Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

15 Sept 2015 - Tabla Butii - Lacul Vulturilor - Crasna

Silvrache

Postări Recomandate

Continuare din http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84415-Caut-track-ptr-Lacul-Vulturilor.

Propun iesire conform traseului din titlu, track GPS exista, posibilitate de campare cu cortul la Lacul Vulturilor exista.

Trebuie doar sa ne strangem mai multe masini, apoi hotaram impreuna in care dintre weekendurile lunii septembrie plecam.

Care doreste, sa se treaca pe lista....

Incep eu:

1. Silviu - Suzuki Samurai.

2. ...

1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 15 Sept 2015 - Tabla Butii - Lacul Vulturilor - Crasna

Continuare din http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84415-Caut-track-ptr-Lacul-Vulturilor.

Propun iesire conform traseului din titlu, track GPS exista, posibilitate de campare cu cortul la Lacul Vulturilor exista.

Trebuie doar sa ne strangem mai multe masini, apoi hotaram impreuna in care dintre weekendurile lunii septembrie plecam.

Care doreste, sa se treaca pe lista....

Incep eu:

1. Silviu - Suzuki Samurai.

2. Marius - Lada Niva

Link spre comentariu

salutare

in principal ajungem si noi in zona in perioada 18-20 septembrie

daca va gasim pe sus stam la o "zeama" :) noi venim dinspre Vama Buzaului in functie de cum e traseul

Link spre comentariu

Data plecarii este variabila in functie de vreme si de dorintele noastre, dar in principiu ramane data din titlu, Sambata 15 septembrie.

Ramane de stabilit daca va fi traseu de o zi, traseu cu innoptare la cort sau, de ce nu, putem ramane la cabana 14 Scaune de langa barajul Siriu. Important e sa stabilim totul cu minim o saptamana inainte ca sa stim fiecare cu ce bagaje venim!

Haidesti sa actualizam lista:

1. Silviu - Suzuki Samurai

2. Marius - Lada Niva

3. Mircea - Toyota Hilux

4. Naca - Suzuki Vitara

5. ...

1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v.
Link spre comentariu

nu vreau sa te superi da , Dupa ce calendar functionezi si planifici?

15 septembrie 2015 este MARTI !!! Sambata e 12 sau 19 in perioada mentionata de tine!

poate peste cativa ani va pica si Sambata! da nu va fi data din Titlu,

sau daca va fi data din titlu nu va fi ziua ;)

Link spre comentariu

Asa e, scuze. 12 sau 19. La alegere. Dupa cum poate fiecare. Mie, spre exemplu, imi este indiferent.

Link spre comentariu

Daca e pe 19 ma bag si eu...Ionut cu Nissan Navara, dar nici eu nu raman peste noapte.

new hobby - off road :cl
Link spre comentariu

Salut, dupa ce coborati in Crasna incotro vreti sa mergeti? Mai stie cineva cum este coborarea, daca ploua?Daca este vremea proasta trebuie ceva tzoale pentru a campa la lac, bate un vant....suna interesant.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

2. Marius - Lada Niva

3. Mircea - Toyota Hilux

4. Naca - Suzuki Vitara

5. Ionut - Nissan Navara

6. b80xox - Jeep Wrangler

7. grigsilviu - Daihatsu Feroza

Suntem (am putea fi) 7 masini.

Pentru a concretiza discutiile de pe forum intr-un weekend frumos trebuie sa stabilim dinainte alte cateva detalii:

- data plecarii: din moment ce pana acum exista 2 persoane care opteaza pentru plecare in data de 12 si doar una singura pentru data de 19, ramane sa plecam pe 12 (democratie, nu?). Consider ca cei care nu isi exprima optiunea sunt indiferenti fata de data plecarii.

- o zi sau doua ?

- cort sau cazare ?

Exista si posibilitatea ca, ajunsi la Lacul Vulturilor, sa ne separam in 2 grupuri, unii care raman la cort si altii care coboara inspre Crasna.

As vrea, daca e posibil, sa ne confirmam participarea la aceasta iesire cu cel putin 5 zile inainte de eveniment. Daca e sa plecam pe 12, pe 6 ar trebui sa stim pe cine contam si pe cine nu.

ps: referitor la coborare, cred ca daca ploua devine o coborare interesanta...

Link spre comentariu

Salut, din pacate daca se organizeaza pe 12, eu nu va pot insoti...ramane pe alta data.

new hobby - off road :cl
Link spre comentariu

Eu propun cort pentru toata lumea daca nu ploua. Si daca ploua cazare se stie :banana

Ce spuneti?

Trebuie sa-mi cumpar cort :wink:

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

2. Marius - Lada Niva

3. Mircea - Toyota Hilux

4. Naca - Suzuki Vitara

5. Ionut - Nissan Navara

6. b80xox - Jeep Wrangler

7. grigsilviu - Daihatsu Feroza

Suntem (am putea fi) 7 masini.

Pentru a concretiza discutiile de pe forum intr-un weekend frumos trebuie sa stabilim dinainte alte cateva detalii:

- data plecarii: din moment ce pana acum exista 2 persoane care opteaza pentru plecare in data de 12 si doar una singura pentru data de 19, ramane sa plecam pe 12 (democratie, nu?). Consider ca cei care nu isi exprima optiunea sunt indiferenti fata de data plecarii.

- o zi sau doua ?

- cort sau cazare ?

Exista si posibilitatea ca, ajunsi la Lacul Vulturilor, sa ne separam in 2 grupuri, unii care raman la cort si altii care coboara inspre Crasna.

As vrea, daca e posibil, sa ne confirmam participarea la aceasta iesire cu cel putin 5 zile inainte de eveniment. Daca e sa plecam pe 12, pe 6 ar trebui sa stim pe cine contam si pe cine nu.

ps: referitor la coborare, cred ca daca ploua devine o coborare interesanta...

ATENTIE !!!

Masini mai multe=traseu mai lung

Cine vrea sa coboare prin Crasna in aceiasi zi trebuie sa se gandeasca ca ajunge la Bucuresti destul de tarziu (daca se sta la lac la gratar), cand am participat la o asemenea iesire am ajuns in Bucuresti pe la 12 noaptea dar ne-am intors pe forestierul ce duce la Cheia si de la Cheia am iesit in Slon-Cerasu pentru a evita un pic asfaltul de pe DN1A

Cu coborarea in Crasna as zice sa nu considerati ca periculos=interesant mai ales ca vad si masini lungi intre participanti

Noi am fost atunci masini de toate felurile si multi am strans din c...Stiu ca se spune ca este un traseu usor ca multi l-au facut de 15 ori dar mai bine sa fiti atenti.

In functie de rezultatele pe care le voi avea de la service ma voi baga sau nu la acest traseu dar va anunt peste o saptamana asa.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Salutare gata am cumparat si cortu si cele aferente :cort

Cred ca trebuie alcatuita lista participantilor si ora plecarii, daca s-a batut in cuie data de 12 sep.

Numai bine

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

1. Silviu - Suzuki Samurai - SIGUR

2. Marius - Lada Niva

3. Mircea - Toyota Hilux

4. Naca - Suzuki Vitara

5. Ionut - Nissan Navara

6. grigsilviu - Daihatsu Feroza

7 adicalin - Dacia Duster (?)

Pana acum suntem 6 sau 7. Pe data de 6, saptamana viitoare, ar trebui sa stim exact pe cine ne bazam si pe cine nu. Deci ar trebui sa incepem sa confirmam si actualizam lista.

In alta ordine de idei, cu totii stim ca intarzierile in traseu apar acolo unde sunt zone cu probleme care necesita troliere. Cu cat suntem mai multi, cu atat trecerile vor dura mai mult. Cu alte cuvinte, ar fi bine sa fim echipati cu cauciuri adecvate, ca sa nu avem intarzieri de la primul noroi intalnit.

Cat despre ora de plecare, eu fiind din Buzau nu am cum sa propun o intalnire pentru Bucuresti. Pot in schimb sa sugerez ca ar fi bine daca ne-am intalni la iesirea din Ploiesti inspre Valenii de Munte, la benzinaria Rompetrol, in jurul orei 10.oo.

Track-ul GPS dupa care vom merge va fi cel LINK. Eu nu am fost pe el niciodata (stiu doar coborarea de la lac inspre Crasna si cativa km inspre Tabla Butii) si putem (SIGUR) avea parte de surprize; nu vreau sa imi reproseze nimeni ca e drumul prea prost, prea lung, prea usor. Fiecare e liber sa il incarce in Google Earth si sa il studieze "indeaproape".

Link spre comentariu

Confirm pentru 12

Silvrache sper ca palinca o aduci tu...la buzau e buna;)

Porma cum vorbeai de track....nu e problema daca ne ratacim...vine noaptea...scoatem cortul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare