Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romanii de Jos - Varful lui Roman

Pleampa

Postări Recomandate

Prin muntii Capatinii pe Valeanu de la Romanii de Jos pe la Varful lui Roman, Varful Gera apoi intoarcerea la Romanii de Jos pe alta ruta si campare pe malul apei.

Acesta este trakul folosit dar pe culme am deviat catre Vf.Gera si inapoi pe traseu. Valeanu.gpx

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Romanii de Jos - Varful lui Roman

De la Gera parca se putea cobori catre Olanesti daca nu ma insel.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Re: Romanii de Jos - Varful lui Roman

De la Gera parca se putea cobori catre Olanesti daca nu ma insel.

Pai dupa cum sti, in august 2013 am facut urcarea din Valea Cheii pana pe Vf.Gera si Valeanu si retur pe acelasi drum. Am inteles ca mai tarziu ati incercat si voi sa treceti dinspre Valeanu spre Valea Cheii si drumul era surpat fiind nevoiti sa faceti cale intoarsa. Buila Vanturarita de la cab. Cheia spre Vf. Gera cu masina

Am intrebat acum doi ciobani intalniti in drum despre starea drumului spre Cheia si mi-au spus ca a fost reparat in 2014 si ca primaria Cheia intretine acel drum care deserveste stanele ciobanilor din comuna.

Atunci cand am fost in 2013 am intalnit pe creasta masini ale culegatorilor si de la ei am aflat de drumul spre Romanii de Jos si Horezu propunandu-mi atunci sa-l parcurg si pe acesta. Nu m-am asteptat sa fie bulevard si nici sa gasesc atatea vile pe Varful lui Roman.

Am intrebat doi ciobani despre starea drumului spre Cheia si mi-au spus ca a fost reparat in 2014 si ca primaria Cheia intretine acel drum care deserveste stanele ciobanilor din comuna.

Unul din ciobanii cu care am stat de vorba spunea ca atunci cand romanii nu mai au ce face cu banii ai arunca pe varf de munte si ca rudarii deabea asteapta sa culeaga cate ceva din vile.

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare