Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare jante Cherokee!

Liviu-San

Postări Recomandate

Am vazut niste jante de Cherokee,montate pe un Freelander care mi-au facut cu ochiul si as vrea sa va intreb daca exista modelul respectiv pe 16''. Nu vreau sa-mi schimb anvelopele. Atasez o poza cu modelul, sa vedeti despre ce este vorba.:tk

10626703_936499249757279_752077886839920031_n.jpg.2ccbd6f76a3e5a953a4f588393d9973c.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebare jante Cherokee!

alea sunt pe 15 am avut eu un set care au ajuns la remat desi il dadeam pe 3 beri :)

pe 16 sunt unele de jeel GC dar sunt cu 5 spite parca:)

ma uit la mine pe topic de cand am avut jeep-ul:)

Link spre comentariu

M-am uitat la modelul respectiv pe anunturi si spun ca sunt pe 16. Alea in 5 spite,spun ca sunt pe 15. Si am gasit o poza,in care sunt 4 modelul asta si una modelul in 5 spite si se vede clar diferenta ca aia este pe 15. Nu mai inteleg nimic...:cn

6418_220.jpg.38900d37bb78241d5b055644a9fd9350.jpg

Link spre comentariu

Pot afla de undeva cat au gaura centrala? Din ce am vazut au 7J si ale mele, cred ca au 6J. Pot monta anvelope 215/70/16?:grin:

72mm gaura centrala.

Poti monta cauciucuri de 215 pe jante 7J, cum sunt cele de Grand din poza.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

72mm gaura centrala.

Poti monta cauciucuri de 215 pe jante 7J, cum sunt cele de Grand din poza.

Ok! Atunci ma pun pe cautat modelul respectiv. Exista dezmembrari specializate pe marca Jeep? Ma gandesc ca as avea sanse mai mari acolo...

Link spre comentariu

Ok! Atunci ma pun pe cautat modelul respectiv. Exista dezmembrari specializate pe marca Jeep? Ma gandesc ca as avea sanse mai mari acolo...

Vezi pe dez.ro, nu stiu pe cineva specializat in dezmembrari Jeep.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Vezi pe dez.ro, nu stiu pe cineva specializat in dezmembrari Jeep.

Ms. Am gasit un set,cred ca o sa le iau saptamana viitoare sa vad cum vin pe masina,ca am si flanse la roti si astea cred ca au et negativ,sper sa nu atinga pe undeva.

Link spre comentariu

....jantele de jeep se potrivesc la distanta intre prezoane PCD 5x114.3 ....dar problema este la gaura centala care este mai mare,si ai doua variante ori prinzi janta numai in prezoane varianta care nu mi se pare sigura..... si varianta indicata ar fi confectionarea unui inel de centrare de la 64.1mm cat e la freelander la 72 mm cat e la jeep...

Editat de tonytherunner
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Da, m-am gandit si eu la asta,dar trebuie sa vad cum vor pica pe masina,mai ales pe fata, sa vad daca atinge pe undeva, ca au un pic de et- si cred ca va trebui sa mai subtiez flansele. Daca o sa fac treaba asta,o sa-i fac inelul de centrare de care vorbesti. Sau vand flansele mele si imi fac alte flanse,mai inguste,direct de Jeep. Sa vad cum ies mai bine.

Link spre comentariu

....jantele de jeep se potrivesc la distanta intre prezoane PCD 5x114.3 ....dar problema este la gaura centala care este mai mare,si ai doua variante ori prinzi janta numai in prezoane varianta care nu mi se pare sigura..... si varianta indicata ar fi confectionarea unui inel de centrare de la 64.1mm cat e la freelander la 72 mm cat e la jeep...

La prima vedere asa pare dar sunt flanse fara inel de centrare tocmai ca sa poata fi montate pe o gama mai mare de masini si tipuri de jante montate de multi ani si cu foarte multi km in conditii grele si nu s-a intamplat nimic.

Editat de Astral
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare