Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ambreiaj patrol 4.2 d

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Re: Ambreiaj patrol 4.2 d

Frate... Ai dat de belea .Personal ce am eu :Outback Extreme , placa de +70 ,(ceva de extrem ) te zguduie doar la plecarea de pe loc ,( discul arata normal dar mult mai tapan ) in rest e super ok Adica cupleaza mai ferm + disc + rulment , m-a costat 670 de Euro daca tin bine minte . Vorbeste cu Razvan de la GTC auto . Daca tot desfaci si muncesti ca un caine pune ceva in firea lui . Stiu ca-ti iubesti masina : fa un sacrificiu ca merita ,sau... dupa buget . Asta din Experienta .Sa se pronunte si ceilalti care au pus altceva si...mege .

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am AISIN , kitul de ambreiaj costa undeva sub 300E , il forjez pe munte de 2 ani de zile + tractare la platforma. Acum o luna am sch cutia de viteze la Patrol (cea veche caraia la sch treptelor) si am vizualizat kitul, ma gandeam ca o trebui sch macar discul , dar .... e inca perfect. L-am pus la loc ... E numai un sfat, faci cum crezi de cuviinta

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Multumesc de sfaturi.Monentan sunt in concediu si in functie de banii care imi mai raman o sa cumpar ambreiajiul hd sau pe cel recomandat de Luigi.

Daca mai sunt altre pareri sunt binevenite.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare