dulceanu ionel Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Placa de presiune ma cam lasa si ma gandesc sa schimb tot ambreiajul.Ce tip de ambreiaj este cel mai bune pt acest motor,de unde il cumpar si ceva impresii de le cei care l-au schimbat. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Re: Ambreiaj patrol 4.2 d Frate... Ai dat de belea .Personal ce am eu :Outback Extreme , placa de +70 ,(ceva de extrem ) te zguduie doar la plecarea de pe loc ,( discul arata normal dar mult mai tapan ) in rest e super ok Adica cupleaza mai ferm + disc + rulment , m-a costat 670 de Euro daca tin bine minte . Vorbeste cu Razvan de la GTC auto . Daca tot desfaci si muncesti ca un caine pune ceva in firea lui . Stiu ca-ti iubesti masina : fa un sacrificiu ca merita ,sau... dupa buget . Asta din Experienta .Sa se pronunte si ceilalti care au pus altceva si...mege . Editat August 4, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Re: Ambreiaj patrol 4.2 d Eu am AISIN , kitul de ambreiaj costa undeva sub 300E , il forjez pe munte de 2 ani de zile + tractare la platforma. Acum o luna am sch cutia de viteze la Patrol (cea veche caraia la sch treptelor) si am vizualizat kitul, ma gandeam ca o trebui sch macar discul , dar .... e inca perfect. L-am pus la loc ... E numai un sfat, faci cum crezi de cuviinta ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 Re: Ambreiaj patrol 4.2 d Multumesc de sfaturi.Monentan sunt in concediu si in functie de banii care imi mai raman o sa cumpar ambreiajiul hd sau pe cel recomandat de Luigi. Daca mai sunt altre pareri sunt binevenite. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate