Navarro Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 (editat) Am si eu nevoie de un mecanic bun pentru un Hyundai Santa Fe. Ideea e ca am fost la GTC, Dab, King auto si toti se jura ca totul e ok, blabla. Bun. Acum am nevoie de cineva sa imi diagnosticheze corect un zgomot care il am de cand am luat masina (care merge super ok) insa a fost diagnosticat de meseriasii de mai sus ca fiind "normal" iar eu cred ca are legatura cu un comportament anormal observat in ultima saptamana. Editat August 21, 2015 de Navarro Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Re: Mecanic auto bun - Bucuresti la AdiV6 si la Flash. suna-i, ai nr pe la vinzari. sau mergi direct pe sabinelor 19 parca e. oricum n-ai cum sa ratezi, sint numai masini de teren in fata. gardul gri. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Re: Mecanic auto bun - Bucuresti George Bizadea 0786 203 405; daca el nu rezolva, nu rezolva nimeni cred, marturie sta masina mea daca ti-o mai amintesti. Succes, PS. suni din partea mea. Razvan Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 Re: Mecanic auto bun - Bucuresti Mii de multumiri, acum stiu ce am de facut. Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate