Optimus Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: vin refugiatii No gata, nu mai scriu. Va doresc refugiere placuta! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: vin refugiatii No gata, nu mai scriu. Va doresc refugiere placuta! :wink: Intr-un fel, urarea ta mi-as cam dori sa mi se intample ca decat aici in RO, mai bine refugiat in Germania.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: vin refugiatii Intr-un fel, urarea ta mi-as cam dori sa mi se intample ca decat aici in RO, mai bine refugiat in Germania.... Ai grija ce-ti doresti... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Re: vin refugiatii Avea dreptate Basescu azi la interviu .... ne-am rugat 8 ani sa fim primiti in Shenghen... si ne-au dat la muie, acum au nevoie de noi sa preluam 6500 de refugiati ... MUIE ... suntem TAMPITI sa acceptam asta, ca noi NU suntem in Shenghen ... sa se spele cu ei pe cap statele din Shenghen.... ca doar Merkel i-a invitat sa vina ! - asta suna a dracului te bine cu povestile cu tarile Romane si Moldova pe vremea otomanilor, noi le tineam piept si occidentalii de povesteau ca ne trimit ajutoare si armate ... si iarasi MUIE .... iar cand au ajuns turcii la Budapesta au dat subit in diaree si l-au implorat pe Iancu de Hunedoara sa ii scape de turci ... istoria se repeta, iar noi picam de prosti de fiecare data. - asa si cu acordul Shenghen pentru libera circulatie si protectia frontierelor UE .... de Bulgari ( ca aia sunt cefe late si daca le spui sa zica Nu atunci zic NU ) nu a trecut nici un refugiat, aia i-au directionat inapoi spre Grecia si Serbia, la Croati nu au reusit sa treaca ... iar acum ne momesc a X-a oara sa preluam noi o gramada ca ne dau niscaiva Euro / caciula de refugiat preluat.... dar Romania si Bulgaria nu erau bune de Shenghen, ca vezi doamne coruptie si etc.... iar acum cand s-au trezit , au denuntat repede acordul ca sunt deja in colaps... si cine ? ... chiar Germania, urmata repede de Austria si Cehia ... Danemarca a blocat accesul pe granite inca de saptamana trecuta ... Editat Septembrie 14, 2015 de worldscape 1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: vin refugiatii Am cetit ce s-a mai scris aici ... Ma simt exact ca un "maistru gedai" pe care il taie pisarea fix cand trebuie sa ia metroul spre alta galaxie... :-P Aceste scenarii ne doare ... :ha: Aia cu profetia a fost maxima ...ia zi ma nene Optimus ...ce se vede in globu ala mare a lu matale? Ploua saptamana asta ori ba, sa stim daca ne refugiem si noi pe munte ...sau ramanem refugiati aici in oras ...Nu mai cauta pe gugle ...zi asa ce simti matale ...avem maxima incredere! Parol...:ha: In tot vacarmul asta ...am si eu o intrebare: Oare refugiatele cand vin?:top consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Re: vin refugiatii Am cetit ce s-a mai scris aici ... Ma simt exact ca un "maistru gedai" pe care il taie pisarea fix cand trebuie sa ia metroul spre alta galaxie... :-P Aceste scenarii ne doare ... :ha: Aia cu profetia a fost maxima ...ia zi ma nene Optimus ...ce se vede in globu ala mare a lu matale? Ploua saptamana asta ori ba, sa stim daca ne refugiem si noi pe munte ...sau ramanem refugiati aici in oras ...Nu mai cauta pe gugle ...zi asa ce simti matale ...avem maxima incredere! Parol...:ha: In tot vacarmul asta ...am si eu o intrebare: Oare refugiatele cand vin?:top vin si alea dar nu se f** decat cu ei daca se baga sa puna bombite ... asta ca rasplata divina :ha::ha::ha: Editat Septembrie 14, 2015 de Astral Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: vin refugiatii Adevarul despre cum functioneaza de fapt mass-media in "democratia dictatoriala": [video=youtube;yp-Wh77wt1o]https://www.youtube.com/watch?v=yp-Wh77wt1o Eu sunt 100000% sigur ca toate informatiile care abunda acum in mass-media despre refugiatii sirieni sunt distorsionate, sunt prezentate tendentios, si de fapt ascund alte intentii cu adevarat criminale. Este evidenta aplicarea unor tehnici de manipulare in masa, care conduc incet dar sigur cetateanul spre "capcana mintii", ca sa-i zic asa. :wink: Erau unii inca de prin 2011 care atrageau atentia ca vor urma dezvaluiri senzationale pentru unii, si chiar s-au petrecut acestea, incepand cu Julian Assange, Edward Snowden, mai era un ofiter de la Pentagon, si multii altii. A fost scuturata si lumea bancherilor, si mai urmeaza. Acum jurnalistul asta neamt, si vor mai fi si altii, care vor spune adevarul despre cum se fac misculatiile in lume. E drept ca daca mai sunt inca atatia botanisti pe lumea asta, va fi foarte greu, dar pana la urma adevarul va razbi si ne va face liberi. Cu o floare nu se face primavara, dar cu suficient de multe, da! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: vin refugiatii Ok, si atunci care-i adevarul cu refugiatii astia ? Ca de existat, exista, disperati sunt, ca altfel nu-mi explic de ce se chinuie atata, deci ce vor ei sau cei care-i manipuleaza ??? Nu prea inteleg eu cum pot fi manipulati atatia oameni ca sa plece in pribegie in lumea larga, dar, ma rog, asa o fi..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: vin refugiatii Pai lucrurile sunt evident: Oculta si-a bagat coada prin Orient, punand mana pe resurse, trecand peste liderii locali care nu s-au mai supus ordinelor, si au facut praf totul pe acolo. Au lasat tarile din zona in disperare, au creat un monstru (ISIS), si seamana teroare in zona. Asta fiind noul bau-bau mondial, dupa ce ceilalti s-au rasuflat. Pe acest fond, a fost simplu sa induca in mase idei de genul "mai bine plecam din tara ca asa nu se mai poate", au mijlocit migrarea catre Europa, si in felul asta au mai impuscat un iepure, adica au pus Europa pe jar. Au reusit sa creeze o stare de conflict la toate nivelele, vor apare si probleme economice, de aici, etc. Base a mai zis una buna zilele trecute, si anume, ca riscam sa ajungem la un stat politienesc, dupa ce toate problemele astea vor escalada si vor ajunge de necontrolat. Adica fix scopul pentru care de fapt s-a pus in miscare tot balamucul asta. Daca va indoiti ca ar exista pe lumea asta oameni atat de tembeli si criminali care sa poata gandi si pune in aplicare un astfel de plan, ei bine, va inselati: ei chiar exista, si isi vad de treaba fara retineri. Miza momentului este declansarea unui razboi mondial cu orice pret, care sa readuca in pozitie de lider marioneta Ocultei, adica SUA, sau, daca nu vor reusi, macar sa provoace distrugeri oricat de mari posibil la nivel planetar. Pentru ca in acest moment, fiind in cadere libera, oricum nu mai au ce sa piarda... in plus. In interviul de mai sus, spune jurnalistul neamt cum presa mondiala este manipulata de serviciile secrete americane, pentru a face campanie de denigrare si chiar de demonizare a Rusiei, evident, fara nici o baza reala. Si vedem cum pulimea care se uita doar la TV si citesc doar oficioasele, incepe sa se teama de rusi, sa li se para normal un razboi impotriva Rusiei, sa creada ca toate problemele din lumea asta se datoreaza numai Rusiei si lui Putin, etc, etc. La fel, in cazul asta cu refugiatii, observ numai idei aberante si tampite in mass-media, pe care pulimea le ia pe nemestecate si le duce mai departe, si ei vad numai tancuri si alte chestii indreptate impotriva "teroristilor de musulmani". Adica, cu alte cuvinte, smecheria chiar functioneaza. Nu mai sta nimeni sa gandeasca si sa inteleaga, din moment ce primesc de-a gata ideile de la manipulatorii din mass-media. Este trist, dar adevarat. Sau trist de adevarat. Toate chestiunile astea se leaga, ele nu sunt independente una de alta. Se actioneaza pe mai multe fronturi deodata. O miscare interesanta despre care am mai amintit o data, este asta cu impiedicarea Rusiei sa intervina armat impotriva ISIS. Pai nu asta se tot vrea, cel putin "din gura"? Sa scapam de teroristi, sa fie eliminat ISIS? Vrea unu' tare sa le dea peste bot, sa trimita arme si trupe in zona, dar SUA obliga Bulgaria si Grecia sa nu dea voie rusilor sa treaca prin spatiul lor aerian. Poate cine stie, vor reusi rusii sa se teleporteze pana la urma si o sa le-o dea in bot americanilor... pardon, lu' ISIS. Daca nici la faze de-astea nu se prinde lumea care ie hotii si care ie vardistii, atunci omenirea isi cam merita soarta, din pacate. Din cauza saraciei induse de actualul sistem economic si financiar mondial, a grijilor care ii asalta in fiecare zi, tot mai multe griji, din cauza individualismului indus de subcultura promovata din greu pe toate canalele mele, omul saracul a ajuns atat de tembelizat incat astia care fac jocurile au inceput sa faca diverse chestii pe fata, pentru ca oricum pulimea nu mai intelege nimic din ce i se intampla, si atata vreme cat mai are o felie de paine pe masa, si campionatele de fotbal si telenovelele inca se mai dau la TV, "ie bine si asa"... Astia care nu pricep acum nimic, probabil ca nici nu vor pricepe vreodata ceva, pentru ei "jocurile sunt deja facute" in viata asta. Din fericire, mai sunt si destui oameni care daca inca nu s-au trezit complet, dau totusi semne de trezire, si astia vor fi baza in viitorul apropiat. Vad in diverse medii oameni care fac lucuri grozave, care isi asuma riscul de a infrunta sistemul (ca si acest jurnalist), care inca se mai raporteaza la valori umane autentice. Referitor la cum pot fi manipulati oamenii sa plece in pribegie, ai chiar exemplul Romaniei: iei o tara, cu industrie beton, agricultura foarte bine pusa la punct, cu potential maxim de dezvoltare pe sectoare "virgine" ale economiei capitaliste, in special pe servicii (turism, tehnologie, cercetare), si o distrugi sistematic, impui un sistem de guvernare mafiot marca Bombonel, dresezi mass-media sa repete zilnic de sute si mii de ori ca Romania e o tara de cacat, ca romanii (evident ca inclusiv tu, dar aplici principiul cu "persoanele de fata se exclud") sunt toti niste puturosi, niste prosti, needucati, si ce mai vrei tu, si iaca populatia activa, care inca nu e turmentata deja, si care are ceva aspiratii de mai bine, ia calea pribegiei, cu speranta unui trai mai bun. Si intotdeauna lantul de aur al unui stapan bogat va fi mult mai usor de suportat decat lantul de fier ruginit al unui stapan sarac. Noapte buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: vin refugiatii Da` pe Kennedy cine l-a ucis ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: vin refugiatii Da` pe Kennedy cine l-a ucis ? Ha... ha... ha... Tot "noapte buna!". :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: vin refugiatii Zi-ne macar de Marilyn Monroe....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Astrale, nu te porcari, ca nu-ti sade bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Da` pe Kennedy cine l-a ucis ? Incepuse sa ma plictiseasca topicul asta, dar a devenit interesant :ha: :uameni Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Ok, si atunci care-i adevarul cu refugiatii astia ? Ca de existat, exista, disperati sunt, ca altfel nu-mi explic de ce se chinuie atata, deci ce vor ei sau cei care-i manipuleaza ??? Nu prea inteleg eu cum pot fi manipulati atatia oameni ca sa plece in pribegie in lumea larga, dar, ma rog, asa o fi..... Sa nu uitam ca in 2001, cineva si-a prabusit niste cladiri printre care si o aripa din Pentagon ca sa inceapa destabilizarea Afghanistanului sub motivul unei lupte impotriva "teroristilor". E drept ca rezervele de Litiu sau controlul narco-economiei opiumului (98% in timpul dominatiei democratiei americane, fata de 80 % cat a fost in timpul ocupatiei rusesti) pot fi considerate si astea niste intamplari. :wink: Mai tarziu s-a demonstrat cu lux de amanunte cum au stat lucrurile in realitate. Vreo reactie...NU ! Mai apoi au trebuit sa isi extinda implementarea democratiei in toate statele care se opuneau logicii acestora. Irak, Libia sau Siria sunt catava exemple. Cat despre saracii refugiati, rasfoieste putin materialele de mai jos sa iti faci o idee: https://deveghepatriei.wordpress.com/2011/06/30/elitele-intunecate-au-impartit-europa-din-anul-1989/ http://paulghitiu2009.blogspot.ro/2015/01/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html http://www.napocanews.ro/2015/08/criza-refugiatilor-e-de-fapt-o-invazie-musulmana-organizata.html Acum despre Romania si nu numai... http://www.expunere.com/presa-din-romania-nu-este-romaneasca-lista-cu-strainii-evrei-care-detin-mass-media-din-romania.html http://www.colectionaruldesuflete.net/2011/07/20/romanianoul-israel/ https://eufrosin.wordpress.com/2010/09/30/ce-nu-a-putut-moscova-atunci-face-axa-washington-londra-tel-aviv-acum/ Aceleasi informatii le gasesti si pe alte surse. :wink: George Soros, scursura jumatate evreu, jumatate maghiar este binenteles ajutat de o pleiada de tradatori de tara: http://www.activenews.ro/stiri-politic/Lista-lui-Soros.-Cine-sunt-oamenii-care-au-schimbat-Romania-cu-sau-fara-voia-noastra-ministri-demnitari-de-rang-inalt-jurnalisti-112622 Spun asta ca am avut un rol strategic in Europa, inca avem si acest lucru va fi speculat la maxim in viitorul foarte apropiat, mai ales in problema refugiatilor. Vezi ce a votat curva de Macovei zilele astea in Parlamentul European legat de emigranti. Poate parea literatura SF, dar din pacate SE INTAMPLA ! Concluziile si le trage fiecare. La fel si procentul informatiilor reale. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Astrale, nu te porcari, ca nu-ti sade bine... Pai....hai sa trec peste aprecierea malitioasa, dar, sincer, mie imi dau multe cu virgula cu toate ca apreciez fie si numai efortul si rabdarea ta de a scrie toate cate le-ai scris ! Prin anii `90 erau in mare voga Illuminati, cu marea lor dezvaluire de catre Dan Brown si a lui carte plagiata "Codul lui Da Vinci". Parca si astia conduceau planeta din umbra si tot asa doreau sa stapaneasca, sa invrajbeasca, sa controleze guvernele si finanta mondiala, etc. Acum, ma gandesc ca prea era mare confuzia : Illuminati suna destul de bine, adica iluminare, lumina, ce naiba sa fie rau in asta, nu ?!? Si atunci, zic, s-a "inventat" Oculta ! Asta da nume care sa-ti dea de gandit si fiori pe sira spinarii plus ca intelege fara echivoc tot prostul ca astia sunt aia raii ! De ce spun toate astea ? Mie nu mi-e clar un lucru : ok, stapanesc tot si toate, materii prime, industrii, bani, plm, raul-ramul si toata suflarea, dar in ce scop ??? Imbogatirea ? Setea de putere ? Satisfacerea sentimentului de a avea totul la degetul mic ? Pai nu le au deja ?!? Care naiba e finalitatea ? Care e scopul lor concret ? Ok, sunt stapanii absoluti ! Si ce plm mai vor ??? Chiar nu pricep ! Am citit tot ce-ai sscris si tu, dar la naiba, inafara de tot felul de descifrari ale conspiratiei, tot nu intrevad "mobilul crimei" ! PS - Chiar nu erau la misto intrebarile mele.....Dosarul lui Kennedy se va desecretiza dupa 90 ani de la crima, deci undeva prin 2053 si m-am gandit ca daca se stiu atatea lucruri despre Oculta, care ma gandesc ca totusi ar trebui sa fie niste chestii mai mult decat secrete, am zis ca poate a rasuflat ceva si despre macar astea doau crime....! 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Pai....hai sa trec peste aprecierea malitioasa,... Bine, hai ca trec si eu peste interpelarea ta malitioasa... "Oculta" este un termen care descrie cel mai bine "cercul de interese" care mai conduce lumea, inca. Iar daca tu ti-ai format o parere despre iluminati sa illuminati, cum le mai zice, doar din cartea de fictiune a lui Dan Brown, eu nu mai am ce zice. Si oricum, suntem offtopic, si se iau administratorii de noi, cred ca nu vrei asta! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Ai fi putut remarca precizarea cu plagiatul care ar fi putut sa-ti indice ca nu Dan Brown a fost singurul/a autor/lectura, dar nu-i bai.... Nu, nu suntem deloc off-topic, mai ales ca suntem la "Discutii diverse" si problema refugiatilor are legatura cu Oculta ! Deci....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Mai bine deschide tu inca doua topicuri, unul cu "Da` pe Kennedy cine l-a ucis ?" si unul cu "Zi-ne macar de Marilyn Monroe....?". Chiar daca nu veti elucida aceste doua mistere, macar lumea se va distra, ca vad ca exista interes pentru genul asta de mistocareala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Si intotdeauna lantul de aur al unui stapan bogat va fi mult mai usor de suportat decat lantul de fier ruginit al unui stapan sarac. Noapte buna! Trist e ca lantul de fier ruginit al stapanului sarac,betiv si violent este camuflat si vandut sub aspectul lantului de aur al stapanului bogat...cand va sta in jurul gatului (inclusiv al iluminatilor cu lampa de gaz) si va incepe sa cocleasca "aurul prostului" cu care era spoit va fi nasol cu adevarat. Optimus,cu tot respectul,postul tau de mai sus,din care am citat doar ultima fraza,miroase a votca rusesca...firul rosu al propagandei kominterniste e neintrerupt de 100 de ani!:al:ha: Analizeaza obiectiv toate convingerile tale,citeste istoria ultimului secol macar dar fara sa cauti confirmari ale parerilor personale si ai sa realizezi ca adevarul nu este la tine...nici la "Pulime" (ce exprimare plastica :grin:)...e pe la mijloc,ca de obicei!:old Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Re: vin refugiatii @ sean70: "Pulime" este un termen la moda, destul de des utilizat pe aici, asa ca l-am preluat, in ideea de a fi mai bine inteles. Vodka nu cred ca am baut vreodata. Stiu cum merge treaba, pentru ca ori de cate ori am incercat sa exprim o opinie referitor la politica romaneasca, erau unii care ma faceau "basist", chiar daca eu personal nu am nici o treaba cu personajul respectiv, doar pentru ca nu impartaseam opinia generala. Asa ca este de asteptat sa fiu numit "propagandist kominternist" si "bautor de vodka" daca am tupeu sa ma exprim impotriva propagandei antirusesti. Suntem inca liberi sa avem opinii, chiar si diferite, cu totii... :wink: Asta cu cititul istoriei este corecta, dar depinde totusi de sursa lecturii. Mai ales istoria ultimului secol este facuta varza, in versiunile oficiale. Iar o dovada in plus ca istoria este falsificata, este si faptul ca revizionistii, dupa ce au dat lovituri puternice versiunilor oficiale, bazat pe dovezi indubitabile, au inceput sa fie obstructionati sa mai apara in mass-media, si in paralel sunt supusi unor campanii agresive de decredibilizare odata ce publica ceva impotriva curentului. Pai daca tot e democratie si libertate, de ce nu au voie oamenii sa expuna informatii, mai ales ca sunt bazate pe dovezi clare? Stiu ca noi aici vorbim "discutii diverse", dar in timpul asta, in lume se petrec chestii. La un moment dat, cu siguranta ca adevarul despre toate astea va iesi la lumina, dar probabil va conta mai putin pentru unii, odata ce raul a fost facut. LE: Sper sa nu te superi pe mine, dar trebuie sa remarc totusi ca esti victima propagandei, uite de ce: eu nu am ridicat in slavi Rusia pe nicaieri, nu ma intereseaza deloc politica Rusiei, nici interna si nici externa, ci doar am punctat la obiect cateva aspecte reale, obiective, niste fapte, si atata tot. Nu am interpretat nimic personal, doar am expus niste fapte, care pot fi verificate chiar in surse oficiale. Si daca am adus vorba despre astea aici, fiind pe invers fata de versiunile oficiale care abunda in mass-media, tu imediat m-ai facut propagandist kominternist si ca nu am habar de istorie. Intelegi acum cum functioneaza sistemul? Nu conteaza ce spune cineva, dar daca nu se incadreaza in curentul de opinie general acceptat de "oficiosi", automat este "basist", "propagandist", "terorist", samd. Editat Septembrie 16, 2015 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) Re: vin refugiatii Cat timp exista opinii diferite inca e ok...cand vocea "pulimii" va urla la unison acelasi lucru,nu conteaza care anume,e tot aia,suntem haliti cu fulgi cu tot...si pentru asta nu e nevoie de "oculta" sau alti bau-bau de genul asta,e de ajuns prostia umana...infinita de altfel!:grin: L.E. Nu interpreta asa,nu asta a fost intentia mea...am remarcat doar ca in postul tau ideile expuse de tine sunt propagate in eter de undeva din est...si nu de ieri de azi ci de cand o gashca de ticalosi destepti au pus mana pe o tara mare si puternica,culmea,avand girul si sprijinul unor intelectuali de marca din toata lumea ce nu au sesizat pericolul...au fost folositi si numiti in zeflemea "idioti utili"...scuze daca am deranjat dar nu sunt de aceeasi parere cu tine.:al Editat Septembrie 16, 2015 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Din citirile mele, stiu asa: revolutia bolsevica a fost finantata si sutinuta de "fratii" evrei din SUA, care l-au tradat pe tar, l-au aburit ca-l vor sprijini ca apoi sa-l sape chiar ei, ca sa ajunga apoi la putere in Rusia tot niste evrei: Lenin, Stalin... dovezi exista o gramada, informatiile se leaga, etc. Cine vrea sa sape mai mult pentru detalii, este liber sa o faca. In mod cert, Rusia de acum, nu mai este Rusia de atunci. Din ce vad eu, in sfarsit Rusia re-apartine rusilor. Acum, ca rusii isi urmaresc interesul propriu, este de inteles, oricine ar face asta. Mai putin statele care si-au vandut suveranitatea in fata puterilor straine. Nu comentez justetea actiunilor Rusiei, problematica este extrem de complexa, la nivelul ala, dar in mod cert Rusia actioneaza in interes propriu si atentie: legitim. Toate statele fac asta, mai mult sau mai putin. Totusi, nu pot sa nu observ cum actioneaza masina de dezinformare si propaganda a Ocultei. Eu doar despre asta am facut vorbire, si atat. In plus, am facut referire si la marturia unui jurnalist care deconspira acum fix ceea ce am constatat si eu personal, si anume ca s-au facut presiuni asupra presei pentru manipularea opiniei publice in defavoarea Rusiei. Fix la fel se intampla si in cazul acestor refugiati. Daca urmariti atent modul in care se desfasoara evenimentele, si cum sunt ele reflectate in mass-media, este evident ca este o facatura ordinara. Si ca exista un plan clar in spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii Am primti pe email, mai devreme, un text interesat, care "face sens", cum zice turcu'. Citez: Scris de Toma Nicolae Miercuri, 26 August 2015 Cu acest articol încerc să demonstrez o dată pentru totdeauna că nu este vorba de un fenomen spontan. Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent. PANEUROPA Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi. El se mişca în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care au susţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană.[1] În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial. Cu instaurarea fascismelor în Europa, Planul se deteriorează, iar uniunea Paneuropeană e constrânsă să se dezbine, dar după al Doilea Război Mondial, Kalergi, mulţumită unei activităţi frenetice şi neobosite, dar şi cu susţinerea lui Winston Churchill, din loja masonică B’nai B’rith şi a unor ziare ca New York Times, reuşeşte să obţină aprobarea proiectului său din partea Guvernului Statelor Unite. ESENŢA PLANULUI KALERGI În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originare ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere. „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică -negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.” [2] Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei. Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresaminorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor. Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acesteiEurope care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi, este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului. Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, ci cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora ca şi incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şiacceptarea „rasei nobile”. [3] DE LA KALERGI ÎNAINTE Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actuale Uniuni Europene. Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negri şi asiatici pentru a distruge identitatea şi pentru a crea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor. Nu este vorba de principii umanitare, ci de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid dinistorie. În onoarea sa a fost instituit premiul european Coudenhove-Kalergi care la fiecare doi ani premiază europeiştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi. Printre aceştia găsim şi nume de calibrul Angelei Merkel sau al lui Herman Van Rompuy. Incitarea la genocid se găseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a ospita milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană. Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.” Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei. Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia. Singurul scop al acestor măsuri e cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală. Pe scurt, teza Planului Kalergi a constituit şi constituie şi astăzi fundamentul politicilor oficiale ale guvernelor menite să promoveze genocidul popoarelor europene prin imigrarea în masă. G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale aSănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică care depinde de o autoritate centrală” [4] CONCLUZIE Dacă privim în jurul planului Kalergi, pare că s-a realizat în întregime. Suntem martorii deprecierii Europei. Axioma „Noii Civilizaţii” susţinută de evanghelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e adeziunea la amestecul etnic forţat. Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în valurile de imigraţi afro-asiatici. Plaga căsătoriilor mixte produce în fiecare an mii de noi indivizi de rasă mixtă: „copiii lui Kalergi”. Sub dubla presiune a ignoranţei şi tâmpeniei umanitare oferite de mijloacele de comunicare în masă s-a impus europenilor negarea propriilor origini, uitând astfel de propria identitate etnică. Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră e un act progresist şi umanitar, că „rasismul” e greşit, dar doar pentru că vor ca noi să devenim doar nişte orbi consumatori. Mai mult ca oricând e necesar săreacţionăm la minciunile Sistemului şi să reanimăm spiritul rebeliunii în inimile europenilor. Nu avem altă alegere, alternativa e sinuciderea etnică. NOTE [1] Printre urmaşii din prima clipă sunt şi politicienii cehi Masarik şi Beneș, la fel ca şi bancherul Max Warburg care a pus la dispoziţia lui Kalergi primii bani pentru proiect, 60.000 de mărci. Cancelarul austriac Monsignor Ignaz Seipel şi următorulpreşedinte austriac Karl Renner şi-au asumat responsabilitatea de a conduce mişcarea Paneuropeană. Kalergi însuşi anunţa faptul că alţi politicieni francezi aprobau mişcarea sa pentru a reprima recuperarea Germaniei. Astfel, primul ministru francez Edouard Herriot şi guvernul său, ca şi liderii britanici din toate sectoarele politice şi redactorul şef de la Times, Noel Baker, au căzut în mecanismele acestui conspirator. În final a reuşit să îl atragă pe însuşi Winston Churchill. În acelaşi an, cel care mai târziu urma să fie genocidul ceh a 300.000 de sudeţi germani, Edvard Benes, a fost numit preşedinte onorific. Până în acest moment el a ignorat complet existenţa lui Kalergi, dar negocia cu Mussolini pentru restrângerea dreptului autodeterminării austriecilor pentru a favoriza mai mult popoarele victorioase, dar a eşuat. În infinita listă de politicieni ai secolului XX, de menţionat în mod special sunt Konrad Adenauer, fostul ministru al justiţiei spaniol, Rios şi John Foster Dulles (EEUU). Fără să respecte fondamentul democraţiei şi cu ajutorul ziarului New York Times şi al New York Herald Tribune, Kalergi a prezentat Congresului American planul său. Dispreţul pe care îl avea faţă de guvernul popular l-a exprimat într-o frază din 1966, în care aminteşte activitatea sa de după război: „Succesivii 5 ani ai mişcării Paneuropene au fost dedicaţi mai ales acestui obiectiv: prin mobilizarea parlamentelor se forţau guvernele să construiască Paneuropa”. Ajutat de Robert Schuman, ministrul de externe francez, Kalergi reuşeşte să scoată de sub controlul Germaniei propria producţie de oţel, fier şi cărbune şi să le transfere suveranităţii supranaţionale, adică antidemocratice. Apar alte nume: De Gasperi, trădătorul autodeterminării tirolezilor şi Spaak, liderul socialist belgian. Kalergi pretinde că vrea să stabilească pacea între poporul german şi cel francez prin urmaşii lui Clemenceau, cei care au creat planul genocid de la Versailles. În anii 20 alege culoarea albastră pentru steagul UniuniiEuropene. Rolul de conducere al lui Kalergi în cosntruirea Europei multiculturale şi în restricţionarea puterii executive a parlamentelor şi guvernelor e evident şi în zilele noastre şi se demonstrează prin conferirea premiului „Coudenhove Kalergi” de către cancelarul Helmut Kohl ca mulţumire pentru urmareaplanului, ca jertfă şi adorare a puterii personajului din partea masonului şi politicianului european, primul ministru al Luxemburgului, Junker. În 1928 s-au adăugat celebri politicieni şi masoni francezi: Leon Blum (mai târziu prim ministru), Aristide Briand, E.M. Herriot, Loucheur. Printre asociaţii săi se întâlneau şi alte nume ca scriitorul Thomas Mann şi fiul Kaiserului, Otto von Absburg. Printre promotorii, dincolo de cei deja menţionaţi, se întâlnesc şi Churchill, CIA, loja masonică B’nai B’rith, New York Times şi toată mass-media americană. Kalergi a fost primul căruia i s-a oferit premiul Carlomagno în localitatea Aachen; iar când l-a primit Adenauer, Kalergi era prezent. În 1966 păstrează contactele cu cei mai importanţi colaboratori.Toţi cei care au primit acest premiu fac parte din cercul de prieteni ai lui Kalergi şi sunt masoni, sau se străduiesc să reprezinte interesele SUA în Germania. În anul 1948 Kalergi reuşeşte să convertească „Congresul europarlamentarilor” din Interlakenîntr-un instrument prin care să oblige guvernele să îşi întoarcă atenţia spre „chestiunea europeană”, adică să îi realizeze propriul plan. Tocmai atunci se formează Consiliul European, iar la conducerea delegaţiei germane îl găsim pe Konrad Adenauer sprijinit de CIA. (Gerd Honsik, „Planul Kalergi”) [2] Kalergi, „Praktischer Idealismus” [3] Honsik, cit. [4] „USA Magazine” 12 august 1955 Sursa: art31.ro, ro.scribd.com, news-line.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: vin refugiatii in teoria conspiratiei nu am crezut nici o data, povesti cu oculta cu iluminati , masonerie si altele. In schimb cred in serviciile de securitate ale marilor puteri, gen UK, USA, Rusia , Germania etc. Si cred ca cine le creaza lor probleme dispare repede repejor. Fie moare desi era tanar si sanatos fie nu il gaseste nimeni de parca la inghitit pamantu etc. Hai sa fim seriosi acum totul e supraveghiat de la camere , telefoane, sunt sifonari peste tot. Sa ne imaginam ca o ,,organizatie trece de filtru asta fin e o aberatie,, . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate