Filip Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Pentru copil 1-2 ani. Pliabil. Numai pentru posesorii Jeep :) Predare in Bucuresti. 0722493280 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Re: Donez carucior copii "Jeep" l am putea folosi cu spor insa din pacate nu suntem din bucuresti..... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 12, 2015 Partajează Postat August 12, 2015 Re: Donez carucior copii "Jeep" Salut ! Il vreau eu pentru fiica-mea ! Te sun maine pe lumina ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Donez carucior copii "Jeep" Salut, daca nu i se potriveste lui Astral il vreau eu pentru fratelemeu. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Donez carucior copii "Jeep" Salut ! Il vreau eu pentru fiica-mea ! Te sun maine pe lumina ! :h5 hastrale....tu nu ai jeep :))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: Donez carucior copii "Jeep" Salut, daca nu i se potriveste lui Astral il vreau eu pentru fratelemeu. Multumesc Mie sigur nu mi se potriveste, dar fii-ca-mii sigur i se potriveste ! :grin: hastrale....tu nu ai jeep :))) Macar fie-mea sa aiba Jeep ! :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat August 13, 2015 Autor Partajează Postat August 13, 2015 Re: Donez carucior copii "Jeep" Primul venit-primul servit-Astral. Se poate inchide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate