Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vin refugiatii ?

soimu

Postări Recomandate

Re: vin refugiatii ?

Vestul plateste pentru texte impotriva Rusiei, corect. Ei sunt cei care ne ofera libertate, in timp ce rusii ne fura libertatea

Rusia plateste pentru texte in favoarea lor, corect. Ei creioneaza imaginea vestului ca a unei lipitori care ne invadeaza si ne foloseste toate resursele, in timp ce ei ne vor salva din ghearele terorismului.

O greseala frecventa si intentionat perpetuata este aceea de a asocia Rusia de azi cu Rusia condusa de evrei dupa 1917. Nu mai au nici o treaba cele doua ipostaze, una cu alta. Se pare ca rusii au reusit sa-si recupereze tara, si asta deranjeaza foarte mult Oculta globalista. Dar na, daca nu se intelege aspectul asta, degeaba mai vorbim...

Cine sunt in opinia ta baietii buni? Ca mie unul nu-mi plac nici rusii, nici americanii, daca la asta se reduce situatia.

Baietii buni se gasesc deja in toate taberele, sunt oamenii care deja s-au saturat de dezastrul care acapareaza toate sectoarele vietii umane, sunt plasati in puncte cheie si asta le da posibilitatea sa aiba acces la informatii dar si la instrumente de actiune. Se afla atat in SUA, cat si in Rusia, Europa, Asia... Si deja reusesc sa obtina ceva victorii impotriva sistemului. Activeaza in armata, finante, media, politica, sanatate, educatie, etc. Din pacate, nu sunt vizibili inca datorita coruptiei din mass-media, insa razbat catre public prin presa independenta, asa mica si restransa cat este ea in prezent. Dar daca tu si altii ca tine, atunci cand aflati cate ceva despre cum manareste sistemul viata noastra a tuturor, sariti imediat ca-s doar "teorii ale conspiratiei", nici nu aveti cum sa bagati de seama ca totusi exista si "baietii buni".

Daca nu ati fi atat de vrajiti de catre sistem, ati fi observat ca se duce o batalie crancena de ani buni cu sistemul, si ca rezultatele incep sa fie tot mai incurajatoare. Dar despre astfel de fapte nu ati avut parte de informatii la TV, in cinematografie (care este de fapt unul dintre instrumentele forte ale sistemului, se spalare a creierelor), etc.

In schimb, s-a inoculat o moda de a te indoi de orice, doar asa putand sa fi considerat cool si in pas cu vremea. Nu stau acum sa fac o recenzie a acestui fenomen social chiar, dar este o evidenta si modul asta de gandire afecteaza grav societatea, impiedicand-o sa evolueze si sa-si rezolve probleme grave cu care se confrunta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 358
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

io n-am zis nimic de sfori ... io ziceam de cum arata situatia...asa vazuta de un inginer mecanic...probabil ca un economist o vede altfel... un politician o vede altfel...

oricum, toate tarile astea de mai sus is asa de legate intre ele prin diverse "sfori" economice incat e cam greu ca fiecare sa traga in alta directie decat permit "sforile"

pana la urma "it's all about the <benjamins> " ... adica nu zic decat atat: 90% din averea lumii e detinuta de mai putin de 1% din populatia lumii... eu zic ca propozitia anterioara spune multe.

Era o intrebare generala, postul tau pur si simplu dadea contextul :)

Si in opinia mea sforile cam alea sunt de care spui tu.

O greseala frecventa si intentionat perpetuata este aceea de a asocia Rusia de azi cu Rusia condusa de evrei dupa 1917. Nu mai au nici o treaba cele doua ipostaze, una cu alta. Se pare ca rusii au reusit sa-si recupereze tara, si asta deranjeaza foarte mult Oculta globalista. Dar na, daca nu se intelege aspectul asta, degeaba mai vorbim...

Baietii buni se gasesc deja in toate taberele, sunt oamenii care deja s-au saturat de dezastrul care acapareaza toate sectoarele vietii umane, sunt plasati in puncte cheie si asta le da posibilitatea sa aiba acces la informatii dar si la instrumente de actiune. Se afla atat in SUA, cat si in Rusia, Europa, Asia... Si deja reusesc sa obtina ceva victorii impotriva sistemului. Activeaza in armata, finante, media, politica, sanatate, educatie, etc. Din pacate, nu sunt vizibili inca datorita coruptiei din mass-media, insa razbat catre public prin presa independenta, asa mica si restransa cat este ea in prezent. Dar daca tu si altii ca tine, atunci cand aflati cate ceva despre cum manareste sistemul viata noastra a tuturor, sariti imediat ca-s doar "teorii ale conspiratiei", nici nu aveti cum sa bagati de seama ca totusi exista si "baietii buni".

Daca nu ati fi atat de vrajiti de catre sistem, ati fi observat ca se duce o batalie crancena de ani buni cu sistemul, si ca rezultatele incep sa fie tot mai incurajatoare. Dar despre astfel de fapte nu ati avut parte de informatii la TV, in cinematografie (care este de fapt unul dintre instrumentele forte ale sistemului, se spalare a creierelor), etc.

In schimb, s-a inoculat o moda de a te indoi de orice , doar asa putand sa fi considerat cool si in pas cu vremea. Nu stau acum sa fac o recenzie a acestui fenomen social chiar, dar este o evidenta si modul asta de gandire afecteaza grav societatea, impiedicand-o sa evolueze si sa-si rezolve probleme grave cu care se confrunta.

Atunci noi doi facem parte din 2 scoli de gandire diferite.

In viziunea ta nu ar trebui sa ne punem intrebari, ar trebui sa inghitim tot ce ne livreaza doar o anumita parte a mediei (cine stie cat de adevarat e adevarul lor? faptul ca au anuntat triumfal la inceputul discursului ca ei vor dezvalui ceva adevarat?), si asta nu se poate numi evolutie.

Indoiala asta a mea e defect profesional, tocmai pentru ca in domeniul meu nu poti dovedi ca ceva e absolut corect, poti dovedi ca doar in situatiile date de propria imaginatie este corect.

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Usor off-topic:

1. Cineva ne preda cursuri de protectia muncii. Unul din subiecte a fost la un momentdat "Ce facem cu cineva care a suferit un atac cerebral?". Individul respectiv auzise de la o doctorita care auzise la o conferinta ca solutia este sa intepi cu acul toate degetele si lobii urechii ca sa eliberezi presiunea din sistemul sangvin.

Daca nu ma indoiam de asta, inghiteam galusca cu totul. De fapt aberatia respectiva a circulat pe email prin anii 90 si lumea a acceptat-o ca si adevarata. Comunitatea medicala sustine ca cea mai buna solutie in cazul atacului cerebral e sa suni ambulanta, serviciile de urgenta stiu ce trebuie facut.

2. Circula tot felul de povesti cu fructe si medicamente miraculoase impotriva cancerului. Am caz in familie care vroia sa faca rost de vitamina B17, unele site-uri (care vindeau acel produs) sustineau ca vindeca orice tip de cancer. Acea "vitamina" este o gaselnita promovata prin anii '70 si un grup de oameni a facut bani pe seama muribunzilor. Nu exista nici un studiu care sa arate efecte pozitive in tratarea cancerului.

Deci, haideti sa nu ne mai indoim de lucrurile care suna prea bine incat sa fie adevarate.

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Atunci noi doi facem parte din 2 scoli de gandire diferite.

Mai mult ca sigur. :)

In viziunea ta nu ar trebui sa ne punem intrebari, ar trebui sa inghitim tot ce ne livreaza doar o anumita parte a mediei (cine stie cat de adevarat e adevarul lor? faptul ca au anuntat triumfal la inceputul discursului ca ei vor dezvalui ceva adevarat?), si asta nu se poate numi evolutie.

Ori nu m-ai inteles, ori te faci ca nu ma intelegi. :) Si te arunci in extrema cealalta. Nu am zis nicaieri ca nu trebuie sa ne punem intrebari, sa nu cercetam, sa nu cautam adevarul sau neadevarul. Ci ma refeream strict la "indoiala ca filosofie de viata", sa te indoiesti pur si simplu de orice, chiar si de un adevar simplu. Cine crede ca nu exista adevar absolut in diverse forme ale existentei, se afla intr-o grava eroare, si isi va petrece viata gandind steril despre chestii care nu exista.

De exemplu, vine cineva si iti arata un... Patrol alb... In loc sa-l admire in... albeata lui, un "indoitor" se va indoi ca este alb, convins fiind ca este posibil ca imaginatia lui sa-i joace feste, sau vreo conspiratie vrea "sa-l faca", sau... ce mai poate gandi el, si se va indoi pana se rupe, fericit totusi ca are libertatea de a gandi, de a se exprima, si de a fi stapanul propriei vieti. In tot timpul asta, Patrolul ala va fi tot alb, indiferent cat se indoieste indoitorul. Plastic vorbind...

La comentariul tau, eu as putea raspunde ca si tu inghiti tot ce livreaza o anumita parte a mass-mediei.

Indoiala asta a mea e defect profesional, tocmai pentru ca in domeniul meu nu poti dovedi ca ceva e absolut corect, poti dovedi ca doar in situatiile date de propria imaginatie este corect.

Tocmai de-asta sufera societatea contemporana, pentru ca s-au dezvoltat sisteme intregi bazate pe indoiala. E cel mai simplu sa induci lumea in eroare, insuflandu-le indoiala in suflet. In timp ce masele se tot indoiesc, baietii aia destepti care trag sforile la nivel global nu au nici cea mai mica indoiala privind scopul lor, si isi fac treaba sistematic, cu o meticulozitate si perseverenta demna de invidiat, trebuie sa recunosc. Tocmai de aia si au atins un succes insemnat in demersurile lor, din pacate...

Cat despre postarea ta urmatoare, pot spune ca este relativ rationamentul. Dar este offtopic si nu mai comentez.

Ideea este ca toata povestea asta cu refugiatii este cusuta cu ata alba de la inceput, eu am mai scris aici despre asta, m-am si asteptat de atunci ca sa apara ceva atentate frumos regizate, pentru ca urmarind desfasurarea campaniei mediatice facuta de la inceput, era evident ca se pregateste terenul mintii maselor pentru niste grozavii, ceea ce din pacate s-a si intamplat. Si nu citisem nimic "conspirationist", pur si simplu mi-am dat singur seama de astea doar urmarind jocul de glezne din mass-media. Pentru ca deja regizorii aplica aceeasi "reteta de succes" peste tot, si evolutia lucrurilor incepe sa fie deja previzibila, in demersul contructiei globaliste. Se urmeaza niste pasi precisi de ceva timp, iar in ultimii 20 de ani s-au accelerat "procedurile", pe masura ce planurile lor au fost aplicate sistematic si cu succes.

Scuze pentru interventie, dar eu cand aud astea cu "teoria conspiratiei" nu mai pot. :grin:

Crede-ma, nu exista la ora actuala, un concept mai fals, mai pagubos pentru umanitate decat acesta de "teoria conspiratiei". Daca oamenii nu ar mai fi atat de naivi si creduli, sistemul actual nu ar rezista nici macar 2 secunde. Dar din pacate nu e asa, masina de spalat creiere si manipulat lucreaza inca in 3 schimburi, la foc continuu...

Cum vine cineva si te trage de maneca "bai nene, uite cum sta treaba, uite ce se intampla, uite aia si aia"..., automat e anulat de guristii platiti din mass-media, cu eticheta "teoria conspiratiei". Si ne mai miram ca azi oamenii habar nu au pe ce lume traiesc, si nu sunt capabili sa schimbe ceva in viata lor, atarnand inerti de cate-un guvern si binefacerile lui... Si asta este vaabil peste tot, nu doar in Romania.

Link spre comentariu

Ori nu m-ai inteles, ori te faci ca nu ma intelegi. :) Si te arunci in extrema cealalta. Nu am zis nicaieri ca nu trebuie sa ne punem intrebari, sa nu cercetam, sa nu cautam adevarul sau neadevarul. Ci ma refeream strict la "indoiala ca filosofie de viata", sa te indoiesti pur si simplu de orice, chiar si de un adevar simplu. Cine crede ca nu exista adevar absolut in diverse forme ale existentei, se afla intr-o grava eroare, si isi va petrece viata gandind steril despre chestii care nu exista.

Nu ma indoiesc ca exista adevar absolut. In opinia mea majoritatatii presei ii lipseste neutralitatea, si de aceea pun la indoiala orice stire. Si in general pun la indoiala orice informatie revelatoare sau care suna prea bine incat sa fie adevarata

De exemplu, vine cineva si iti arata un... Patrol alb... In loc sa-l admire in... albeata lui, un "indoitor" se va indoi ca este alb, convins fiind ca este posibil ca imaginatia lui sa-i joace feste, sau vreo conspiratie vrea "sa-l faca", sau... ce mai poate gandi el, si se va indoi pana se rupe, fericit totusi ca are libertatea de a gandi, de a se exprima, si de a fi stapanul propriei vieti. In tot timpul asta, Patrolul ala va fi tot alb, indiferent cat se indoieste indoitorul. Plastic vorbind...

In asa situatii ajungem la dereglari :)

La comentariul tau, eu as putea raspunde ca si tu inghiti tot ce livreaza o anumita parte a mass-mediei.

Sau nu :)

Ideea este ca toata povestea asta cu refugiatii este cusuta cu ata alba de la inceput, eu am mai scris aici despre asta, m-am si asteptat de atunci ca sa apara ceva atentate frumos regizate, pentru ca urmarind desfasurarea campaniei mediatice facuta de la inceput, era evident ca se pregateste terenul mintii maselor pentru niste grozavii, ceea ce din pacate s-a si intamplat. Si nu citisem nimic "conspirationist", pur si simplu mi-am dat singur seama de astea doar urmarind jocul de glezne din mass-media. Pentru ca deja regizorii aplica aceeasi "reteta de succes" peste tot, si evolutia lucrurilor incepe sa fie deja previzibila, in demersul contructiei globaliste. Se urmeaza niste pasi precisi de ceva timp, iar in ultimii 20 de ani s-au accelerat "procedurile", pe masura ce planurile lor au fost aplicate sistematic si cu succes.

Cat de multa ata alba este in povestea migratiei, nu stim. Inainte de exodul sirienilor, nord-africanii umpleau Sicilia. Dar nimeni nu facea tambalau :)

Orice strateg bun ar fi vazut in exodul sirieni o oportunitate. Daca ne gandim ca scopul liderilor teroristi e sa recruteze cat mai multi oameni in tabara lor, atunci cel mai simplu motiv e sa creeze conditii rele pentru un popor, atat in locul de bastina, cat si in locul unde migreaza. Asa vor avea de unde sa poata recruta mai multi teroristi.

Pe de alta parte, s-au publicat identitatile atacatorilor din Paris....

Am vazut filme cu tenta dramatica in care se prezentau predictii legate de evolutia demografica a Europei dupa exod si m-au facut sa vreau sa pun si eu un metru de gard la granita.

Am citit si studii demografice serioase, care arata evolutia natalitatii la imigranti, am comparat procentele minoritatilor din Romania cu cele de musulmani din Europa si cifrele oficiale se bateau cap in cap cu filmele propagandei.

Scuze pentru interventie, dar eu cand aud astea cu "teoria conspiratiei" nu mai pot. :grin:

Crede-ma, nu exista la ora actuala, un concept mai fals, mai pagubos pentru umanitate decat acesta de "teoria conspiratiei". Daca oamenii nu ar mai fi atat de naivi si creduli, sistemul actual nu ar rezista nici macar 2 secunde. Dar din pacate nu e asa, masina de spalat creiere si manipulat lucreaza inca in 3 schimburi, la foc continuu...

Cum vine cineva si te trage de maneca "bai nene, uite cum sta treaba, uite ce se intampla, uite aia si aia"..., automat e anulat de guristii platiti din mass-media, cu eticheta "teoria conspiratiei". Si ne mai miram ca azi oamenii habar nu au pe ce lume traiesc, si nu sunt capabili sa schimbe ceva in viata lor, atarnand inerti de cate-un guvern si binefacerile lui... Si asta este vaabil peste tot, nu doar in Romania.

Eu sunt la fel cand aud de noua ordine mondiala, agatarsi, complexuri subterane din Carpati, oculta mondiala etc :)

Discutia asta o putem prelungi ad infinitum, cred ca ar merge si mai bine stropita cu niste vin (sau palinca daca preferi, asa ca eu ma retrag pe moment :)

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Eu sunt la fel cand aud de noua ordine mondiala, agatarsi, complexuri subterane din Carpati, oculta mondiala etc :)

Discutia asta o putem prelungi ad infinitum, cred ca ar merge si mai bine stropita cu niste vin (sau palinca daca preferi, asa ca eu ma retrag pe moment :)

Diferenta este urmatoarea:

- noua ordine mondiala, chiar exista, sunt destule inregistrari cu diverse personaje politice si nu numai care vorbesc despre asta, si o numesc pe fata, subliniind ca este "necesara", in viziunea lor.

- complexuri subterane din Carpati, se pare ca chiar exista si astea, si sunt curios de ce in presa corporatista nu se spune nimic despre subiect, sa faca lumina intr-o chestiune atat de importanta, nici macar nu s-a facut vreun studiu serios si documentat care sa fie prezentat apoi public despre inexistenta lor; din experienta anterioara, stim ca modalitatea preferata de sistem atunci cand vrea sa puna batista pe tambal asupra unui subiect incomod nu este aceea de a combate subiectul, ci de a-l ignora intentionat si a-l trece sub tacere, bineinteles asezonat cu multe fumigene ale "teoriei conspiratiei"; nu?! :)

- oculta mondiala, si asta chiar exista, sunt o serie de organizatii secrete, cu ritualuri si forme de organizare foarte precise si bine puse la punct, de inspiratie destul de nesanatoasa si radacini in negura timpurilor, care au ca membri in principal oameni politici, finantisti dar si din alte bresle, care ocupa functii importante in administratie si legislativ in tarile lor; ca niste oameni se aduna si fac ceva impreuna, oricat de dubios, si apoi isi vad de treaba lor e una, dar cand oamenii astia ocupa functii in stat si incep sa conduca tarile dupa cum le este dictat la adunarea lor dubioasa, e alta, si nu una buna...

Pe de alta parte, "teoria conspiratiei" chiar nu exista. Exista doar conspiratii, si oameni care le dezvaluie, sau oameni care le aplica. Cand sunt dezvaluite, sunt doar "teorii", cand sunt aplicate, sunt "asa e viata".

In fine, eu doar am vrut sa prezint un punct de vedere cu acea inregistrare, altul decat cel oficial si bagat pe gat de ceva vreme de catre sistem. Bineinteles ca timpul ne va demonstra care este adevarul. Numai sa nu fie prea tarziu cand il vor intelege toti. Sincer, as vrea sa nu am dreptate, dar mi-e teama ca nu e asa.

Si iti inteleg si pozitia ta, stiu ca pentru un om normal si cu bun simt este aproape imposibil sa accepte ca exista si oameni care sunt dispusi sa comita orice atrocitate pentru atingerea unor scopuri proprii. Din pacate, acesti oameni chiar exista... Si daca ne prefacem ca nu exista sau nu-i vedem, din orice motive, asta ne cam face complici, intr-un fel sau altul.

Multi au zis pana acum "Nu e treaba mea, eu imi vad de familia mea si nu ma intereseaza restul." si acum isi dau seama ca "celula lor de protectie" s-a facut tot mai mica si deja ii cam strange tare.

Link spre comentariu

Aceasta este cealalta parte a avantajului de a putea fi informat in timp real in legatura cu tot ce se petrece in lume. Din pacate cel care se informeaza este un simplu cetatean . Cei care "fac" stirile sunt niste profesionisti . Lupta este inegala. Orgoliul, imbecilitatea si lipsa de experienta in domeniu il fac pe romanul de rand sa creada ca ceea ce citeste si aude este bine procesat de intelectul lui . .

nu vad ce il opreste pe "simplu cetatean" sa dea banii de bere pe carti si sa foloseasca timpul pierdut privind la fotbal sau seriale de doi lei sa isi ridice nivelul de cunostinte. profesionistul a fost si el la inceput un simplu cetatean. nu va ajunge probabil la nivelul prof dar nici nu va mai inghiti toate prostiile ce i se servesc.

Link spre comentariu

In fine, eu doar am vrut sa prezint un punct de vedere cu acea inregistrare, altul decat cel oficial si bagat pe gat de ceva vreme de catre sistem. Bineinteles ca timpul ne va demonstra care este adevarul. Numai sa nu fie prea tarziu cand il vor intelege toti. Sincer, as vrea sa nu am dreptate, dar mi-e teama ca nu e asa.

Si e o idee buna prezentarea tuturor variantelor, filmul respectiv l-am urmarit si nu e singurul de genul PE care l-am urmarit.

Si iti inteleg si pozitia ta, stiu ca pentru un om normal si cu bun simt este aproape imposibil sa accepte ca exista si oameni care sunt dispusi sa comita orice atrocitate pentru atingerea unor scopuri proprii. Din pacate, acesti oameni chiar exista...

Acum 82 de ani era numit cancelar al Germaniei un individ cu mustata ingusta si de acolo incolo stim toti ce s-a intamplat, nu ?

Editat de Astral

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Si e o idee buna prezentarea tuturor variantelor, filmul respectiv l-am urmarit si nu e singurul de genul PE care l-am urmarit.

Acum 82 de ani era numit cancelar al Germaniei un individ cu mustata ingusta si de acolo incolo stim toti ce s-a intamplat, nu ?

daca mai era macar 20 de ani cancelar (cel cu mustata ingusta) azi nu mai aveam tzigani , musulmani si atentate ;) si se mucea peste tot si fabricile produceau cum trebuie ;)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

daca mai era macar 20 de ani cancelar (cel cu mustata ingusta) azi nu mai aveam tzigani , musulmani si atentate ;) si se muncea peste tot si fabricile produceau cum trebuie ;)

Cel putin in industria chimica lucrurile ar fi stat altfel . :ha:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Cel putin in industria chimica lucrurile ar fi stat altfel . :ha:

asta pana se elimina "pleva" ;) si toti eram blonzi cu ochi albastrii :D...dar e o mare dilema pt mine : oare cum se numea PATROLUL ...sau nu mai era?

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

va recomand 2 carti:

1. utopia - thomas moore - publicata la 1516 (da,e corect, nu trebuie sa stiti latina ca o gasiti si tradusa)

2. a modern utopia - h.g. wells - publicata la 1905

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

...dar e o mare dilema pt mine : oare cum se numea PATROLUL ...sau nu mai era?

Tot Patrol, pentru ca erau aliati. :wink: Stiau ei ce stiau...

Adevaratul motiv pentru care Germania a fost tarata fara voia ei in cele 2 razboaie mondiale, a fost acela ca inainte de primul razboi era cea mai puternica economie, si atentie! avea cea mai mare si mai puternica flota maritima din lume! Care includea atat vapoare cat si submarine. Si cel mai important aspect: nu era controlata de Oculta. Recent, seful STRATFOR spunea la o conferinta de presa ca suprematia mondiala a SUA se bazeaza pe controlul asupra aerului si apei. Pentru ca nu dispun de suficiente trupe sa intervina pe uscat pe tot globul deodata... Si ca nici un imperiu, niciodata, nu a fost capabil de asta, de asta au si pierit la un moment dat.

In al doilea razboi a fost tarata pentru ca a reusit, dupa ce si-au batut joc aliatii de ei si le-au preluat tara la toate nivelele, sa-si recupereze autoritatea in stat, sa-si recupereze controlul asupra industriei, printr-un efort incredibil al intregii populatii. Bineinteles ca pe Discovery si in manuale nu va spun despre toate astea. Cat despre "mustata ingusta", lucrurile inca nu sunt clare, lipsesc informatii esentiale. In mod cert, facea parte din organizatia secreta Thule, impreuna cu mari personalitati ale vremii, si dupa unii cercetatori, WWII a fost numit "razboiul crestinatatii impotriva gruparii sataniste Illuminati". Asa ca, vorba lu' Twin Peaks: nu toate bufnitele sunt ceea ce par a fi...

O sa mai treaca ceva vreme pana cand vor razbate la lumina toate informatiile necesare pentru a avea o imagine clara si corecta asupra istoriei recente.

http://www.dailymotion.com/video/x39erj8_jocuri-murdare-umanitatea-e-controlata-prin-razboaie-europa-e-destinata-conflictelor_school

Link spre comentariu

@optimus, nu exista nicio dovada clara ca a facut parte din organizatia respectiva, ba mai mult, la un moment dat el a desfiintat gruparea de baza formand pe baza ei partidul bine cunoscut si astazi ...

respect,

bogdan.

Link spre comentariu

@bogdan_g: Asa cum am mentionat, inca nu se stie exact ce si cum, dar au fost tot felul de legaturi care la un moment dat s-au destramat, etc, etc... Pe acelasi principiu cu "dezbina si cucereste"... Si aia au fost oameni si au avut slabiciunile lor, si Oculta i-a lovit fix unde au stiut ei mai bine. In momentul asta, depinde de ce informatie este luata de buna. Cu siguranta ca se stiu mult mai multe lucruri, dar nu razbat in spatiul public pentru ca ar iesi tambalau maxim. Oricum, o sa vina un moment in care foarte multe aspecte ale istoriei vor fi reconsiderate. Din pacate, datorita controlului pe care il exercita unii asupra mass-mediei si asupra justitiei (si nu numai) s-a reusit blocarea oricaror informatii deranjante, chiar si atunci cand dezvaluirile facute au fost argumentate fara putinta de tagada. Cand nu au mai putut face fata argumentelor revizionistilor, au dat legi care interzic orice varianta care nu se aliniaza celei oficiale. Daca asta nu e dictatura informationala... Si mai au tupeul sa-i faca pe altii dictatori...

Aaaa!... Si au mai bagat-o din cand in cand si pe aia cu "teoria conspiratiei", ca sa dea mai bine la publicul indoitor... :grin:

Oricum, pana nu se face lumina in cateva chestiuni esentiale, nu va fi liniste la nivel global. Pentru ca lumea nu prea intelege cauzele dezastrului actual, si nici ca omenirea ar putea trai in pace si prosperitate fara inginerii politice, deoarece exista resursele necesare unui trai indestulat pentru toata lumea, fara eforturi exagerate si alte prostii.

Vad acum pe la TV ca au inceput prosteala cu "stati prin casa, nu mai umblati prin locuri publice, gradul 4 de risc", etc, etc... Ce mai seamana cu "linistea" de pe vremea Bunicutei... Asta vrea sistemul, sa stea omul linistit, sa inghita orice, sa-si plateasca taxele la timp, sa-l imbogateasca pe corporatist, sa consume medicamente ca pe hrana... Treptat treptat vor aduce individul la stadiul de sclav. Adica l-au cam adus deja, doar ca acum trec la "next level"...

Link spre comentariu

Iar o sa pun o intrebare de nestiutor....

Cine e "Oculta" ? Din cine e formata ?

Asta este un termen generic, care face referire la o serie de organizatii secrete (oculte = ascunse), care multe dintre ele sunt organizate piramidal. Este un paienjenis extrem de complex (de fapt tocmai pe asta se bazeaza astfel de organizatii), unele au fost create de catre initiatori, altele au fost afiliate pe parcurs. Din ce se stie acum, se pare ca in varful piramidei se afla B'nai B'rith, care controleaza toate celelalte organizatii. Bineinteles ca oficial este vorba despre niste oameni de bine. Insa cei care au avut de a face cu activitatile ascunse ale organizatiei spun cu totul altceva. Si unde nu-i foc, nu iese fum...

Iar o sa spuna unii ca astea-s doar "teorii", dar ce ne facem cu faptele concrete care exista pana acum, si care evidentiaza totusi ca toata ideologia acestor organizatii oculte este pusa in aplicare sistematic si precis, cu rezultate concrete? Acum or sa spuna ca poate e doar o coincidenta... Hai ca nu suntem chiar toti prosti... :wink:

Sunt si in Romania destui care isi mai pun sortuletul si participa la adunari dubioase, si probabil ca sunt si forumisti de-ai nostri care practica astfel de activitati. Sunt cam peste tot omuletii astia. Unii o iau ca pe o joaca si o ocazie de a mai face un ban gramada usor, si ferit de consecinte, avand in spate un sistem puternic, si putini o fac din convingere ideologica. Dar si unii si altii sunt la fel de vinovati pentru starea actuala a umanitatii, pentru ca au contribuit toti la asta.

In 2005, oficial, 80% dintre parlamentarii romani erau masoni. Adica erau cam in toate partidele politice din parlament. Adica actionau in interesul lojelor si nu a partidelor sau a poporului, toti fiind "strans uniti in jurul ideologiei", indiferent de culoarea politica care doar asigura o aparenta de diversitate si democratie. Azi dupa alti 10 ani, sigur procentul ala e mai mare, daca nu a ajuns deja la 100%. Si ne mai miram ca indiferent de cine este la guvernare si in parlament, tara merge tot in directia proasta si antinationala, dictata evident de loje.

Dar ca sa nu va apuce depresia in fata acestui bilant sumbru, sunt si semnale pozitive, lucrurile tind deja catre o transformare pozitiva, doar ca dupa atata prosteala e greu sa-ti revii pocnind din degete. Si e bine ca incep sa apara dezvaluiri despre manariile facute de astia, ca incep sa fie dati la o parte, cam peste tot in lume. Chiar si "atotputernicilor" Rockefelleri li se cam da peste bot acum si sunt pusi la colt, incep sa piarda teren pe tabla puterii globale.

De asta sunt disperati sa porneasca iar un razboi mondial, pentru ca ei atat stiu, sa domine prin teroare. Astia sunt capabili de orice crima, oricat de odioasa, pentru atingerea scopurilor lor. Inca de vreo doi ani presa independenta a atras atentia asupra disperarii acestor criminali, care vazand ca pierd puterea se vor lansa in acte criminale in masa, pentru a genera un razboi mondial. Si azi vedem ca planurile astea sunt puse in aplicare. Iar coincidenta? Iar teorii? Mai sa fie!

Link spre comentariu

......

Multi au zis pana acum "Nu e treaba mea, eu imi vad de familia mea si nu ma intereseaza restul." si acum isi dau seama ca "celula lor de protectie" s-a facut tot mai mica si deja ii cam strange tare.

Si ce ar fi putut sa faca ?

Tu ce ai facut ?

Noi ce am putea face ?

Link spre comentariu

Ma Astrale, pui si tu niste intrebari...

Eu... am facut dupa puterile mele. M-am opus intotdeauna, am vorbit pe fata de fiecare data cand a fost cazul, chiar daca era vorba de adunari oficiale unde se uitau toti la mine ca la ozn-uri. Am refuzat "oportunitati" pentru a-mi pastra libertatea interioara si constiinta curata. Am luptat de 25 de ani dupa puterile mele. Dar sunt constient ca valoarea eforturilor mele este insignifianta, din moment de grosul populatiei s-a dus cu valul. Uite si acum, e tot o forma de lupta impotriva sistemului. As putea sa-mi vad de ale mele si sa nu pierd timpul pe forumul asta explicand niste lucruri si raspunzand unor interpelari care uneori sunt chiar mizerabile. Doar ca in opinia mea asta nu e timp pierdut, nu e energie irosita, ci este forma mea de lupta, cautand sa le spun si altora unele lucruri care i-ar putea ajuta sa inteleaga unele aspecte ale vietii lor. Daca in istoria omenirii ar fi tacut toti cei care aveau de spus ceva, ar fi fost complici ai sistemului si deja de multe sute de ani umblam toti in lanturi.

Cum spunea cineva odata... "daca oamenii ar fi constienti de ce li se pregateste si la ce se va ajunge daca nu se schimba nimic, nu ar mai putea dormi noaptea de groaza". Unora li se poate parea SF-uri astea... Atunci, si saracia, disperarea, idiotizarea maselor, suferintele datorate bolilor, jaful economic, razboaiele, sunt tot SF-uri...

Am zis ca tot circul asta cu refugiatii va conduce la limitarea libertatilor individuale? Iata ca in zilele astea se vorbeste deja despre "necesitatea" unor controale mai dure, limitarea circulatiei, deocamdata doar "recomandari" sa nu se mai adune lumea in grupuri, sa stea mai mult in casa, in curand nu vom mai avea voie nici sa ne exprimam impotriva acestor smecherii pe motiv ca-i "terorizam informational" pe aia care inca dorm linistiti in prostia si ignoranta lor.

Unii spuneti ca nu face nimeni nimic... Dar cine si cu sprijinul cui sa faca ceva? Atata timp cat atunci cand iese cineva in fata sa spuna ceva, vin indoitorii si o baga pe aia cu "teoria conspiratiei" ca sa adoarma poporul la loc?

PS: Scuze colegul @ ssrli, nu ma refer la tine aici, ci la modul general, la cei care se ocupa de fapt cu manipularea asta. Sincer! :)

Cum am mai spus si in alte dati, situatia la nivel global este extrem de complexa, si nu poate fi lamurita pana cand nu se lamuresc cateva aspecte particulare, esentiale, despre cine, ce, cum, de ce. Dupa aia, automat se va face lumina in toate problemele existente, si va fi mult mai usor ca ele sa fie solutionate. Altfel, se orbecaie degeaba, ca tot nu se ajunge nicaieri.

Link spre comentariu

Faptul ca pun intrebari ti se pare un lucru rau...?

Daca interpelarile unuiai sau altuia ti se par "mizerabile", nu stiu cum crezi tu ca marea masa poate fi convinsa, urnita sa se opuna marii manipulari pe care o descrii ca ni se intampla....Mie mi-e clar ca pana nu se va comunica ceva pe intelesul tuturor, adica al maselor ignorante, nici nu cred ca se va intampla vreo "trezire". Iar daca cei care ca au inceput sa desluseasca itele "ocultei" vor continua sa nu aiba raspunsuri pertinente la intrebarile "ignorantilor", atunci mai bine sa-i lase in prostia lor.....Probabil ca "a manipula" este mai lesne decat "a lumina", dar atunci, noi, "prostimea", incotro sa ne uitam, pe cine sa credem daca nimeni nu e in stare sa ne "lumineze" pe intelesul nostru?

Intrebarile puse vin in consecinta celor expuse de tine, iar daca tu ai facut ceva "dupa puterile tale", nu stiu de ce crezi ca restul n-au facut acelasi lucru, adica fiecare fix "dupa puterile lui" considerand ca e suficient.

Link spre comentariu

sunteti defecti :ha:

ma doare-n basca de oculte tenebre societati secrete si alte tampenii de acest fel...cu ele sau fara pulimea a dus-o o duce si o va duce la fel...tragand caruta ptr unii sau altii

se pare ca rubricile de can can sunt la mare moda...dovada atetea randuri scrise aici....mai multe decat la toata rubrica dedicata Jeep :grin:

oricum toti avem pantalonii uzi....si nu din cauza ploii....din cauza vantului:ha:

Link spre comentariu

...se pare ca rubricile de can can sunt la mare moda...dovada atetea randuri scrise aici....mai multe decat la toata rubrica dedicata Jeep :grin:

Si o sa vezi si mai putine randuri scrise la Jeep, pe masura ce se mai scumpesc carburantii, impozitele, asigurarile, mai apar ceva taxe noi, se mai interzice plimbatul motoriat pe coclauri, etc... Dar chestunile astea nu ne privesc, desigur... Ca ne descurcam noi. Inca un an, doi... macar...

Este funny cum toata lumea se plange ca e greu, ca-s nemultumiti, etc, dar cand e de dezbatut o problema serioasa si de inteles ceva, eventual si de decis ceva, nu mai intereseaza pe nimeni subiectul.

Iar tu stai linistit, ca la cum merg lucrurile, o sa ai de lucru, o sa fie nevoie de "incalzit" atmosfera putin... :wink:

@ Astral: M-ai inteles gresit. Nu era o acuza la adresa ta. Pe de alta parte, asa cum unii au avut ochi si urechi pentru anumite informatii, la fel puteau si ceilalti sa bage de seama, dar pentru ceilalti au fost mai importante alte valori: individualismul, egoismul, sa faca bani cu orice pret si din orice, telenovelele, meciurile de fotbal, si alte distractii contemporane.

Acum un an si jumatate am deschis un topic in care intentionam sa se posteze informatii, idei, care pot aduce mai multa lumina asupra unor subiecte de actualitate si care ne afecteaza pe toti: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83500-Pilula-ROSIE

Citeste ultima postare din topicul asta, care imi apartine. Si acum te intreb: de la cine te astepti tu acum sa-ti spuna "pe intelesul tuturor"? Ca se pare ca tu astepti sa-ti vina aceste lamuriri chiar din partea sistemului, ceea ce deocamdata nu se va petrece, te asigur.

Revenind la topicul cu pilula rosie, la el faceam referire cand am scris aici ca au existat interpelari mizerabile. Nu mai repet povestea, ca e veche si a expirat din punctul meu de vedere, dar totusi, subliniez, ca asta este nivelul actual al societatii. Si trebuie sa suportam cu totii consecintele acestei ignorante generale. Deci, inca, degeaba incearca cineva sa faca ceva public, pentru ca e terminat rapid de catre sistem prin propaganda specifica, care include si deja celebra "teoria conspiratiei", si in plus, exista destui oameni care nu au ce face si li se pare interesant sa puna umarul inconstient la propasirea sistemului prin anihilarea celor care se impotrivesc.

Link spre comentariu

@optimus: spune-mi si mie citi oameni cu pasaport verde cunosti personal? 1-5-100? din astia, pe citi i-ai cataloga ocultisti, jigodii, comunisti (ca asta sint puslamalele din pcr, comunisti)? stii care este scopul principal al masoneriei? stii ce reprezinta heraldica ei?

multi iau de bune articolele platite de biserica, cum ca masoneria este o organizatie satanista, care doreste sa puna stapinire pe lue,. numai faptul ca-i ataca biserica si ma face sa-i iubesc pe masoni, pentru ca cea mai mare plaga a lumii a fost si este in continuare religia. nu credinta, ci religia, bazata pe furturile facute de o gasca de smecheri acum vreo 1800 de ani... daca vreti o oculta, aia e biserica. majoritatea razboaielor (inclusiv cele antice) au avut la baza biserica si religia.

cind astea 2 plagi or sa dispara, si or sa dispara odata cu confirmarea ca exista extraterestrii, omenirea va reveni la normalitate.

asta se chinuie astia sa faca, sa mentina starea actuala de lucruri, fiecare cum poate. in momentul in care s-a infirmat existenta lui dumnezeu in forma propavaduita de biserica si de religiile actuale, vor mai exista crediciosi extremisti maxim o generatie. adica asta care se arunca acum in aer.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

@optimus: spune-mi si mie citi oameni cu pasaport verde cunosti personal?

Adica masonii au si pasapoarte diferentiate de pulime?! Daca e asa, pe asta nu am stiut-o, dar e un argument in plus sa-i consider periculosi si anti umani.

stii care este scopul principal al masoneriei? stii ce reprezinta heraldica ei?

Da. Inclusiv pe aia oculta, nu doar pe aia "albastra" pe care se pare ca o stii tu.

Sunt de acord ca religia e varza, si ca aceasta institutie trebuie sa dispara, si o sa dispara cu siguranta intr-un viitor nu foarte indepartat. Dar ce iti scapa tie, este faptul ca atrocitatile comise in numele religiei vin dintr-o anumita parte a religiei. Nu o numesc ca sa nu isc nemultumiri din partea unei categorii de forumisti. Chiar si problema refugiatilor orientali, pe care o dezbatem aici, are tot o tenta religioasa pana la un punct, dar in principal nu este vorba despre asta, ci despre cu totul altceva: interese oculte in zona Orientului, corelat cu ideologia globalizarii.

Bineinteles ca masoneriei ii convine sa arunce "vina" denigrarii lor in carca religiei, care oricum e compromisa tot cu ajutorul lor, numai ca cei care fac dezvauiri dspre interesele ascunse ale masoneriei nu sunt toti oameni ai religiei, dar se pare ca asta ori iti scapa, ori ai omis intentionat.

...multi iau de bune articolele platite de biserica, cum ca masoneria este o organizatie satanista, care doreste sa puna stapinire pe lue,. numai faptul ca-i ataca biserica si ma face sa-i iubesc pe masoni,...

Bagi tu mana in foc ca toate articolele, cartile, marturiile video despre masonerie si activitatile ei nefaste sunt platite de biserica? :grin:

... Am vrut sa mai scriu ceva, dar ma opresc aici, pentru ca daca raspunsul tau la intrebarea mea de mai sus este "da", demersul meu este degeaba.

Totusi, ai grija pe cine iubesti... Atata timp cat masoneria actioneaza la modul in care o face, cat practicile ei oculte sunt cele care sunt, e simplu de inteles ca este o organizatie criminala si antiumana.

Da, in decursul timpului au reusit sa atraga de partea lor diverse personalitati publice, indragite de public, folosite doar de fatada la activitati de promovare, pacalite cu "idealurile umaniste" ale sectei, dar asta nu inseamna ca masonii sunt niste "baieti buni".

Te mai intreb inca un lucru: daca parlamentul Romaniei este dominat la ora actuala de masoni, care sunt atat de binevoitori si de destepti, de umani, de progresisti, de ce Romania este in pragul dezastrului economic si social?

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Sunt si in Romania destui care isi mai pun sortuletul si participa la adunari dubioase, si probabil ca sunt si forumisti de-ai nostri care practica astfel de activitati. Sunt cam peste tot omuletii astia. Unii o iau ca pe o joaca si o ocazie de a mai face un ban gramada usor, si ferit de consecinte, avand in spate un sistem puternic, si putini o fac din convingere ideologica.

Mey , nu este chiar asa. Sunt unii cu o punguta mov ( asa numita punga vaduvei ) in care mai baga si enoriasii cate ceva maruntis dar din asta nu se fac averi. :old

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare