Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul Pajero Sport - 2016


Optimus
 Share

Recommended Posts

Poate le da Dumnezu minte sa-l aduca si in Europa...

 

[video=youtube;9kIRNfMeh-o]https://www.youtube.com/watch?v=9kIRNfMeh-o

 

 

Avand in vedere ca motorul de 3.2 de pe Pajero este problematic in ceea ce priveste taxele, impozitele si acciza aia aberanta "pe lux", Pajero Sport cu motorul de 2.4 si vreo 180 CP (probabil motorizarile sunt alea de pe L200) s-ar vinde mult mai bine. In plus, vine si cu toate "inventiile" posibile la ora asta. Doamne ajuta, ca macar pe asta sa-l aduca si in Europa! Si la un pret normal...

Link to comment
Share on other sites

Re: Noul Pajero Sport - 2016

 

Am inteles ca in toamna asta (sau in 2016, nu mai stiu exact) o sa vina in Europa noul Pajero cu motorul asta de 2,4 Td. Asa s-ar rezolva multe... Cei de la Mitsubishi nu stiu sau nu spun inca nimic...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Re: Noul Pajero Sport - 2016

 

Eu am citit asta undeva, ca o stire din lumea automobilelor, cred ca la promotor, dar nu sunt sigur.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Re: Noul Pajero Sport - 2016

 

Pajero Sport nu are nici o treaba cu Outlanderul. E pe sasiu, are cutie de transfer Super Select (chiar daca de acum va fi cu comanda electrica), este mai mare... Acum ceva ani, la un targ auto am vorbit cu un director de vanzari care mi-a zis ca motivul pentru care nu aduc Pajero Sport in Romania, respectiv Europa, este acela ca motorul este Euro 4, iar normele europene interzic inmatricularea masinilor noi sub Euro 5. Acum, avand o motorizarea noua, care sigur este Euro 6, il pot aduce linistiti. Si ar face foarte bine sa-l aduca.

In plus, noul Pajero Sport se distanteaza de L200 din care a derivat, este prima data cand atat designul exterior cat si cel interior difera de L200, pana acum ele erau "gemene neidentice". Am avut ocazia sa vad Pajero Sport '07-'14, si in afara ca nu avea bena era tot fix un L200 (aproape). Asta nou are si un look premium, si dotari pe masura, vine cu toate briz-briz-urile electronice si de siguranta.

Cat despre Pajero (ala clasic), ar fi interesant sa vina cu o motorizare sub 3.x, ca e jale cu taxele la el.

Mie personal imi place foarte mult noul Pajero Sport, abia astept sa fac un drive test cu el.

Link to comment
Share on other sites

Re: Noul Pajero Sport - 2016

 

motivul pentru care nu aduc Pajero Sport in Romania, respectiv Europa, este acela ca motorul este Euro 4, iar normele europene interzic inmatricularea masinilor noi sub Euro 5

Modelul de L200 identic cu Pajero Sport 07-14 e de citiva ani buni Euro5 pe motorizarea 2.4...Nu vad de ce nu ar fi putut face si Pajero Sport 07-14 Euro5.

Poate sunt eu mai conservator... modelul 07-14 mi-a placut mult insa cel nou nu imi place deloc.

La design e doar un Outlander hidos, facut dupa gusturile Asiei de SE. Sper ca in realitate sa arate mai bine decit in poze.

Link to comment
Share on other sites

Re: Noul Pajero Sport - 2016

 

Ala e 2.5 DI-D. Posibil sa fie Euro 5, nu stiu, dar este si autoutilitara. Posibil ca la autoutilitare sa fie alt regim, si sa fie acceptate si Euro 4, sau vreo inginerie mai simpla. Iar pentru aceasta gama erau obligati sa se dea peste cap si sa le poata inmatricula in Europa, altfel erau terminati. Eu zic ce am auzit personal de la un director de vanzari de la Mitsubishi.

La Pajero clasic au profitat de gaselnita sa le faca autoutilitare inainte de vanzare, mai dadeai vreo 1000 euro parca si ti-o transformau ei direct, dar dupa ce nu au mai putut face asta, au fost loviti dur, competitorii aveau motoare sub 3.0.

E drept ca noul L200 e un pic prea fancy pentru o autoutilitara, dar depinde si de gusturi, iar cum lumea incepe sa cumpere camionete ca masina de oras... merge si asa.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use