Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

piese calmini

Blacky

Postări Recomandate

Buna seara,

Am ceva probleme cu planetara de pe fata stanga si cu aceasta ocazie mi-am propus sa fac ceva cumparaturi de la calmini, dar am neclaritati. La descrierea planetarelor heavy duty pe fata se descrie, ca ar trebui sa iau ceva din spate si sa bag in diferentialul din fata...sincer no ideea ce, pe urma se mai spune ca aceste planetare functioneaza de minune cu calmini birfield cups...dar nici astea nu stiu ce sunt mai exact si..de cate as avea nevoie. Intrebare catre meseriasii de la Suzukidojo...nu aveti cumva voi pe stoc chestiile astea+un ambreiaj calmini dual friction? :pr1

Acum ceva mai simplu, are cineva o planetara fata stanga, pt un SJ413, Model `92 JSA, sa imi de-a un PM!!! [/b]Am nevoie urgent! :hl

Multumesc mult :pl

WE KEEP POWER UNDER CONTROL

Bubumobil SJ413 JSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: piese calmini

Planetarele(fata) calmini se utilizeaza cu diferential spate care are 26 spline(caneluri).

Calmini iti vinde doar tija nu si capul de planetara,iar brildfild cup se monteaza pe capul planetarei sa o intareasca(trebuie strunjit un pic din capul planetarei si se baga cu presa piesa respectiva).

Brildfild cup avem pe stoc,ambreiaj trebuie sa ma uit maine si-ti spun(ar trebui sa fie).

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

din pacate stii ca stau super prost cu timpul....si pana unde mi-ai aratat tu...as putea sa ma bag, dar mai incolo este taram, inca, necunoscut. Deci i-am facut o vizita la dl Popescu si sper ca pe maine stiu rasp. ce caraie!

WE KEEP POWER UNDER CONTROL

Bubumobil SJ413 JSA

Link spre comentariu

stiu cum stai cu timpul , din pacate nici eu nu stau mai bine, trec maine pe acolo sa vad ce au gasit baietii, eu zic ca trebuie sa pui hd pe fata, mai ales dupa ce ai montat distantierele de 6 cm si ai pus kaiman-urile, inainte cand nu aveai aderenta buna din cauza cauciucurilor nu forta-i asa mult transmisia, in special cea pe fata , acuma...motorul poate,cauciucele la fel...undeva trebuie sa cedeze, daca comanzi kit-ul poate reusesti sa-l montezi pana la MMOF :grin: :h5

Link spre comentariu

s-a reusit desfacerea...nu este planetara, in schimb e capul de planetara din omocinetica. Cine are de vanzare, rog sa ma contacteze, am nevoie urgent!

Nu esti bine informat. Si capul de planetara e crapat dar si tija e uzata. Canelurile dinspre capul de planetara sunt duse.

Deci trebuie planetara completa.

Si are domnul Popescu.

Asa ca... :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare