alexander Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Buna seara! Am intampinat o problema si am deschis acest topic cu speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma ajute! Din cauza unui surub rupt la intinzatorul curelei de distributie am fost nevoit sa dau jos capacul de aluminiu in care se afla pompa de ulei! Am observat imediat o uzura foarte mare la pinionul interior al pompei de ulei si la "axul" care o actioneaza! "axul care actioneaza pompa este vibrochenul! Ce vreau eu sa aflu este daca se pot schimba canelurile de pe vibrochen? Multumesc mult si apreciez orice raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: uzura mare la axul care actioneaza pompa de ulei Ne poti spune despre ce masina este vorba? Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: uzura mare la axul care actioneaza pompa de ulei a barbierit ceva pe acolo dar nu pare groaznic. daca merge, las-o asa pina crapa. e mai ieftin. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Re: uzura mare la axul care actioneaza pompa de ulei Imi cer scuze de faptul ca am uitat sa specific tipul de masina! Este vorba de o Toyota Landcruiser din '89, motor 2.4, cod motor 2l-t. Am comandat pinionul de la pompa de ulei dar as fii vrut sa stiu daca se poate schimba si aici la vibrochen! Multumesc mult de parere! Editat August 18, 2015 de alexander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate