stoicescu Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 recomand acest site, sper sa nu supar pe nimeni cu aceasta postare... http://www.philipp-trucks.de/home.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: 4x4 oldtimere de vanzare (si nu numai) din Germania, VW Iltis , Puch, Mecedes , Magirus air-wolf a postat in alt topic pe ,,posedatul,, ala cu militarele lui! de departe cel mai dotat sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: 4x4 oldtimere de vanzare (si nu numai) din Germania, VW Iltis , Puch, Mecedes , Magirus air-wolf a postat in alt topic pe ,,posedatul,, ala cu militarele lui! de departe cel mai dotat stoicescu le-a pus primul, eu doar am aratat ce-mi place de acolo. :rsp The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: 4x4 oldtimere de vanzare (si nu numai) din Germania, VW Iltis , Puch, Mecedes , Magirus Noul nostru coleg @stoicescu a fost doar in alergare dupa cele 20 posturi valabile pentru a-si putea posta masina la vanzare si de aceea acelasi link este postat si pe topicul cu "Rulota/trailer off-road" si intrucat si-a realizat dezideratul va rog sa-i acordati clementa..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate