padres Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Ieri 6 septembrie 2008 am plecat cu prietena mea la o tura de cateva ore in Muntii Sureanu,mai precis Orastie-Castau-Sibisel-Cabana Prislop (1100m)de aici am luat-o prin padure direc spre N si am ajuns la Ciungu Mare un sat de munte ,de aici ne-am intors inapoi in Sibisel luand-o spre stanga pe un drum nou. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Septembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta cabana -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Septembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta of road in doar 100km -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta Super bine ii sta Mitsului cu bara si cauciucurile alea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta Frumos :bravo ...dar doar atitea poze? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta Frumos. E o zona iesit din comun de frumoasa. Eu inca mai tr sa stau pe tusa putin pana repar tabla. Bucse, rulmenti (semicasetade directie parca) pivoti inferiori, d'astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Septembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta nu reusesc sa pun decat o poza odata -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Septembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta ma gandesc la inca o tura saptamana viitoare doritori???? -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta Felicitari! Insotitoarea e cu adevarat draguta! Ce nu am inteles unde e off-road-ul in poze???? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta Imi permit sa-ti dau un sfat, pe care, la rindul meu l-am primit de la cei mai experimentati ca si mine in ale offroadului. Nu se iese in teren de unul singur. (d.p.d.v. al nr. de masini). Nu stii niciodata ce se poate intimpla. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: In Muntii Sureanu-o tura scurta Salut! M-as baga si io la o tura cu vitara da` nush daca im,i vin numerele pana vineri..... Faina masina.... Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate