mm Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Salutare, Imi puteti recomanda o statie ITP in Bucuresti pt autoutilitare, cu program si in weekend? Eventual una care sa nu fie mai catolica decat Papa. Masina e absolut in mintile ei, mai putin aspecte de genul bare, troliu, dimensiuni anvelope etc. :) Multumesc, Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Salutare, Imi puteti recomanda o statie ITP in Bucuresti pt autoutilitare, cu program si in weekend? Eventual una care sa nu fie mai catolica decat Papa. Masina e absolut in mintile ei, mai putin aspecte de genul bare, troliu, dimensiuni anvelope etc. :) Multumesc, Alex Sambata da. Nu si duminica. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Nu stiu daca gresesc, dar stiam ca ITP-ul are baza de date comuna cu RAR-ul, iar astia nu cred ca lucreaza in weekend. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend E ok sambata, nu vreau musai duminica. Am cautat pe net si apar tot felul de statii cu program sambata, m-ar interesa una pe care o stitinvoi ca fiind de incredere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Multumesc. Sunt plecat din tara pana duminica. Te sun la inceputul saptamanii viitoare. Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoicescu Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend In Colentina, langa depoul tramvaie. Se numeste Sandu , un om foarte amabil 0724375788 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Multumesc Suna-l si pe Gabi Diaconu. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Unde pot gasi nr lui? E aici pe forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Unde pot gasi nr lui? E aici pe forum? 0766.290.199 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Asa! Mai sifonati! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat August 27, 2015 Autor Partajează Postat August 27, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Multumesc Cum ziceam...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89878-Service-auto-ITP-Ghencea REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Cand ai o masina mai ''pretentioasa'' trebuie sa ai itp-istul tau, mecanicul tau :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Cand ai o masina mai ''pretentioasa'' trebuie sa ai itp-istul tau, mecanicul tau :) Fiecare ITP-ist mai inchide un pic ochii la unele "nereguli", dar nu pentru oricine si nu oricand. Si, la majoritatea, spaga nu mai functioneaza! "Inchisul ochilor" se practica numai pentru prieteni si cunoscuti foarte buni si numai in momente alese cu foarte mare atentie. Altfel, riscul e sa-si piarda autorizatia, practic raman fara "paine"! Si nu cred ca exista vreun om pe lumea asta sa riste asa ceva, nici pentru cel mai bun prieten:wink: (Desi ma cunosc cu ITP-istul meu de mai bine de 30 de ani, la una din ultimele revizii mi-a zis de la bun inceput:"vezi ca azi te tin mai mult pe aici, iti bag masina pe rampa cand stiu ca o blocheaza astia, ca stiu ca n-am probleme cu ea!" Evident, era vorba de masina "de oras":grin: ) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Exact, nu ma refeream la faptul ca te duci doar cu talonul ca ''pe vremuri''.Si eu cand am fost cu turismul a facut in asa fel incat sa o blocheze, au venit aia s-au uitat si la revedere, nu aveau ce sa vada. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Septembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: ITP in Bucuresti in weekend Am rezolvat pana la urma la Gabi Diaconu. Totul a mers impecabil. Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate