alex26 Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 (editat) Aveti idee ce grup fata s-ar putea folosi la o astfel de jucarie homemade? Pe spate sa zicem ca ar merge de BMW dar pe fata? [YOUTUBE]2rorBF1RW5w[/YOUTUBE] [YOUTUBE]YHSYDeNaBYo[/YOUTUBE] Editat August 26, 2015 de Astral nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: buggy 4x4 DIY la rusi Aveti idee ce grup fata s-ar putea folosii la o astfel de jucarie homemade? Pe spate sa zicem ca ar merge de BMW dar pe fata? tot de bmw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex26 Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: buggy 4x4 DIY la rusi tot de bmw intors nu? nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciurumel Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: buggy 4x4 DIY la rusi Am avut pana anul trecut asa ceva facut homemade din Dacia.Parerea mea e sa incerci cu o punte de Papuc.Poti vedea ce am facut pe You Tube,incarca Buggy Codlea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: buggy 4x4 DIY la rusi Daca pui puntea de papuc ajungi la dilema grupului fata compatibil Daca alegi varaianta cu grupul de bmw ai 2 grupuri identice cu suspensie independenta fata-spate si foarte realizabil directie fata-spate bugetul e singura limita , imaginatie si solutii avem din plin . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate