Tudor Tanase Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Hello De curiozitate, voi folositi swags (bedrolls)? Aici sint extrem de populare, le vezi pe tot a doua masina in weekend-uri. Desi personal prefer cortul de acoperis, ca e zona de crocodili si serpi... (nu ca ar fi mare problema, dar e bine sa fii prudent). Chestia e ca sint foarte comode si simple, atit cele "traditionale" care sint ca un plic, cit si cele "tip cort". Pinza groasa de cort, saleta de burete, si inauntru tii sacul de dormit (sau patura ca nu-i frig) si perna, chiar si haine de schimb. Cind te scoli rulezi tot la un loc si il arunci pe portbagaj. Le poti folosi si in cort, sau pe un pat pliant, si daca ploua tare agati o prelata de masina si stai dedesubt. Sint grele (ceea ce cu masina nu conteaza), dar foarte rezistente, iar pinza de cort (bumbac+poly) "respira" bine asa ca nu ai condens. O zi buna Tudor Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Swags Salut, Poti sa ne dai niste preturi?Pretul include blonda?!(bruneta rocata?). Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Swags da, da si eu am vazut pe la tv, dar nu am reusit niciodata sa gasesc unul , nici macar second ceva preturi si poate ca sunt modalitati de transport... multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: Swags De la AUD100 (facut in China, saltea de burete 50mm, fara plasa de tintari - deci doar un plic de pinza de prelata cu o saltea in el) la AUD600 si peste (de exemplu Ultima: http://www.ultimaswag.com/hilton.htm - saltea self-inflating, facut in Australia, totul de calitate, nici macar plasa de tintari nu o poti rupe cu miinile goale, oricit ai incerca) Foarte populare sint Mitchell, AUD200, facute in China dar ok. Eu prefer cele simple, ca 80% le folosesc in cort sau in cort din plasa de tintari (mozzie dome). Cele tip dome de fapt sint mai mult cort decit swag... Orice atelier cu masini de cusut corespunzatoate ar putea confectiona unul simplu; apoi bagi o saltea inauntru, si ar fi suficient. Ce imi place mie la ele e ca ai totul la un loc (saltea, sac de dormit, perne, chiar haine de schimb), protejate de murdarie (ca e rulat), si doar il derulezi si te bagi in pat. Nimic de umflat, scos din saculete, despaturit, etc. Si daca il tii in garaj doar il arunci in masina si stii ca ai luat tot ce-ti trebuie (fara chestii de tipul "oare n-am uitat salteaua pneumatica", "unde am pus pompa" etc) Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: Swags eu as vrea ceva f f simplu fara ranforsari si bete, daor o saltea si un plic mare impermeabil... dar facut totul profi am folosit o perioada un sac de dormit de la armata germana, care era 100% impermeabil, se putea folosi ca si haina groasa, avand maneci si partea de jos, de la picioare desfacandu-se si pliindu-se pe spate ( dormeai mai bine asa, aveai 3 straturi de sac de dormit sub spate) din pacate sa ramolit complet, a inceput sa treaca apa prin el si parca nici nu mai tinea atat de cald cum a fost la inceput... vreau ceva care sa fie ...totul in una, asa mai am o lada de alimente si alte utilitati de outdoor in masina, tot timpul... cred ca ar fi o buna completare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Septembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Re: Swags Eu am ceva de genul asta, dar se poate deschide (si are plasa de tintari) la ambele capete. Astfel are ventilatie buna, ceea ce aici (cald si umed) e esential. Ce-i prea impermeabil face si condens, (chiar si Gore Tex), asa ca e recomandabil sa aiba partea de jos din PVC (100% impermeabil) si restul de pinza groasa (mai putin impermeabil, dar "respira"). Daca ploua, pui o prelata peste, sau legata de masina. Mai bine din cind in cind ud decit tot timpul transpirat :grin: Am vazut saci de dormit de aia "cu mineci" etc si sint o idee buna. Stai in jurul focului la un pahar de vin cu el deja pe tine, nu mai trebuie sa te schmbi cind mergi la culcare :-) Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate