Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vin refugiatii ?

soimu

Postări Recomandate

situatie fara precedent in Europa

Desigur, SUA a dat nastere unei hidre cu 10 capete...chiar acceptand ca zvonurile care spun ca SUA si Israel sunt finantatorii ISIS sunt basme, slabirea Libiei si Irakului au facut posibila infiintarea ISIS si cucerirea unor teritorii vaste in aceste tari. Acum Siria de unde a inceput sa curga un puhoi necontenit de imigranti, care, incet incet au ajuns in Europa... pe la granitele noastre sau in interiorul granitelor.

Situatia este grava si greu de administrat. Nu stiu ce va fi in viitor.

Pe de o parte ma gandesc la mana de lucru ieftina care ar putea sa aduc un plus tarii care a ramas fara muncitori precum si fara intelectuali specializati.

Pe de alta parte vad o multime de tigani identici cu ai nostrii... pardon...si de alta religie, care vor sa primeasca iar munca nu intra in discutie.

Religia lor le impune sa lupte cu noi ca si civilizatie, sa ne distruga, noi nu suntem oameni pentru ei ci dusmanii ancestrali. Desigur, nu sunt toti radicalisti, dar daca sunt doar 5% din ei...cine ii alege si cum?

Voi ce credeti?

Editat de soimu`
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 358
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: vin refugiatii

Un scenariu " posibil "...

Un nou cargou, cu 450 de refugiați la bord, a fost reținut de către autoritățile italiene. Este al treilea cargou în această săptămână.

Toată lumea cunoaște istoria Calului troian. Sau cel puțin așa am crezut.

Cargourile care acostează în aceste zile pe coastele europene, încărcate cu sute de „refugiați musulmani”(aproape 2000 săptămâna trecută), sub privirea primitoare a responsabililor europeni, mă fac să bănui ceva.

Calul troian a fost episodul final al războiului Troiei.

Neputând reintra anonim în Europa, după ce au luptat în rândurile Statului Islamic, războinicii „greci” musulmani – au fost deghizați în refugiați și ascunși în uriașii „cai de lemn” care navighează pe Marea Mediterană.

Ajunși pe țărmurile italiene, au fost primiți ca un cadou al zeilor: ei oferă o nouă ocazie europenilor, de a-și corecta crimele abominabile comise în perioada colonială, deschizându-și larg brațele în fața defavorizaților.

Acest șiretlic va provoca căderea Europei.

CINE SUNT CEI MAI PERSECUTAȚI ÎN SIRIA ȘI IRAK?

Aceștia sunt creștinii, yezidis, femeile,bătrânii și copiii. Sunt Creștini pe cargourile care „eșuează” pe coastele italiene? Nu chiar. În marea lor majoritate sunt musulmani.

Copii, bătrâni, femei? Nu prea mulți, aproape deloc. Marea majoritate sunt bărbați singuri.

Părinții, bunicii, familiile lor, copiii, femeile nu sunt oare într-un pericol mai mare decât ei?

ONU vorbește de un milion de copii care nu posedă măcar o pătură pentru a o pune în spate, pentru

a face față iernii, iar „refugiații” au 2 sau 3 milioane de dolari pentru a cumpăra cargouri și a le abandona,cum fac în ultimul timp?

Și au devenit acum, brusc, marinari, căpitani, mecanici, si au învățat să conducă cargouri, doar pentru a le abandona

într-un final?

„Refugiații” – reportajele se succed pentru a descrie teribilele condiții de viață – au pierdut totul.

Ei găsesc greu și cu ce să se hrănească. Jumătate din cei 22 de milioane de sirieni trăiesc de doi ani cu mai puțin de doi dolari pe zi si au 3000 de dolari de persoană pentru a-i plăti pe traficanți?!

Și dacă, mai degrabă, cineva finanțează călătoria jihadiștilor deghizați în refugiați?

NU EXISTĂ NICI O ȚARĂ MUSULMANĂ ÎN CARE ACEȘTI „REFUGIAȚI” SĂ GĂSEASCĂ ADĂPOST?

Cele 49 de țări musulmane, majoritatea sub-populate,unele atât de bogate încât se oferă să cumpere companii europene de prestigiu, nu doresc să le ureze bun venit?

Asta când Islamul este o religie caritabilă, care face atât bine și aduce atâta lumină omenirii?

Pentru ce să se „refugieze” în Europa, unde stilul lor de viață, cultura lor și practicarea religiei sunt atât de amenințate – mediul atât de ostil, atât de islamofob, încât UE este preocupată să adopte legi pentru a-i proteja – când le este atât de bine pe pământul Islamului?

PROBLEMA VĂZUTĂ DIN ALT UNGHI

Statul Islamic are enorme resurse financiare și exploatări petroliere. Din ce motive s-ar priva de închirierea câtorva „cai troieni” și de îmbarcarea câtorva mii de islamiști, care să-i aștepte răbdători ordinele odată ajunși pe pământ european?

Nu vă așteptați ca mass-media să facă vreo anchetă,nu ăsta-i rolul ei. Sarcina ei este să determine o populație europeană abandonată, să înghită pastila.

În ceea ce privește instanțele europene, a le cere înființarea unei comisii de anchetă ar fi, evident, ceva discriminatoriu și rasist.

SURSA: http://www.ziuaveche.ro/exclusiv-zv/dezbateri/cargourile-cu-refugiati-cal-troian-pentru-europa-257301.html/

NB. Acum intelegeti ce mana cereasca este moscheea din Bucuresti ?

Citez "Vacanta mare ": exista o explicatie !!!

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

"Prin haos, la noua ordine!"

Acum poate ca incep mai multi sa inteleaga care era de fapt politica ultimilor 200 de ani, dominata de masonerie. Din pacate, inca exista o majoritate de prosti care tot nu vad care este directia reala spre care se indreapta lumea. Sper totusi sa nu fie prea tarziu cand se vor trezi destui ca sa faca ceea ce trebuie.

Link spre comentariu

Cam aceleasi parere am si eu despre situatie Nessum...

Propaganda estica arunca pisica moarta in gradina americana dar nu e chiar asa...

Cred ca in viitorul apropiat se va transa problema fundamentalismului religios (nu conteaza care)...va fi dureros dar necesar...asta daca vrem sa supravietuim ca specie.

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Bai, eu vad ceva si mai grav: astia o sa ne depopuleze fondurile de vanatoare :ha: asa ca nu-i vad bine pe marii nostrii vanatori, asa ca propun o lege ca toata Romania sa fie declarata "fond de vanatoare" si sa nu permitem accesul refugiatilor :old

• Like 1
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

intradevar situatia-i de cacao ca s-o zic pe romaneste...

nu-i nici chiar cum zice nessum, adica sunt si copii, sunt si femei, acuma nu vrei sa-ti arate la tv cum sare un copil gardurile alea cu sarma ghimpata, pt ca femeile si copii nu sar gardurile(si presa asta este invatata sa arate), ei merg pe caile "legale"...

nu toti sunt radicali, nu toti vad in noi un dusman, sunt musulmani care traiesc peste tot in europa....si eu ma mir de unde au atatia bani incat sa plateasca mii de euro, dar azi am vazut , tot la tv, un barbat care zicea ca si-a vandut totul din siria(apartament, masina) si cu 20.000 euro a venit in europa, situatia este si pt ei extrema...si sa nu crezi ca vin oameni saraci, poate vin oameni mai de clasa mijlocie.

precis o sa fie probleme cu unii din astia veniti, precis sunt si extremisti printre ei si poate si teroristi, important ar fi ca marii europei sa faca ceva incat acesti oameni sa fie luati in evidenta, amprentati, tinuti sub observatie

o solutie nu prea vad, o solutie ar fi ca gruparile astea teroriste sa fie anihilate, pt ca oameni astia sa aiba in tara lor un trai sigur....pana ce gruparile teroriste nu sunt anihilate cum poate europa sa-i trimita inapoi in tarile lor?

parerea mea este ca trebuie pus ban peste ban din toata europa si intori pe drum inapoi, incadrati la refugiati de razboi cu mentiunea clara ca la un moment dat trebuie sa plece in tarile lor.....altfel o sa ajungem o europa musulmana....situatie foarte nasoala

Link spre comentariu

Vin si femei si copii.Traiesc la granita Ungaria/Austria si vad ziln ic tot mai multi.Dar majoritatea sunt barbati cu ifonuri smartfonuri si alte cele.Ei zic ca primesc bani de la rudele din germania franta etc.Nu stiu ce sa cred despre asta dar mizeria lasata de ei in parcuri este tot mai mare necontrolabila.Vor sa ajunga in west la rude pentru un trai mai bun unii poate asta vreau alti nu dar de lucru sau din ce vor sa traiasca cand ajung nu se aude nimic.AQustria deocamdata ii ajuta si organizeaza centre pentru ei campinguri transformate de exemplu.Uni frustrati cu drepturile omului scriu prin toata presa de saraci de ei.Eu nu cred ca aduc vreun bine europei si intradevar problema ar trebui rezolvata la ei acasa.Cat traia Saddam si Khadafi nu erau probleme de genul la ei.Erau dictatori dar cunoscand problemele de acolo tinea tot cu mana de fier.Dar na au venit americani cei atotstiutori dar fara sa prevada ce si cum dupa distrugerea dictaturii.

Link spre comentariu

Am vazut la tv,ca acest stat islamic,a bombardat la propriu niste situri arheologice,incluse in patrimoniul Unesco,nu am inteles nici pana acum de ce au facut treaba asta.Consider ca este o pierdere irecuperabila pentru istoria omenirii in general,sa nu mai vorbesc de identitatea lor nationala. Pe de alta parte, "la suprafata",arata ca un razboi religios si nu inteleg de ce nu intervine armata(mobilizand tinerii refugiati apti de lupta) si sa-si rezolve problemele la ei acolo.Pana la urma,Germania,care poarta povara morala dupa WWII,cati refugiati sa primeasca si sa-i si intretina? Era un nene la tv azi care spunea ca Polonia accepta cota parte de refugiati care-i revine,facand parte din UE,dar sa fie numai crestini.Nu stiu daca informatia este adevarata,dar nu ma mai mira nimic.

Link spre comentariu

Pai tu crezi ca ei stiu de ce distrug orice?

Educatia lipsa e problema grava...se bazeaza pe spusele liderilor religiosi...rai,feciore,trai pe vatrai 'dincolo'...cu cat nivelul de inteligenta este mai redus cu atat mai usor manipulabila e multimea...treaba asta e folosita de orice religie...scopul mai difera pe ici pe colo...

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Eu cred ca e vorba de o invazie islamista foarte bine pusa la punct.

De asemenea mai cred ca in toata treaba cu ISIS-ul e mana americanilor...

Bine nu va fi...

Link spre comentariu

Eu cred ca in treaba cu ISIS mana e mult mai aproape de noi...am "beneficiat" si noi de mangaierile ei multi ani...unii inca mai stau la scarpinat...nu ca americanii ar fi ingerasi...poate doar prin comparatie cu vecinii amatori de "davai ceas,davai palton".:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Problema asta cu terorismu e mai complexa mai baieti. Nu se stie exact ce si cum. Nessum are o viziune , nu neaparat buna nu neaparat rea. Lucrurile nu sunt la vedere ca sa le putem patrunde noi oamenii simpli. Eu va propun o alta perspectiva. Voi credeti ca US Army sau Bundeswehr ul nu ar putea termina asa de pe o saptamana pe alta cu toata povestea asta cu ISISUL intr-o demonstratie de forta? Eu cred ca da , dar nu se va actiona de o asa maniera. Trebuie ca opinia publica sa sustina 100% razboiul ( ca o paranteze ISISUL a distrus multe ruine monumente de importanta mondiala , lucru care cred ca a scandalizat orice cetatean al lumii civilizate) isisul a cucerit teritorii vaste . Acum acele zone trebuie eliberate si resursele uzurpate. Aci intervenim noi Europa si US cele 2 mari natiuni care domina politicile mondiale la ora asta.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

https://www.youtube.com/watch?v=9up0CLLPPpo

eu nu vreau refugiati de nici o culoare. nu vreau o europa ca asia! cei care n-ati fost in afganistan, pakistan, india, siria, irak - habar n-aveti cum e acolo! si cind spun habar n-aveti inseamna ca ceea ce vedeti la TV este o realitate falsa. este groaznic acolo, pentru un om care interpreteaza altfel civilizatia. asa ca nu vad alta solutie decit stoparea lor, prin orice mijloace necesare. trist dar adevarat.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

terminati cu prostiile

totul e pt bani

nu mai mira ca acele campinguri sa se transforme in niste lagare asa cum erau alea prin anii 90 cand se fugea pe dincolo prin franta si germania.

ca sunt slab educati...e discutabil dar intradevar majoritatea lor asa este nici sa scrie nu prea stiu.

problema nu e asta totusi problema e ca toata aceasta masa d erefugiati este o povara imensa pe resursele si asa din ce in ce mai subtiri ale noastre si ale europei in general.

eu ce nu inteleg e de ca sa ii primim?

apropo stiti ca noi deja am amenajat la targoviste un fel de tabara deasta pt refugiati?

da totusi de ce sa ii primim? ok sunt deacord sa ii primim pe crestini ca daca tot e rezboi religios pe considerente de genul sa ii primim pe aia asupritii si as primi doar femeile si copii in rest barbatii inapoi la tara lor de bastina si inrolati

va vreti tara libera? o vreti inapoi? PERFECT!

mana pe arme si batetiva cu ISIS astia ai vostri, nu va mai face-ti griji ca femeile si copii vostrii sunt in siguranta in europa intr-o tara care ii protejeaza,cazeaza hraneste,educa...etc iar cand voi iti vei cafti pe insurgentii astia ai vostrii ei se vor intoarce.

asa scapa si ei de grija familiei ca nu e omorata sau cine stie ce iar aia nu mai au ce asupri ca cei ramasi sunt toti plini de arme si ii asteapta la cotitura:)

eu asa as face,poate sunt prea radicalist? sau dur? da totusi nu cred!

daca peste mine vine unguru si imi d ala moaca ca nu sunt de religia sau originea lui eu unde rahat mai fug? unde ma refugiez? unde imi pun familia si neamul la adapost? nu am unde ca fug de ungur dau de musulman vreau sa fug de musulman da nu mai am unde ca pana si in Elvetia tara neutra cu ceva traditie in sensul asta e asediata si aia.

deci ramane sa imi pun familia la adapost cat de cat si sa ma inarmez cat mai mult...restul e de citit in cartile de istorie...

Link spre comentariu

asa a facut si hitler cu evrei, poate lor, atunci, li se parea normal....cine spune ca peste 50 ani nu esti tu,air_wolf, condamnat pt crime impotriva umanitati?..cu orice mijloace nu se poate....cu toate ca nu ne place situatia, sintagma "toate mijloacele" nu se poate folosi.

Link spre comentariu

Prin haos la o noua ordine !

Asta e tot ce se urmareste, chiar nu vreti sa vedeti acest lucru?

Nu e nimeni interesat sa ii trimita inapoi in tara lor, nu e nimeni interesat nici sa-i elimine pe cei extremisti din tarile de unde vin "refugiatii" si nici sa ii identifice pe cei care sunt printre "refugiati".

Si da, sigur sunt finantati de catre cine trebuie, sa ajunga in europa sau oriunde in alta parte a globului !

Sfarsitul e mai aproape decat ne imaginam.

Asa cum spun cei de la Metallica "sad but true"

Link spre comentariu

ba se poate, si si cu tarile astea arabe ar trebui facut ceva definitiv. Cucerite, resursele uzurpate si populatia crestinata. End of the story. Nimic nu este imposibil pentru o putere militara ca NATO. Problema este ca din motive necunoscute liderii politici nu trec la fapte. Pana cand sa mai sfideze niste babuini superputeri ca USA si UE? Sa aduca ofensa modului de viata occidental si crestinismului? Si cine ? niste nespalati cu turbani vai mama lor! Modul de viata occidental si libertatea omului trebuie impusa cu arma la nevoie.

Editat de Irod
  • Like 1

Natura si aventura

Link spre comentariu

@Irod,treaba nu este asa simpla. Babuinii aia cu turbane,cum ii vezi tu,au niste resurse si o pozitie strategica pe planeta si nu sunt chiar putini si ce sa vezi...mai sunt si prieteni cu niste fosti "prieteni" mai de la Est ca sa zic asa,care au si ei interes acolo la resurse si la pozitia strategica si culmea culmilor, este ca si unii si altii au focoase nucleare si din pacate nu putine...

Asa ca Nato nu este chiar miezul din fanta,poate ca asa ne place noua sa credem sau asta ni s-a aratat,ca sa ne simtim "in siguranta"

Link spre comentariu

@Irod,treaba nu este asa simpla. Babuinii aia cu turbane,cum ii vezi tu,au niste resurse si o pozitie strategica pe planeta si nu sunt chiar putini si ce sa vezi...mai sunt si prieteni cu niste fosti "prieteni" mai de la Est ca sa zic asa,care au si ei interes acolo la resurse si la pozitia strategica si culmea culmilor, este ca si unii si altii au focoase nucleare si din pacate nu putine...

Asa ca Nato nu este chiar miezul din fanta,poate ca asa ne place noua sa credem sau asta ni s-a aratat,ca sa ne simtim "in siguranta"

Nu va amagiti UE cel mai mare pib de pe mapamond apoi urmeaza USA . Banul e totul. Orce alta forta militara comparata cu NATO e o gluma proasta.

Natura si aventura

Link spre comentariu

E foarte ciudat ce se intampla fiindca si in companii mari multinationale di RO cel putin sunt pusi in functii cheie tot felul de babuini din tari subdezvoltate care sa "conduca" businessul in RO.

Cat despre refugiati, calul troian e foarte bine spus. Daca musulmanii astia si-au vandut totil pentru 15-20k euro la ei in tara, oare cine naiba le-a cumparat avutiile??? Cine e nebun sa "investeasca" in bunuri fara valoare intr-o tara in razboi?

UE pana nu si-o fura grav de tot cu atentatele nu se va pune cu biciul pe Isis si prietenii lor.....

Uite caz de musulman care a omorat un politist in Bucuresti dand peste el cu SUV-ul in timp ce politistul incerca sa-l opreasca pentru control de consum de alcool.....si nu e singurul caz de musulmani care fac deranj in tara la noi si mai ales in Bucuresti.

Asa cum ei sunt radicali asa ar trebui sa fim si noi, dar pe noi ne impiedica educatia sa luam masuri aspre asupra unor needucati ca sa nu spun mai rau....

Link spre comentariu

Nu stiu cum poti glumi cu China,spre ex. sau cu Rusia... Sa nu uitam ca armata SUA,nr 1 in lume dupa WWII(cica) si-a cam luat-o si in Korea si in Saigon. Korea de nord,spre ex, este pe locul 2 in lume dupa SUA,la numarul de soldati activi,adica antrenati si in serviciu. Daca stai sa aduni armele nucleare ale tarilor care nu fac parte din Nato,o sa vezi atunci care-i treaba cu gluma proasta(din pacate!)

Link spre comentariu

Mai oameni buni, avem in fata cateva adevaruri clare, dovedite deja (gasiti foarte simplu informatii in presa independenta):

1. nu exista terorism - acesta este un concept inventat de Oculta ca sa-si justifice razboaiele pentru controlul resurselor naturale, plus alte afaceri, gen opium, cocaina, etc.; eu personal, inca din anii '80 cand incepeam sa fim bombardati cu propaganda "antiterorista" in special prin intermediul filmelor produse la Hollywood, nu am inteles exact cine sunt acesti teroristi, care sunt scopurile lor, ce ii motiveaza sa terorizeze lumea, etc, etc.; sunt prea multe intrebari fara raspuns, adica fara un raspuns inteligent si nu o gargara propagandistica.

2. Gaddafi, Husein, Bin Laden si altii, au fost oameni pregatiti de americani, au fost chiar prieteni cu liderii americani, au facut afaceri impreuna, au fost sustinuti sa preia puterea in tarile lor tot de catre americani. In momentul in care acestia nu au mai percutat la comenzile americane, au fost eliminati; si demonizati in massmedia, zugraviti ca niste dictatori groaznici, etc.

3. Rusia bolsevica a fost foarte prietena cu SUA si Israelul: Wall Street-ul a finantat revolutia bolsevica tradandu-l pe tar, caruia i-au promis initial sprijin impotriva comunistilor, dar de fapt au trimis bani, arme si chiar ofiteri care au pregatit armata rosie pentru lovitura de stat. Astfel l-au ajutat pe evreul Lenin sa preia puterea in Rusia, a urmat apoi la conducere evreul Stalin, samd. Acum, cand Rusia revine la normal si a iesit de sub influenta Ocultei, ba chiar redevine puternica si independenta, brusc s-a mai nascut un "dictator": Putin! A devenit si asta inamicul public nr.1!

4. Crizele sociale sunt benefice pentru cei care vor sa controleze politic zone intinse, guverne, etc. Recent, pentru ca Elvetia nu vrea sa intre in UE, au facut tot felul de mismasuri, si, in loc sa respecte decizia de neutralitate si suveranitate a elvetienilor, UE a impus tot felul de clauze, printre care si deschiderea pietei muncii pentru cetatenii UE, ceea ce a condus la un val mare de europeni plecati sa munceasca in Elvetia; de ce? pentru ca in Elvetia cele mai multe decizii importante se iau prin referendum! in felul asta vor reusi sa dilueze considerabil coeziunea elvetienilor, si directia lor sanatoasa de dezvoltare, si in cativa ani cand vor vota si ceilalti ametiti care vor avea in curand drept de vot acolo, jocurile vor iesi fix cum vor papusarii.

5. Dupa ce au ametit lumea cu Hussein, cu Bin Laden, etc, si gogosile astea s-au dezumflat, au inventat acum o noua sperietoare propagandistica: ISIS! Nu stie nimeni exact ce-i cu ei, toti isi dau cu parerea, si atat. Totusi, dupa modul de operare si mai ales de propaganda care se face, transpare extrem de clar ca avem de a face cu o noua gaselnita a Ocultei.

Chestia asta cu invadarea masiva a Europei cu refugiati, mai ales de alta religie si cu obiceiuri atat de diferite, nu are cum sa fie altfel decat orchestrata din umbra. Consecintele vor fi dintre cele mai nefaste, tulburarile sociale vor fi mari, stresul la fel, se vor corela si cu probleme economice, si iata ca avem cam tot ce trebuie pentru declansarea unei "stari de necesitate", adica un fel de lege martiala mascata, care va permite sistemului sa faca diverse magarii pe fata, sa ingradeasca libertatile individului, samd. Adica fix ce viseaza unii de cateva sute de ani, si nu au reusit doar prin foc si sabie.

LE: Intre timp, vad ca unii o dati cu SUA, UE ca-s ce-i mai tari din parcare, etc. O sa aveti o foarte mare surpriza destul de curand. Si nu va mai uitati atat la TV, ca dauneaza grav sanatatii. :wink:

Editat de Optimus
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare