KAROLOKW Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau se pae ca nu vom avea praf in zilele de concurs, ci doar un pic de noroi. Marti 22 09 va fi ultima zi cu ploaie si pana vineri se zvanta. . [ATTACH=CONFIG]248418[/ATTACH] . Modelul GFS indică șansele apariției unor furtuni violente în mare parte a țării marți(22/09/2015), dar mai ales în jumătatea N a Moldovei, Dobrogea și E Munteniei. Valorile CAPE vor atinge în Dobrogea chiar și 1500-1700 J/kg(!), iar în Moldova și E Munteniei ajung până la 1200 J/kg. Lifted Index va atinge valori foarte scăzute, până la -5/-6 grade C! Șansele pentru ploi vor fi mari, iar cantitățile de apă vor mari (peste 25-30 mm si vor cădea într-un interval scurt!). .... ati inteles sper..! adica venim cu lanturi?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Si cizme de cauciuc...:2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Sa ploua, zic!! Daca furtuna aia violenta ar reveni vineri... :banana :grin: Una peste alta, am facut lobby si se contureaza o trupa faina! Razvan, te rog sa-mi rezervi camera inca de joi te rog! Vreau sa fiu odihnit.. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Maine dimineata mergem la "Neatza cu Razvan si Dani" pentru a prezenta GTC Trophy 2014. Ora aproximativa de intrare in emisiune: 09:30. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Lista participantilor actualizata: Hobby 1. Nedelcu Ovidiu + Goicea Robert 2. Dumitrache Maria + Radulescu Viorica 3. Radu Florian + Radu Marius 4. Nicolau Florin-Marius + Nicolau Mihaela-Alina 5. Lozinca Xenia + Lozinca Adrian 6. Popescu Cosmin + Liubarsky Sorin 7. Ivan Bogdan + Ivan Alina 8. Czobor Teodor + Anghel Anca Standard: 1. Lazar Roxana + Lazar Florian 2. Grigore Silviu + Grigore Daniel 3. Tache Alex + Cristea Andrei 4. Angheli Catalin + Alecu Marius 5. Gheordunescu Marian + Rosoga Iulian 6. Danciu Magda + Zamfirescu Cornel 7. Sandu Tiberiu + Paraschiv Andrei 8. Fasola Andi + Udrescu Ionica 9. Lazar Mircea + copilot 10. Pacuraru Petru + Stoiciu Arthur 11. Stan Tiberiu + copilot 12. Echipa Dacia Duster 13. Popoviciu Valentin + Iulian Georgescu 14. Ustinov Alexey + Sychov Denys 15. Romfeld Csaba + Romfeld Monika 16. Abri Sandor + Abri Paraschiva Open: 1. Vlad Viorel + Rentea Mircea 2. Cojocaru Nicu + Boncu Razvan 3. Mircea Sandu + Manolache Andrei 4. Neag Luci + Suciu Gelu 5. Tutuianu Robert + Ciobanu Valentin 6. Romeo Andries + copilot 7. Cernatony Laszlo + copilot 8. Barleanu Horatiu + Leriu Nicu 9. Tanase Mihail + Tanase Gabriel 10. Pestean Claudiu + Tanase Victor Rugam inca o data sa completati Formularul de Inscriere de pe site-ul oficial gtctrophy.ro: http://www.gtctrophy.ro/2015-inscriere/ Editat Septembrie 17, 2015 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Maine dimineata mergem la "Neatza cu Razvan si Dani" pentru a prezenta GTC Trophy 2014. Ora aproximativa de intrare in emisiune: 09:30. Poate o sa puna si aici cineva discutia din emisiune. :)) Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau La clasa Hobby vor fi doua podiumuri de premiere. Castigatorii vor primi trofeele GTC TRophy 2015, atat pilotul cat si copilotul. Se vor premia cele mai bune 3 echipaje la parcurgerea traseelor de offroad cu gasirea CP-urilor fizice si virtuale montate de organizatori. Se vor premia cele mai bune 3 echipaje in concursul de Trial, pe un traseu adecvat clasei. Sambata dimineata, dupa micul-dejun se va organiza o scoala de offroad. Instructor va fi Romica Chiriac, un nume binecunoscut in intrecerile de offroad Extrem. La clasa Hobby poate participa orice posesor de masina 4x4 cu veleitati offroad, chiar fara nici o preparare speciala. Nu sunt necesare casti sau alte dotari specifice competitiilor oficiale. Este util sa aveti un smartphone, tableta sau aparat Garmin, pentru a putea sa primiti trackurile cu traseul clasei Hobby. Cine nu are astfel de aparate sau nu doreste sa incerce navigarea pe track, se va alatura unui alt echipaj sau organizatorilor pentru a parcurge traseul si a fi prezent in toate punctele interesante: specialele de Open, puncte de belvedere, Ferma Dacilor, scoala de offroad, etc. Taxa All Inclusive pentru clasa Hobby este de 400 Ron de persoana, care include cazare, masa, bautura, pachet pe traseu, acces petrecere, pachet promo, acces la Trial. Conditiile de participare la Clasa Hobby le gasiti la sfarsitul Regulamentului Particular: http://www.gtctrophy.ro/wp-content/uploads/2015/09/REGULAMENT-PARTICULAR-GTC-2015.pdf Editat Septembrie 16, 2015 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Poate o sa puna si aici cineva discutia din emisiune. :)) Eu o sa primesc inregistrarea emisiunii, maine sau poimaine si o s-o urcam pe Youtube. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Avem norocul ca Km etalon a ramas acelasi...! ca in 2012, 2013 si 2014, Revin cu poze pentru cei care ar dori totusi sa isi calibreze teratripurile, cu imagini unde e marcat Km etalon in Statiunea Monteoru. . [ATTACH=CONFIG]248437[/ATTACH] Editat Septembrie 17, 2015 de piede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau M-am inscris si eu la standard. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau M-am inscris si eu la standard. Spune-mi te rog numele, ca sa verific ca s-a inregistrat inscrierea. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau M-am inscris si eu la standard. V-am intaratat o leaca.:ha: Hai sa vedem cum merg toroapele in regim de concurs. :) @Razvan, cautaTrufasu Cosmin . Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau V-am intaratat o leaca.:ha: Hai sa vedem cum merg toroapele in regim de concurs. :) @Razvan, cautaTrufasu Cosmin . Sunt inscrisi :banana Editat Septembrie 17, 2015 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Lansarea GTC Trophy 2015 la "Neatza cu Razvan si Dani". Linkul de Youtube pentru a putea sa vedeti in ecran complet: Editat Septembrie 17, 2015 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Lista participantilor actualizata: Hobby 1. Nedelcu Ovidiu + Goicea Robert 2. Dumitrache Maria + Radulescu Viorica 3. Radu Florian + Radu Marius 4. Nicolau Florin-Marius + Nicolau Mihaela-Alina 5. Lozinca Xenia + Lozinca Adrian 6. Popescu Cosmin + Liubarsky Sorin 7. Ivan Bogdan + Ivan Alina 8. Czobor Teodor + Anghel Anca Standard: 1. Lazar Roxana + Lazar Florian 2. Grigore Silviu + Grigore Daniel 3. Tache Alex + Cristea Andrei 4. Angheli Catalin + Alecu Marius 5. Gheordunescu Marian + Rosoga Iulian 6. Danciu Magda + Zamfirescu Cornel 7. Sandu Tiberiu + Paraschiv Andrei 8. Fasola Andi + Udrescu Ionica 9. Lazar Mircea + copilot 10. Pacuraru Petru + Stoiciu Arthur 11. Stan Tiberiu + copilot 12. Echipa Dacia Duster 13. Popoviciu Valentin + Iulian Georgescu 14. Ustinov Alexey + Sychov Denys 15. Romfeld Csaba + Romfeld Monika 16. Abri Sandor + Abri Paraschiva 17. Munteanu Lucian + Horea Bogdan 18. Trufasu Cosmin + Milea Catalin 19. Colpos Ovidiu + Colpos Bogdan 20. Dinca Catalin + Vasilescu Mircea Open: 1. Vlad Viorel + Rentea Mircea 2. Cojocaru Nicu + Boncu Razvan 3. Mircea Sandu + Manolache Andrei 4. Neag Luci + Suciu Gelu 5. Tutuianu Robert + Ciobanu Valentin 6. Romeo Andries + copilot 7. Cernatony Laszlo + copilot 8. Barleanu Horatiu + Leriu Nicu 9. Tanase Mihail + Tanase Gabriel 10. Pestean Claudiu + Tanase Victor Va rugam sa completati Formularul de Inscriere de pe site-ul oficial gtctrophy.ro: http://www.gtctrophy.ro/2015-inscriere/ Editat Septembrie 17, 2015 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Camera pentru mine de joi seara va rog,, nu aș vrea să fie Doctoru' mai "odihnit" :ha: Multumesc Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fnicolau Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Intrebare referitor la Hobby: in regulamentul particular scrie ca am avea si noi nevoie de prelata, plus extinctor cu manometru. Sunt obligatorii? (sa stiu daca ma apuc sa caut, ca nu am nici prelata si nici extinctor cu manometru). :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Din cate imi aduc eu aminte instinctorul este obligatoriu prin lege :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fnicolau Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Din cate imi aduc eu aminte instinctorul este obligatoriu prin lege :wink: Pai am, dar nu cu manometru (si nici in garantie) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Există și vreo variantă de înscriere/participare la eveniment pentru unul ca mine, care nu vrea (momentan) să concureze dar vrea să simtă pulsul/facă poze/foto și, eventual, socializeze? Bineînțeles, exceptând varianta spectator ordinar, care este implicită. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Există și vreo variantă de înscriere/participare la eveniment pentru unul ca mine, care nu vrea (momentan) să concureze dar vrea să simtă pulsul/facă poze/foto și, eventual, socializeze? Bineînțeles, exceptând varianta spectator ordinar, care este implicită. La clasa Hobby ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau La clasa Hobby ! Mda, dar mi-ar fi greu să fac poze în timp ce conduc. Opțiunea rămâne, oricum, în picioare. Trebuie să mă hotărăsc și la atelajul cu care voi veni, în cazul ăsta. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau https://www.youtube.com/watch?v=FW6BD6SMmyI#t=12 Editat Septembrie 19, 2015 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Lista participantilor actualizata: Hobby 1. Nedelcu Ovidiu + Gheorghe Anghelus 2. Dumitrache Maria + Radulescu Viorica 3. Radu Florian + Radu Marius 4. Nicolau Florin-Marius + Nicolau Mihaela-Alina 5. Lozinca Xenia + Lozinca Adrian 6. Popescu Cosmin + Liubarsky Sorin 7. Ivan Bogdan + Ivan Alina 8. Czobor Teodor + Anghel Anca 9. Berechet Mihai + Milea Danut 10. Cojocar Daniel + Cojocar Lavinia 11. Vitelaru Radu + Gherman Silviu Standard: 1. Lazar Roxana + Lazar Florian 2. Grigore Silviu + Grigore Daniel 3. Tache Alex + Cristea Andrei 4. Angheli Catalin + Alecu Marius 5. Gheordunescu Marian + Rosoga Iulian 6. Danciu Magda + Zamfirescu Cornel 7. Sandu Tiberiu + Paraschiv Andrei 8. Fasola Andi + Udrescu Ionica 9. Lazar Mircea + copilot 10. Pacuraru Petru + Stoiciu Arthur 11. Stan Tiberiu + copilot 12. Echipa Dacia Duster 13. Popoviciu Valentin + Iulian Georgescu 14. Ustinov Alexey + Sychov Denys 15. Romfeld Csaba + Romfeld Monika 16. Abri Sandor + Abri Paraschiva 17. Munteanu Lucian + Horea Bogdan 18. Trufasu Cosmin + Milea Catalin 19. Colpos Ovidiu + Colpos Bogdan 20. Dinca Catalin + Vasilescu Mircea 21. Stan Vitalie + Perov Pavel 22. Ciobanu Adrian + Cula Liviu 23. Vitalie Frunze + Ciobanu Marian 24. Pivaru Marius + Caloenescu Armand Open: 1. Vlad Viorel + Rentea Mircea 2. Cojocaru Nicu + Boncu Razvan 3. Mircea Sandu + Manolache Andrei 4. Neag Luci + Suciu Gelu 5. Tutuianu Robert + Ciobanu Valentin 6. Romeo Andries + copilot 7. Cernatony Laszlo + copilot 8. Barleanu Horatiu + Leriu Nicu 9. Tanase Mihail + Tanase Gabriel 10. Pestean Claudiu + Tanase Victor Editat Septembrie 21, 2015 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Re: GTC TROPHY 2015 - Ziua cea mai lunga! 25-27 sept., Buzau Mda, dar mi-ar fi greu să fac poze în timp ce conduc. Opțiunea rămâne, oricum, în picioare. Trebuie să mă hotărăsc și la atelajul cu care voi veni, în cazul ăsta. Taxa all- inclusive Standard si Open: 500 Lei / concurent – include taxa sportiva, cazare 2 zile, masa si bautura, pachet promo, acces petrecere Taxa all- inclusive Hobby: 400 Lei / concurent – include taxa sportiva, cazare 2 zile, masa si bautura, pachet promo, acces petrecere Taxa asistenta si insotitori: 300 Lei / persoana – include cazare 2 zile, masa si bautura, acces petrecere Taxa Trial: 100 Lei / echipaj mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate