesel nu fac mofturi la calitatea motorinei (unele merg cu aproape orice bagi in rezervor:wink:) nu nici de cum nu ma refeream la ale noastre ci la chestii Welt weit gen Leopard Panzer sau echivalente americane de acelas calibru ca si performante cu ce fac nemtii. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Re: Swincar - o noua era ? daca cumva vi s-au innodat neuronii incercand sa intelegeti cum "flexeaza" minunea asta, priviti aci explicatia d ela creatorul ei: chiar este geniala prin simplitate... :id "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Re: Swincar - o noua era ? masina de mai jos e pe aceeasi idee doar putin mai mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
sean70 Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Re: Swincar - o noua era ? Nu este aceeasi idee...seamana tot cu un carcalac dar nu se foloseste de aceleasi solutii geniale... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Re: Swincar - o noua era ? masinuta asta este extraordina. tipul e genial. nici macar probleme de fiabilitate nu ridica, sint niste bucse care se schimba rapid. problema ar fi autonomia. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Re: Swincar - o noua era ? Numai simpla nu e. Nu are arcuri, nici amortizoare vizibile, dar "sta in picioare", are un fel de suspensie, tip "stealth":wink: E o jukarie pt. copii mari, si-atat. Mai evoluata decat buggy-urile de la Fundata. Doar atat. Eu nu ma vad carand familia si bagaje, prin munti, cu chestia asta. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Re: Swincar - o noua era ? masina de mai jos e pe aceeasi idee doar putin mai mare noa asta da , uite asta imi pare o adevarata masina capabila in teren. Cu fier serios pe ea si dimensiuni acceptabile. Daca ar fi sa ne luam dupa fel si fel de inventii de astea , asta a americanului mi se pare mai de incredere decat cea frantuzeasca. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Re: Swincar - o noua era ? incurcam mere cu pere fierul mare cu hidromotoare este doar o variatie a lui chain link care la randul lui este o copie dupa niste utilaje de sapat utilizate in forestier pe cand jucaria francezului este un concept absolut nou si genial care foloseste niste principii la care 99% din noi de abia le intelegem , ca sa nu mentionez ca nu ne-ar fi trecut prin cap nici in 10 vieti sa inventam asa ceva . Ca nu poate cara gratare , ca nu are autonomie , ca e firav fata de patrol astea sunt mofturi, ce trebuie sa vedem e ingineria din spatele proiectului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Re: Swincar - o noua era ? pe asta o stiti? :ha::ha::ha: @zep: exact. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Re: Swincar - o noua era ? pe asta o stiti? :ha::ha::ha: @zep: exact. asta am vazut-o si eu si sincer mi se pare spectaculos pe unde poate intra si cat flexeaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts