Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vin refugiatii ?

soimu

Postări Recomandate

Re: vin refugiatii ?

Degeaba te prinzi ca nu e bine in momentul in care vine derbedeul si iti ia carnatul sau micul de pe gratar din curtea ta si iti trage un sut in cur,...

Si bonus iti mai si f..t femeia, ca in filmulet se plangeau ca au c.....e umflate si noi oricum nu prea le mai f...m ca suntem impotenti ...:ha:

Editat de georgei23
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 358
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Problema nu este doar a nemtilor, ci a tuturor statelor europene. Daca sapati mai adanc, veti descoperi ca fenomenul asta face parte dintr-o agenda mai larga, de amestecare a raselor si pe continentul european, ceea ce va conduce inevitabil la haos si anarhie, urmand ca apoi sa fie instaurata o "stare de necesitate" generala, in care vom fi toti tratati ca niste infractori potentiali si nu vom mai avea voie sa miscam nici un deget, nu vom mai putea exprima nici o idee contrara regimului. Asta este marele pericol. Eu refuz sa cred ca liderii statelor europene au fostatat deretardati incat s acreada de la inceput sa miscarea asta cu primirea "refugiatilor" la modul asta nu va conduce la ceea ce vedem azi. Mai mult, dovezile existente pana acum arata clar ca s-a actionat pe baza unui plan elaborat in amanunt.

In Europa de est le va fi putin mai greu, pentru ca aici oamenii sunt ceva mai inteligenti decat vesticii, inca nu au fost adormiti de tot cu gogosile cu "democratia", si se vor opune acestor situatii, chiar cu violenta. Si deja s-au vazut luari de pozitie in acest sens, chiar si in Romania. Din pacate, apar pe la tembelizor guristi care o dau pe aratura cum ca "violenta nu este buna", ca trebuie sa fim "toleranti", ca trebuie gasita o "solutie la nivel de institutii" si alte cacaturi de-astea, in speranta ca vor prosti pe cineva. Si pe unii i-au prostit deja...

Avand in vedere ca pericolul este real si iminent, cred ca ar trebui sa intereseze pe tot romanul subiectul asta. Degeaba te prinzi ca nu e bine in momentul in care vine derbedeul si iti ia carnatul sau micul de pe gratar din curtea ta si iti trage un sut in cur, si daca vrei sa ripostezi vine jandarmul si te leaga pentru ca nu esti civilizat si tolerant...

citeste cartea si pe partea celalta ...daca e stare de necesitate poate iau carabina si i-o dau mohamedanului in frunte si mai imi si bag p**a in el jandarm , ca pt mine primeaza neamul si familia si la o adica ma f*t in el de stat si tot ce inseamna stat de drept ..eu nu traiesc in democratie ,eu traiesc la mine in curte si la mien in curte eu fac legea ..nu or fi jandramii si armata mai multi ca noi ;) iar daca sunt tratat ca si posibil infractor o sa ma comport ca unul

Editat de timberland0910
Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Platim taxe si impozite ca sa avem autoritati capabile sa se ocupe de asemenea situatii . Nu luatul pustii in mana de catre contribuabil este solutia. Eventual , cetateanul ar putea sa ceara , democratic , autoritatilor sa vina cu o solutie transanta . In nici un caz nu se "face dreptate " cu pusca personala , nici cu bullbarul de la "Gipan " .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Platim taxe si impozite ca sa avem autoritati capabile sa se ocupe de asemenea situatii . Nu luatul pustii in mana de catre contribuabil este solutia. Eventual , cetateanul ar putea sa ceara , democratic , autoritatilor sa vina cu o solutie transanta . In nici un caz nu se "face dreptate " cu pusca personala , nici cu bullbarul de la "Gipan " .

aici gresesti : platim taxe si impozite ca sa aiba ei salarii mari si pensii nesimtite , nicidecum nu platesti pentru beneficiul tau + ca impozitul eu sincer o vad ca si pe o taxa mafiota de "protectie" .De ce sa platesc eu o taxa pentru un bun cumparat de mine din banii mei ,care la randul lor au fost impozitati (alta magarie , sa platesc taxa pentru ca muncesc :|) .Daca autoritatile "capabile" iau model pe senila de Merkel ce faci? iti baga mortul in casa fara voia ta + ca mai da o lege sa mai bage o taxa pe carburant ca sa fie bani pt "refugees" ...Cand , nu daca ci cand iti vor navali "refugiatii" pe proprietate vei gandi altfel si daca nu ai o arma iti vei lua una ,asta daca vei mai avea timp ...uite ca in state mult mai evoluate ca noi s-a ajuns la echipe de vigilantes formate de cetateni , deoarece statul doarme sau i s-a dictat sa doarma https://www.youtube.com/watch?v=jHmZqoHtwNI cand vezi ca statul nu ia atitudine iar in tara e haos nu ti se pare normal ca cetatenii sa ia atitudine ? aia nu e o solutie sa iesi in strada cu stegulete sau sa faci greva foamei in timp ce salbaticii violeaza si devasteaza langa casa ta...eventual sa iesi la ei cu un platou de fursecuri (desi tind sa cred ca ti-l vor indesa in cur cu tot cu tava de inox si servetele)...vezi ce au facut "the sand niggers" cu alimentele in ungaria

Si legat de "bullbar justice" :D

https://www.youtube.com/watch?v=GstUmK1A4AE

• Like 1
Link spre comentariu

Timber are dreptate. In ceasul al 12-lea ne va fi prea tarziu sa ne trezim.

Am dat linkul pus de Optimus la 6 persoane din jurul meu si toti sunt impasibili. E incredibil ce se intampla, incredibil.

Timber, din pacate in inferioritate numerica impotriva acestor animale bipede nu vei/voi avea sanse prea mari de izbanda. Cel mult poti lua 10-20 imputiti de partea cealalta a raului Styx dar vei fi nevoit sa mergi si tu cu ei......

Sunt trist, nervos, indignat, inversunat....ba chiar imi tremura mainile pe taste de furie.....

Link spre comentariu

Am dat linkul pus de Optimus la 6 persoane din jurul meu si toti sunt impasibili. E incredibil ce se intampla, incredibil.

Democratia de fatada i-a amortit pe majoritatea oamenilor. Daca stia Ceausescu ce usor prostesti oamenii cu telenovele, mancare proasta si divertisment de sub-cultura, era presedinte si azi!

Mie mi se pare incredibil cum s-a ajuns ca in Vest, unde se zice ca democratia este traditionala, sa bage statul politia peste demonstranti atunci cand isi cer drepturile sau isi exprima optiunile. Cetateanul nu mai poate exprima nimic, pentru ca nu intereseaza pe nici un guvern, trebuie doar sa inghita ce-i serveste sistemul. Iar daca se opune, este antisocial si implicit penal.

Papagalii aia care asteptau refugiatii cu chilotii in cap, sunt niste activisti cretinopati, platiti cu bani grei pentru tembelisme de-astea. Chiar si acum, dupa toate grozaviile petrecute, sunt inca destui activisti din ONG-uri dubioase care pledeaza pentru "toleranta" si alea-alea. Ca si la noi, dealtfel. Vedeti cazul din Satu Mare, unde tot printr-un ONG finantat de mUE se incearca introducerea de straini in Romania, pe sest, ca sa nu se poata impotrivi nimeni. Acum, dupa ce proiectul ala e aprobat si finantat, or sa o bage pe aia ca nu se mai poate da inapoi, ca ordinul vine de la mUE si asta este...

Numai si singurul fapt ca s-au ascuns opiniei publice aspectele reale alea problemei imigrantilor, si da de banuit ca povestea este cusuta cu ata alba si ca exista interese contrare europenilor. Cetateni, nu guvernanti.

@ FordRanger: Da-mi te rog un singur exemplu de dupa decembrie '89 cand statul roman ne-a dat ceva bun de taxele si impozitele platite de noi. Sau de cate ori cand cetateanul a solicitat democratic in instanta sau prin mitinguri legale respectarea unor drepturi, si statul i-a ascultat solicitarile si nu i-a bagat pe gat jandarmeria sa-l cafteasca... Ma refer la chestiuni serioase, gen Rosia Montana, gazele de sist, cresterea somajului, coruptia din administratie, etc, etc...

Link spre comentariu

Timber are dreptate. In ceasul al 12-lea ne va fi prea tarziu sa ne trezim.

Timber, din pacate in inferioritate numerica impotriva acestor animale bipede nu vei/voi avea sanse prea mari de izbanda. Cel mult poti lua 10-20 imputiti de partea cealalta a raului Styx dar vei fi nevoit sa mergi si tu cu ei......

Sunt trist, nervos, indignat, inversunat....ba chiar imi tremura mainile pe taste de furie.....

20-30 ii iei lejer pe luneta , si inca 60-70 pe bullbar;) si mai am inca minim 10 prieteni pe mentalitatea mea si in zona mea :D ...deci abea asteptam valul de spurcati

Link spre comentariu

Statul roman nu este o vrajitoare. Statul roman este o entitate administrativa , ierarhizata , cu niste reguli. Statul roman functioneaza prost si voi sunteti tristi , nervosi si cu maini tremurande , pentru ca nu intelegeti ca " statul roman " nu se teme de galagia voastra . Se teme doar de acele actiuni initiate conform legilor , actiuni pe care romanii par incapabili sa le inteleaga. Pe statul roman il doare drept in cur daca ies niste nemultumiti in strada . Statul romana va schimba cu aceasta ocazie niste nume , cu alte nume , si nu se va intampla nimic pozitiv . Statul roman se poate schimba doar daca poporul roman este destul de inteligent incat sa actioneze institutional , cu articole de lege , punctual . Poporul roman este prostit ( si de voi , cei care aveti impresia ca sunteti patroti ) ca geamurile sparte si guvernele cazute inseamna ceva. ati spart si geamuri , ati dat jos si guverne si rezultatul il vedeti. Statul roman este tot acolo , numele s-au schimbat , si niste fraieri cred in continuare ca galagia si schimbarea numelor au vreo influenta. Plec de la premisa ca cei carepropovaduiesc patriotismul o fac cu intentii bune dar asta tot nu ii absolva de rezultatele total aiurea ale actiunilor pe care le promoveaza . Sper ca am raspuns la mai multi colegi intr-un singur post .

Exemplu de actiune institutionalizata : combaterea taxei de prima inmatriculare. In rpima faza au iesit in strada galagiosii. Rezultatul ? Zero. In faza de maturitate a problemei , cand s-a copt , taxa a fost atacata institutional , acolo unde trebuia si acolo unde ar trebui atacat si timbrul de mediu si rezultatul a venit anul trecut. autoritatile europene in domeniu au decis ca-i ilegala , imorala , are caracter protectionist in interiorul UE si au impus statului roman returnarea ei.

Ce a facut statul roman ? I-a schimbat denumirea si ce a facut poporul roman ? Nici macar nu a mai facut galagie .Rezultatul , incert .

Ei ( "ei" sunt aia de care ne tot zice Optimus ) nu se tem de galagie. Galagia este usor de acoperit. Ei se tem de actiuni inteligente , gandite , in conformitate cu legile in vigoare . :wink:

Editat de FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

multa lume e defecta...la Murmansk le-a fost explicat ff clar de rusi ca acolo nu-i Koln....:grin:

de la explicatile rusilor aflati trecator printr-o discoteca cam 20 de refugiati sau cazat cu rani grave prin spital iar politia rusa a dat publicitatii un comunicat scurt si elocvent

o bataie generala in care au fost implicati emigranti :grin:

deci...cam asta e solutia nu ce ofera UE

Link spre comentariu

Ei ( "ei" sunt aia de care ne tot zice Optimus ) nu se tem de galagie. Galagia este usor de acoperit. Ei se tem de actiuni inteligente , gandite , in conformitate cu legile in vigoare . :wink:

Pai si ce te face sa crezi ca eu am propus altceva? :)

Numai ca pana la rezolvarea problemei dupa justitia mUE, Romania poate fi si ea invadata de acesti straini. Nu va bazati pe faptul ca tara noastra nu este atractiva pentru ei, pentru ca tocmai s-au marit fondurile alocate per "refugiat". In curand vom oferi aceleasi avantaje financiare ca orice tara din vest. Si vestul va fi bucuros sa contribuie financiar, ca sa mai scape de probleme, ii costa mai putin fondurile astea oferite Romaniei, decat rezolvarea problemelor la ei in tara.

Eu nu incit la violenta sau actiuni ilegale, doar imi fac datoria sa atrag atentia asupra unor aspecte grave care ne stau deasupra capului. Grav este ca majoritatea populatiei nici nu baga de seama riscul la care ne expunem (bine, e doar unul dintre riscuri si probleme grave cu care ne confruntam, populatia nu prea mai baga de seama nimic in ziua de azi...). Degeaba vor fi unii care vor vrea sa actioneze "legal" pentru ca sigur nu vor avea sustinere. La tembelizor se va spune ca "un grup de ultranationalisti au pus in pericol democratia, si ca sunt intoleranti, rasisti, etc, etc" si gata, lumea poate dormi mai departe linistita.

Dar daca cea mai mare parte a populatiei va exprima o idee, presiunea va fi mult mai mare asupra statului si vor fi nevoiti sa asculte solicitarea poporului.

Doamne fereste sa fim totusi nevoiti sa ne aparam pe noi si familiile noastre dupa capul nostru, in absenta interventiei statului in sensul rezolvarii reale a situatiei si protejarii cetatenilor nostri. Ca sa vezi atunci beleaua. Teoria e faina ea, dar in practica am vazut numai tradari ale acestei tari din decembrie '89 incoace...

Link spre comentariu

sunt curios daca mai vorbiti asa in cazul in care va sunt agresati copii sotiile...parca sunteti o adunare de babe evlavioase....voi nu stiti ca cel care ridica sabia de sabie ar trebui sa piara?

niciodata cu vb buna nu s-au rezolvat treburile de genul asta...sau poate ma insel eu?

actiuni conform legilor in vigoare????:ig:bleah

Link spre comentariu

Marius , ai o varsta si sunt convins ca ai si destula experienta. De cate ori violenta a rezolvat ceva ? Legile strambe si prost aplicate , sunt facute in asa fel incat sa fie interpretate intotdeauna in directia trendului. Daca tu il bati pe unul ca ti-a agresat fiica ( justificat din punctul meu de vedere ) , faci puscarie conform legilor . Ala isi ia un avocat bun si zice ca defapt el o placea pe fata si a fost putin prea indraznet iar tu pici de bestie fara creiei in ochii tuturor ( presa , societate , cunoscuti ) . Si atunci , este bine ca ai reactionat instinctiv si fara sa gandesti ? Nu era mai bine sa duci fata la medicul legist , sa reclami la politie , sa internezi fata cateva saptamani , sa o duci la psiholog ( ala o sa jure ca avea nevoie fata de asa ceva , ca sa manance si gura lui ceva ) . Si mascatii nu vor mai descinde la tine acasa ci la ala acasa .

Societatea este bolnava , toti stim aceasta dar folosirea fortei nu mai este de mult o optiune viabila pentru a-ti face dreptate. Trebuie sa apelezi la autoritati , inainte sa apeleze cel cu care ai ceva de impartit . :wink:

Link spre comentariu

:no

bunicul avea o vorbă: cu calul te descurci cu vorba, cu boul te descurci cu frișca

adică fiecărui trebuie să-i spui ce înțelege!

oamenii ăia vin din altă cultură - legea talionului e ușor de înțeles de ei!

ciocnirea civilizațiilor e greu de înțeles din spatele birourilor care silabisesc democrații...

Link spre comentariu

Marius , ai o varsta si sunt convins ca ai si destula experienta. De cate ori violenta a rezolvat ceva ? Legile strambe si prost aplicate , sunt facute in asa fel incat sa fie interpretate intotdeauna in directia trendului. Daca tu il bati pe unul ca ti-a agresat fiica ( justificat din punctul meu de vedere ) , faci puscarie conform legilor . Ala isi ia un avocat bun si zice ca defapt el o placea pe fata si a fost putin prea indraznet iar tu pici de bestie fara creiei in ochii tuturor ( presa , societate , cunoscuti ) . Si atunci , este bine ca ai reactionat instinctiv si fara sa gandesti ? Nu era mai bine sa duci fata la medicul legist , sa reclami la politie , sa internezi fata cateva saptamani , sa o duci la psiholog ( ala o sa jure ca avea nevoie fata de asa ceva , ca sa manance si gura lui ceva ) . Si mascatii nu vor mai descinde la tine acasa ci la ala acasa .

Societatea este bolnava , toti stim aceasta dar folosirea fortei nu mai este de mult o optiune viabila pentru a-ti face dreptate. Trebuie sa apelezi la autoritati , inainte sa apeleze cel cu care ai ceva de impartit . :wink:

eu l-am facut pilaf pe unul in piata pentru ca mi-a calcat in picioare copilul de 3 ani, ca sa vada el fructele. l-au scos altii din miinile si picioarele mele, ca altfel ajungeam la stirile de la ora 5. i-am zis cind ma vede prin cariter sa traverseze. si acum, dupa 11 ani, inca mai face asta. s-a dus la politie? nu, ca n-a avut curaj, stia ca si-a luat-o pe bune. cine l-a pus sa fie si nesimtit si chior, ca sa se inghesuie sa vada el cum arata fructele, cind putea sa imi ceara sa il las sa vada?

conform celor spuse de tine, trebuia sa iau ca martori pe toti cei de la coada, sa fac plingere la politie, sa astept veo 2 ani sa ma impac cu inculpatul, ca sa stearga politia un dosar pe lista? ca asta ti se spune, sa incerci sa te impaci cu agresorul. poate nu stii.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Aha . Si cum s-a rezolvat problema copilului prin faptul ca l-ai facut pe ala plaf ? Daca era ala era Sandu Lungu sau Zmarandescu te mai apucai de batut la ei ? Probabil ca nu. Deci , din punctul tau de vedere , ar fi existat argumentatie diferita intre cazuri ? Sau daca era unul care iti rupea carca , vreun luptator profesionist care imbracat in fas nu parea impresionant dar care iti putea rupe capul in cateva secunde ?

Violenta este intotdeauna cea mai proasta idee . Cateodata este inevitabila . Atunci nu ai nevoie sa o argumentezi . Dar , cand ai alternatva , daca o folosesti , gresesti . Sunt o multime de cazuri , fiecare cu particularitati , insa fara exceptie , utilizarea agresivitatii aduce mai multe probleme decat rezolvari .

De dupa tastaturi , intotdeauna oamenii par mai viteji. :wink:

Link spre comentariu

Rangere....din tribuna totul e fain si ok....eu l-am facut bucati pe unul care s-a luat de cainele meu...iti dai seama de ce sunt capabil sa fac ptr copilul meu?

si mi se rupe de legile din tara asta si mai ales de felul in care sunt aplicate....ca astia care vin din Orient stiu doar de bataie....nu de vb buna

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Aha . Si cum s-a rezolvat problema copilului prin faptul ca l-ai facut pe ala plaf ? Daca era ala era Sandu Lungu sau Zmarandescu te mai apucai de batut la ei ? Probabil ca nu. Deci , din punctul tau de vedere , ar fi existat argumentatie diferita intre cazuri ? Sau daca era unul care iti rupea carca , vreun luptator profesionist care imbracat in fas nu parea impresionant dar care iti putea rupe capul in cateva secunde ?

Violenta este intotdeauna cea mai proasta idee . Cateodata este inevitabila . Atunci nu ai nevoie sa o argumentezi . Dar , cand ai alternatva , daca o folosesti , gresesti . Sunt o multime de cazuri , fiecare cu particularitati , insa fara exceptie , utilizarea agresivitatii aduce mai multe probleme decat rezolvari .

De dupa tastaturi , intotdeauna oamenii par mai viteji. :wink:

sigur Rangere. ai dreptate. :al tu cu lumea ta, noi cu a noastra.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Nu pricepeti unde bat. Societatea este facuta in asa fel incat si cel care se apara poate fi asociat unui agresor . Asta inseamna ca actionand impotriva societatii ( chiar si justificat ) daca trendul este potrivnic puteti cu usurinta sa inrautatiti situatia. Air_wolf , daca ala pica cu capul de o bordura ? Intrai in puscarie. Cine iti crestea copilul ? Cine avea grija de el ? Marius , daca ala batutul scotea un cutit la tine si lucrurile degenerau ? indiferent de cine avea cutitul infipt in spate , se termina rau pentru ambii.

Nu va cunosc insa banuiesc ca sunteti oameni seriosi , dar agresivitatea inseamna (in orice situatie) pierderea controlului situatiei . Poate ca pentru voi , situatiile de acest gen sunt sporadice sau doar ipotetice. Mie mi se intampla sa ma intalnesc cu ele destul de frecvent. Niciodata , arma mai mare , pumnul mai greu , cainele mai rau , nu au fost solutii ( si posibiliati ar fi :grin:) . Intotdeauna tebuie sa evitati sa lasati impulsul sa actioneze in locul vostru. Chiar daca pe moment pare o idee buna , de obicei da cu virgula la incheierea conflictului .

Link spre comentariu

Statul roman nu este o vrajitoare. Statul roman este o entitate administrativa , ierarhizata , cu niste reguli. Statul roman functioneaza prost si voi sunteti tristi , nervosi si cu maini tremurande , pentru ca nu intelegeti ca " statul roman " nu se teme de galagia voastra . Se teme doar de acele actiuni initiate conform legilor , actiuni pe care romanii par incapabili sa le inteleaga. Pe statul roman il doare drept in cur daca ies niste nemultumiti in strada . Statul romana va schimba cu aceasta ocazie niste nume , cu alte nume , si nu se va intampla nimic pozitiv . Statul roman se poate schimba doar daca poporul roman este destul de inteligent incat sa actioneze institutional , cu articole de lege , punctual . Poporul roman este prostit ( si de voi , cei care aveti impresia ca sunteti patroti ) ca geamurile sparte si guvernele cazute inseamna ceva. ati spart si geamuri , ati dat jos si guverne si rezultatul il vedeti. Statul roman este tot acolo , numele s-au schimbat , si niste fraieri cred in continuare ca galagia si schimbarea numelor au vreo influenta. Plec de la premisa ca cei carepropovaduiesc patriotismul o fac cu intentii bune dar asta tot nu ii absolva de rezultatele total aiurea ale actiunilor pe care le promoveaza . Sper ca am raspuns la mai multi colegi intr-un singur post .

Exemplu de actiune institutionalizata : combaterea taxei de prima inmatriculare. In rpima faza au iesit in strada galagiosii. Rezultatul ? Zero. In faza de maturitate a problemei , cand s-a copt , taxa a fost atacata institutional , acolo unde trebuia si acolo unde ar trebui atacat si timbrul de mediu si rezultatul a venit anul trecut. autoritatile europene in domeniu au decis ca-i ilegala , imorala , are caracter protectionist in interiorul UE si au impus statului roman returnarea ei.

Ce a facut statul roman ? I-a schimbat denumirea si ce a facut poporul roman ? Nici macar nu a mai facut galagie .Rezultatul , incert .

deci tu traiesti in lumea ta..statul roman pt noi aici in munti nu valoreaza nimic , galagia sunt ei parlamentarii vezi cazul cand jandarmeria "apara" interesele sweighoffer (sau cum se scrie , cei care defriseaza romania) si i-au cam luat motzii in pul#a la propriu , cum au fugit jandarmii de pe munte si au lasat-o moarta ..la noi in tara motilor e alta lume , guvernata de pace si liniste in familie , daca cineva incearca se ne strice linistea nici dumezeu nu ii mai poate salva , poate doar dupa ce ii penetram adanc , fiecare cu ce avem ...mai cu o ranga , mai cu o furca , mai cu un calibu militar in frunte ..acuma dumnezo ajuta la fiecare cum vrea sa isi aperea ogorul si familia..statul pt noi este un cacat =0 .noi nu votam nu suntem curiosi de asa zisa lege ..suntem un fel de salbatici..avem stilul si modul nostru de a trai..va asteptam intrusilor cu furcile ridicate

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

Sunt convins ca sunteti toti persoane bine intentionate si sunteti doar putin prea inflacarati , motiv pentru care , in scris , luati in furci , in pumni , in tepe , in catarea pustlor , tot ce va lezeaza in vreun fel :grin:. Mai sunt convins si de faptul ca in realitate nu reactionat asa ( si bine faceti ) .

Link spre comentariu

Nu e de bine ca va dati seama ca sunteti salbatici. Inseamna ca constientizati cum ar fi normal sa se poarte niste homo sapiens in anul 2016 si nu o faceti. Daca ar proceda fiecare cum il duce capu, ar fi mai rau decat in evul mediu. FordRanger are dreptate privind felul de comportament ce ar fi bine sa-l avem. Numai ca exista foarte multi ce nu pot concepe sa se comporte decent.

Editat de maxian paul
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare