Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vin refugiatii ?

soimu

Postări Recomandate

Re: vin refugiatii ?

Acu' na , nu ca n-am avea si noi cateva centre de azilanti , cam pline de aceleasi rase ... care si-au dat de mult timp pe fata ce le poate capul . Si noi ne-am dat de mult arama pe fata ... si ei n-o vor deloc ... le dam 6-7 lei pe zi sa supravietuiasca ....

No , cred ca pot sa vina ...

Desi suntem un popor de oi si boi in mare lor majoritate autoeducati in spiritul pozitiei ghiocelului , cei cativa pe care-i socotim acum needucati si marlani vor fi la momentul oportun cei care nu vor suna la 112 dupa ce se va incinge treaba .

P.S. ... nici eu n-am numarul asta in telefon ... asa a venit telefonul , fara el ... Oricum nu face mare branza un numar asa mic in vointa si care raspunde asa tarziu ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 358
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

si cum vor astia sa ii integreze pe refugiati?

ii baga schimbul trei la combinat? sau ii duce in santierul naval ca daca sunt mai mititei se strecoara bine printre punti si chesoanele de nava:):):)

sunt curios ce program de integrare au?

ii invata in primul rand limba? sa scrie sa citeasca? niste reguli de baza?

primul lucru trebuie intampinati cu o palinca si ceva slana ca le-o fi foame d epe drum... :)

Link spre comentariu

... nu slana si palinca ca n-au voie ...Paine si sare ( o paine , un kilo de sare ) ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am auzit ca refugiatii sunt innebuniti dupa praz. Poate va face o vizita. :ha2

n-ai auzit bine. raman la galati sa va fure religia. si oricum, daca ne face refugiatii o vizita va fi una de scurta durata - trebuie sa se intoarce la galati, in centrul de refugiati. :grin:

Link spre comentariu

Mai oameni buni, astia 15 sunt alesi pe spranceana ce drak nu v-ati prins . Vor fi scoliti si pregatiti asa cum trebuie.:dr3

Urmatorii vor fi de testare, au spor de periclitate :bx , iar daca merge si cu astia abia apoi va veni grosul, carnea de tun ... :bc

Pana una alta pregatiti cazmalele , poate vor sa traga un pui de somn la voi pe razor :sl

Editat de Astral
V vine de la "voi" si de aia se pune cratima dupa el !
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Eu zic ca sa inchideti si topicul asta. In lumina ultimelor evenimente, si a informatiilor prezentate in acest topic, este posibil ca si acest topic sa deranjeze ignoranta generala, si nu face bine "comunitatii". :wink:

Link spre comentariu

Eu zic ca sa inchideti si topicul asta. In lumina ultimelor evenimente, si a informatiilor prezentate in acest topic, este posibil ca si acest topic sa deranjeze ignoranta generala, si nu face bine "comunitatii". :wink:

Buna idee !

Lasa-ne asa ignoranti ca nu-i bai....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare