abunea Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Salut, eu un perioada asta am masina in lucru, asa ca postez aici, poate sunt doritori sa dea o mana de ajutor. Ce este nevoie: "Saptamana viitoare intr-una din zilele lucratoare intentionez sa ajung in muntii Buzaului in catunul Matara ce am primit informatii ca are 7 gospodarii fara curent electric. Doresc sa ajung si sa documentez situatia pentru a decide daca o putem include in cadrul proiectului Free Mioriţa "Lumina pentru Romania" . Din cauza faptului ca drumul de la Patarlagele in comuna Colti este extrem de greu practicabil pentru o masina cu garda normala mi-ar fi de mare ajutor daca printre voi s-ar gasi cineva cu un 4X4 (normal, chiar si Duster) dispus sa ne ajuta cu transportul pe acest segment. Sau daca aveti cunoscuti care ar dori sa ajute voluntar in cadrul acestei actiuni. Daca nu puteti ajuta puteti totusi da mai departe smile emoticon . Multumesc." Puteti sa il contactati pe FB: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206746218271179&set=a.1528524890178.2070237.1146371883&type=1&theater Oamenii astia au mai fost prin niste catune in trecut, in care au montat panouri solare si lumina. Sunt de incredere. Un film despre unul din catune Site-ul asociatiei http://www.freemiorita.ro/lumina-pentru-romania/cazuri/ - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 Re: Ajutor Buzau - Colti - Matara Salut, noi in LROC am facut aici umanitare si de Paste si de Craciun, Presedintele Marius Gologan, sau organizatorii Alexey si Andrei iti pot da multe detalii despre intreaga zona inclusiv Matara si Colti! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 (editat) Re: Ajutor Buzau - Colti - Matara Noi astia din LROC am facut 2 umanitare la Matzara (si nu numai),de Craciun si de Paste. Satul Matzara are 6 locuinte si 11 locuitori,toti in varsta...noi am venit din Bozioru pana la Muscelu...de acolo am ajuns cu carul cu boi (cam 3 km)...de Paste,ploua de o saptamana deja si drumul este ca si inexistent... L.E. Partenere de actiuni umanitare,iarasi am postat concomitant...ma bucur ca esti viu din nou!:banana Editat August 10, 2015 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat August 10, 2015 Autor Partajează Postat August 10, 2015 (editat) Re: Ajutor Buzau - Colti - Matara Va multumesc pentru precizari. O sa le dau mai departe. Ramane valabila cererea de ajutor pentru o vizita. Editat August 10, 2015 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Re: Ajutor Buzau - Colti - Matara Si baietii de la Duster 4x4 au fost de pasti in zona colti ,eu amm participat cu ei chiar la un moment dat vorbeam cu colegii de la LROC pe statie dar ny stiu ce detalii te ar ajuta o disvutie cu ambii poate te ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 (editat) Re: Ajutor Buzau - Colti - Matara Salut, Eu si colegul @cristeandm ne-am ocupat de actiunile umanitare organizate de LROC. Daca ploua in acea zona nu poti ajunge decat cu masina echipata cu anvelope simex ( eu asa am reusit sa ajung in catun). Asa cum a spus si colegul @sean70 am fost ajutati si de un localnic cu un car cu boi. Daca vrei sa vb mai mult si sa incercam sa ne alaturam si noi ai PM cu nr meu de telefon. Bafta! Editat August 11, 2015 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Re: Ajutor Buzau - Colti - Matara Salut, A ramas in coada de peste, colegul de la free Miorita nu a mai dat semn de viatza. Vin sarbatorile de iarna si nu s-a rezolvat nimic. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate