Caphonne Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: vin refugiatii Nu o sa vina picior de refugiat la noi pentru ca aici li se va da la ....poate cativa repartizati cu japca in cele 1900 de locuri impartite pe 5-6 orase.Se duc in Germania si Anglia unde sunt tratati bine si primesc ajutoare.Daca se impute treaba acolo bineinteles ca si noi o sa fim afectati ca tara. Doamne ajuta! P.S sa avem incredere in ''sfanta biserica'' :)))) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: vin refugiatii Chiar dacă nu vin direct la noi ne va afecta direct sau indirect. Până acum românii luptau pe o piață a muncii în vest, mai legal sau la negru. Acum, o parte din migratori vor fi o forță de muncă mult mai ieftină, deci concurență pe piață muncii. Islamiștii radicali gen ISIS nici nu trebuie să înfiltreze prea mulți luptători... în scurt timp vor găsii destui adepți printre migratori decepționați de faptul ca nu au găsit covrigii din coada câinelui sau neadaptații cultural...... Așa cum eu zic ca e greu de deosebit un lumbersexual de un islamist...așa va fi și pt un vestic să deosebească un rom(țigan) de un sirian în prima fază. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: vin refugiatii Marea majoritate nu o sa lucreze si cei cativa care da nu ne afecteaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: vin refugiatii astia vin sa primeasca nu sa lucreze ei sunt convinsi ca vor primi ajutoare sume ENORME de bani (mai ales pentru ei)... Nici nu isi pun problema sa lucreze 90% din ei...cel mult lucru de noapte la nevasta, sa fie de o indemnizatie in plus. Dar la capitolul toleranta , respect si integrare...acolo nu va fi nici o sminteala. Acolo vor vrea sa fie respectati fara sa aibe nici un strop de toleranta pentru cei care ii hranesc si care au deschis portile sa aibe unde sa stea. Nu am nici cea mai mica indoiala...vin vremuri tare grele si noi in tara vom fi scutiti tocmai datorita saraciei noastre. Eu as propune ca o masura rapida INLOCUIREA ALOCATIILOR PENTRU COPII CU SCUTIRE DE IMPOZIT pentru parinti. Nu in cuantul de 72 lei pe luna ci de 5 ori pe atat. Asta inseamna sa inurajezi MUNCA si nu INTRETINEREA PARAZITILOR. Cate familii de romani normali au avut ca si motivatie sa mai isi mai conceapa un copil pentru ca au fost marite alocatiile? Va spun eu.... NICI UNA. Drojdia societatii fie ca sunt tigani sau romani dar care nu lucreaza si nu vor sa lucreze, aia au beneficiat maxim si se bazeaza pe alocatiile copiilor, cu cat mai multi cu atat mai bine. Cu un rand de haine imbaracati toti . Ia sa nu mai fie alocatii ci sa parintilor sa nu li se mai perceapa impozit pe salar (sau alte venituri declarate) in suma de...sa zicem 100 euro pe copil/luna. Cum ar fi? Eu zic ca ar fi tare bine!!! Idem cu somerii si sa nu mai existe ajuotare sociale pentru subzistenta. Ca este handicapat... ok, sa primeasca, dar daca este apt...pai ce daca nu gaseste de lucru in comuna "Floriculesti"... sa isi ia frumos bagajele si sa se mute la oras....de preferinta un oras pe unde sunt fabrici. Asa e la americani...asa sa fie si aici, care nu are loc de munca sa nu stea pe banii primariei sa bea la birt. Sa plece sa munceasca sau sa moara. Si sa vedeti ca nu o sa avem probeleme cu refugiatii, care vin vor cauta de munca. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: vin refugiatii Cand va aud parerile despre ce vor primi refugiatii sirieni si afgani in Germania , imi vine sa-mi las barba , sa-mi pun o carpa in cap si sa ma strecor printre ei . Ma gandesc ca daca abordez o figura nefericita si trag un picior dupa mine , nu o sa ma intrebe nimeni ce caut prin UE. Se vor repezi toti sa-mi dea casa , masa si ajutoare sociale :ha:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: vin refugiatii Desi nu dau doi bani pe ce spune-arata presa, nu-mi place sa comentez ceva la care nu ma pricep, vedeti poza din atasament ... Autorul pozei spune: Viken Kantarci I am the journalist who shot this video. To clarify the situation, there's no double game on the way this footage has been presented. This person was indeed upset because he had just been separated from the rest of his family and friends and was asking for them to be able to join him. Mie mi se pare o amenintare, nu o rugaminte. Ei sunt umilii refugiati pe care i-a indemnat vestul UE sa intre in Europa si de care se descotorosesc acum, oblingand Ungaria sa-i tina la ei mult si bine. Marti au paralizat cea mai mare gara din Budapesta. De atunci ii terorizeaza siisi bat joc efectiv de locuitorii capitalei Ungare (asta nu o stiu din presa ci de la prietenii care traiesc acolo). Si Austria, Germania etc le interzice accesul pe teritoriile lor. De ochii lumii permit catorva zeci de persoane accesul si bineinteles supramediatizeaza "generozitatea" lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Re: vin refugiatii Acum 5 min am citit si eu pe 'feisbuc' ca orasul unde stau (Terrassa) e dispus să intre în rețeaua de 'orase refugiu'. Pana acum am citit numai comentarii de genul 'in acest ritm va trebui sa plecam noi'... Editat Septembrie 2, 2015 de Astral 1 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: vin refugiatii Acum 5 min am citit si eu pe 'feisbuc' ca orasul unde stau (Terrassa) e dispus să intre în rețeaua de 'orase refugiu'. Pana acum am citit numai comentarii de genul 'in acest ritm va trebui sa plecam noi'... Iata ce se intimpla in Ungaria! Mai au un pic si-i iau la bataie pe unguri! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: vin refugiatii Se ingroasa gluma ! Se pare ca un nou val de refugiati, se indreapta de data asta direct spre Romania... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: vin refugiatii se ingroasa gluma ! Se pare ca un nou val de refugiati, se indreapta de data asta direct spre romania... amin!!! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: vin refugiatii Se ingroasa gluma ! Se pare ca un nou val de refugiati, se indreapta de data asta direct spre Romania... Cazez si eu vreo doua refugiate d-astea...sper sa-mi conving nevasta ca e pentru o cauza nobila...:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: vin refugiatii valul de migratie se datoreaza exclusiv politicii destabilizatoare pe care o duc americanii in orientul mijlociu (si prin ajutorul acordat israelului care este un focar de infectie). sincer sa fiu, ma cam doare la basca, iar europa primeste ceea ce merita. emigrantii nu fac parte din patura saraca, ci din cea mijlocie. au avut ce sa vanda, treaba cu ajutoarele primite de la rudele din vest e vrajeala. ca au ungurii probleme, iarasi nu pot decat sa ma bucur pentru ei. n-are sens sa ne isterizam ca vin sirienii si ne iau locurile munca. care locuri de munca ? si oricum, chiar credeti ca au cine stie ce calificare ? sunt sigur ca cel putin 10% dintre ei stiu sa faca o vesta de-aia smechera, iar de purtat le vor purta prin germania, anglia si franta. la noi - slabe sperante, o sa le fure tiganii tot. aici se cam termina smecheria, capat de drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: vin refugiatii Valul de refugiati se datoreaza in primul rand impotentei autoritatilor europene ( din care fac parte si cele romane ) , si care au printre altele si responsabilitatea apararii granitelor . Noi , cetatenii europeni, platim taxe si impozite ca sa beneficiem de protectie si diferite feluri de servicii sociale . Daca eu incercam sa fortez orice parte a granitei UE acum cativa ani , daca nu ma impuscau , puneau cu siguranta cainii pe mine si ma dadeau exemplu in toate ziarele, cum am indraznit sa trec ilegal granita unui alt stat suveran . Se pare ca respectatrea legilor tine de numarul celor care le incalca . Daca-s multi , este OK. Daca este unul , este un monstru si trebuie dat prin melasa , catran si puf de gasca si expus . Bine ati venit intr-o Uniune Europeana bolnava , neputincioasa , fara directie , fara conducatori , care se impiedica in propriile regulamente. Pana la urma sper ca dezastrul sa vina acum , cat sunt inca tanar si pot face fata fizic . Sper sa crape buboiul si ordinea asta bolnava sa se schimbe . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: vin refugiatii Cam subnutriti, saracii... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: vin refugiatii Pai daca beau doar lapte de camiloi si mananca numai friptura de scorpion in sange, cum ai vrea sa fie? :-P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 (editat) Re: vin refugiatii Cam subnutriti, saracii... :)) ma vad pe mine la 20 de ani astia au in ei cel putin asa: decadurabolin , dianabol , testosterone cypionate, omnadren ,sustanol si alte sintetice de crescut mase musculare Editat Septembrie 5, 2015 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii Europa isi plateste greselile istoriei. Din pacate, nu plateste doar greselile proprii, ci plateste inclusiv pentru politica de aplicare a "statului de drept democratic" implementat in ultimii 15 ani de US-rael. Sa luam Franta, par example: Si-au inceput politica de cucerire undeva prin anul 1100 in urma unor cruciade, extinzandu-si imperiul colonial in decursul catorva sute de ani, timp in care au cutreierat marile si oceanele din Mediterana pana in Atlanticul de Nord, zona Caraibelor, Oceanul Indian, Pacific, America de Sud etc Asadar timp de sute de ani au SUPT de resurse aceste teritorii si au sufocat cu taxe mai apoi pe localnici. Ca o curiozitate, in 2014, 14 ţări africane erau obligate de puterea de la Paris, printr-un „pact colonial”, să-şi pună 85% din rezerva lor externă într-o bancă centrală franceză aflată sub controlul ministrului de Finanţe din Franta. Cele 14 state plătitoare ale unei asemnea taxe sunt: Benin, Burkina Faso, Guineea, Coasta de Fildeş, Mali, Niger, Senegal, Togo, Camerun, Republica Central Africană, Ciad, Congo, Guineea Ecuatorială şi Gabonul. Franţa este prima ţară care poate cumpăra orice tip de resursă naturală de pe teritoriul unei foste colonii. Doar după ce Franţa îşi manifestă refuzul, aceste ţări pot căuta alţi parteneri. In Coasta de Fildeş companiile franceze deţin majoritatea companiilor privind utilităţile - apă, electricitate, telefonie sau salubritate. Nici tara noastra nu a scapat de colonizarea francezilor, mai exact orientarea acestora spre sectoare cheie ale economiei. Apa Nova, GDF Suez, Orange, Carrefour, grupul Renault, Lafarge, ar putea fi exemple in acest sens. :wink: Desigur politica expansionista a Frantei ar fi avut alte rezultate, daca nu s-ar fi intersectat in decursul anilor cu alte puteri care si-au dorit acelasi lucru: Marea Britanie, Olanda, Spania, Portugalia etc Nu spun ca aceste state colonizatoare sunt singurele vinovate, mai nou, avem o neo-colonizare prin "implementarea democratiei" inventata de unchiul Sam, marioneta absoluta a jidanilor. Momentan e nevoie de haos in Europa, haos controlat de altfel dupa un scenariu bine gandit, haos care va escalada mai apoi spre restrangeri de drepturi, legi absurde, confiscari de bunuri si proprietati in "numele cauzei" , pana la urma ajungandu-se la ceea ce viseaza de ani de zile...CONTROLUL ABSOLUT. Ceva imi spune ca dupa ce se termina transferul acestor "refugiati", se va intampla un atentat sangeros intr-un loc foarte aglomerat. Continuarea cred ca o puteti anticipa... Pana la urma, sa ne mai lase UE cu "cota noastra de refugiati" si sa ii primeasca cu bratele deschise daca tot i-au capusat atatia ani la rand. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii Pe langa boli si probleme, mentalitati de bananieri si fanatism religios, incep sa se vada si rezultatele trecerii acestora prin diferite locuri. :uameni Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii Ai` dreaku refugiati, ne-au umplut tara de gunoi.....:grin: https://greenpeacegruplocaliasi.wordpress.com/2010/03/ http://citynews.ro/din-oras/paraul-craica-ameninta-din-nou-gunoaiele-rromilor-pur-si-simplu-prea-multe-foto-1232866 http://timisplus.ro/?p=4363 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii Pozele astea sunt din Romania? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii Pozele astea sunt din Romania? Sunt din Ungaria! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii Pozele astea sunt din Romania? Sunt din Ungaria, noi nu prea avem autostrazi ! Bucatile ce le avem, sunt mai tot timpul in reparatii... :ha::ha::ha: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii se sincronizeaza valul de migratie cu ridicarea celei mai mari moschee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii http://www.aktual24.ro/imigrantii-au-socat-la-granita-austria-au-tras-o-femeie-de-par-din-masina-ne-au-scuipat/ forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: vin refugiatii http://www.aktual24.ro/imigrantii-au-socat-la-granita-austria-au-tras-o-femeie-de-par-din-masina-ne-au-scuipat/ Pai asa le trebuie.Pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti. Si asta e doar inceputul din pacate. Polonezii au coloana vertebrala, bravo lor. Cred ca liderii UE,nu au mintea la ei, de accepta atatea mii de persoane,care in marea lor majoritate se vede clar ca nu au fost persecutati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate