Blacky Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Buna seara, Am ceva probleme cu planetara de pe fata stanga si cu aceasta ocazie mi-am propus sa fac ceva cumparaturi de la calmini, dar am neclaritati. La descrierea planetarelor heavy duty pe fata se descrie, ca ar trebui sa iau ceva din spate si sa bag in diferentialul din fata...sincer no ideea ce, pe urma se mai spune ca aceste planetare functioneaza de minune cu calmini birfield cups...dar nici astea nu stiu ce sunt mai exact si..de cate as avea nevoie. Intrebare catre meseriasii de la Suzukidojo...nu aveti cumva voi pe stoc chestiile astea+un ambreiaj calmini dual friction? :pr1 Acum ceva mai simplu, are cineva o planetara fata stanga, pt un SJ413, Model `92 JSA, sa imi de-a un PM!!! [/b]Am nevoie urgent! :hl Multumesc mult :pl WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 7, 2008 Partajează Postat Septembrie 7, 2008 Re: piese calmini Planetarele(fata) calmini se utilizeaza cu diferential spate care are 26 spline(caneluri). Calmini iti vinde doar tija nu si capul de planetara,iar brildfild cup se monteaza pe capul planetarei sa o intareasca(trebuie strunjit un pic din capul planetarei si se baga cu presa piesa respectiva). Brildfild cup avem pe stoc,ambreiaj trebuie sa ma uit maine si-ti spun(ar trebui sa fie). Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini am o planetara stanga fata cu 22 de caneluri (modelul standard). Ar trebui s-o masori pe a ta ca sa nu fie probleme legate de lungime. Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini oooo super, masor si revin cu masurile exacte!!! ms WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini poti sa ma suni pe mobil - 0743 175 033 - oricat de tarziu, dar dupa 10 dimineata :-) Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini sun imediat ce am dimensiunile..si sigur va fi doar spre dupamasa, deoarece trebuie desfacut si vazut exact ce cloncane pe-acolo :dr3 WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini .....sa stiti ca astept in continuare ambreiajul sinterizat de la calmini, sa nu credeti ca nu mai sunt interesat!!! :pl WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini Azi am fost la Sighisoara,nu am ajuns la garaj sa vad de ambreiaj. Maine seara ai un raspuns. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini :grin: ai reusit sa desfaci, sa vezi care este problema ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: piese calmini din pacate stii ca stau super prost cu timpul....si pana unde mi-ai aratat tu...as putea sa ma bag, dar mai incolo este taram, inca, necunoscut. Deci i-am facut o vizita la dl Popescu si sper ca pe maine stiu rasp. ce caraie! WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: piese calmini stiu cum stai cu timpul , din pacate nici eu nu stau mai bine, trec maine pe acolo sa vad ce au gasit baietii, eu zic ca trebuie sa pui hd pe fata, mai ales dupa ce ai montat distantierele de 6 cm si ai pus kaiman-urile, inainte cand nu aveai aderenta buna din cauza cauciucurilor nu forta-i asa mult transmisia, in special cea pe fata , acuma...motorul poate,cauciucele la fel...undeva trebuie sa cedeze, daca comanzi kit-ul poate reusesti sa-l montezi pana la MMOF :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: piese calmini s-a reusit desfacerea...nu este planetara, in schimb e capul de planetara din omocinetica. Cine are de vanzare, rog sa ma contacteze, am nevoie urgent! WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: piese calmini s-a reusit desfacerea...nu este planetara, in schimb e capul de planetara din omocinetica. Cine are de vanzare, rog sa ma contacteze, am nevoie urgent! Nu esti bine informat. Si capul de planetara e crapat dar si tija e uzata. Canelurile dinspre capul de planetara sunt duse. Deci trebuie planetara completa. Si are domnul Popescu. Asa ca... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate