Yooo Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Am un furtun gaurit, tind sa cred ca are legatura la turbina, adevarul ca i-am cam in gusa pe autostrada iar la 160 km/h s-a intamplat neintamplata, mi s-a aprins martor in bord, problema la motor...din acel moment mi-a scazut din putere si a inceput sa scoata fum dens de ziceau cei din spate ca e ceata. Atasez poza cu motorul si sageata care indica furtunul. Sper sa fie asta problema si nu alta mai grava. Rog o persoana mai priceputa sa ma lumineze si pe mine. Multam anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Re: Furtun gaurit la motor schimbă furtunul și, eventual, vinde mașina freelanderul nu este cea mai potrivită mașină pentru viteză pe autostradă...:no http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yooo Postat August 30, 2015 Autor Partajează Postat August 30, 2015 Re: Furtun gaurit la motor Stiu ca nu e cea mai potrivita pentru autostrada, dar eram pe fuga si era cu plinul facut! Pana la urma furtunul ala e problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Re: Furtun gaurit la motor Stiu ca nu e cea mai potrivita pentru autostrada, dar eram pe fuga si era cu plinul facut! Pana la urma furtunul ala e problema? Furtunul ala e admisia de aer, iesirea din intercooler. Cand se sparge, motorul se "sufoca", nu mai are aer suficient. De aici, motorina nearsa si mult fum negru! Si nu-l asculta pe Dacu, da-i in gusa cat mai tare, nu-l ierta de loc! (avem nevoie de mai multe masini la dezmembrat:grin:) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yooo Postat August 30, 2015 Autor Partajează Postat August 30, 2015 Re: Furtun gaurit la motor Multumesc mult....acum ramane sa vad de unde iau altul sa il schimb. Raman dator cu o bere. Sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Re: Furtun gaurit la motor Pana gasesti original, vezi ce diametru interior are furtunul si ce unghi fac cele doua capete (pare a fi de 90 grade) si gasesti pe la noi pe site-uri (furtun silicon turbo). Eu am folosit unul vreo cativa ani. De exemplu http://audioclass.ro/furtune-siliconice.html Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 (editat) Re: Furtun gaurit la motor @Yooo, in afara de furtunul ala va mai trebui sa schimbi filtrul epurator si sa cureti galeria de admisie. Edit: masina poate si 160 km/h, dar daca te aventurezi la asemenea viteza in mod frecvent ar fi bine sa ai aceeasi presiune in toate rotile, de preferat roti pe 16", iar aventura asta sa nu se intample pe drumurile "perfecte" de la noi. Editat August 30, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Re: Furtun gaurit la motor Este o firma in Bucuresti, care are din gama "Britpart" Eu mi-am pus din alea ( cel din poza e la vreo 120 Ron). Am mers vreo 5000 km, deocamdata e totul ok. Da am mers si pe autostrada, cu viteza permisa, 130-140. O singura data mi-a scapat talpa si am ajuns la 160 pentru vreun minut. Peste 130 nu-i de ea. N-are aerodinamica de autostrada... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate