redrat400 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: A rat 2 be prepared Salut,nu sunt cam mari butelile de aer ?nu te aranja mai bine un compresor de la ARB ,ala mic umfla pana la 33".bafta ca iese. Buteliile le am. Compresorul costa...:ha: Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: A rat 2 be prepared la ARB nu ai mai pui buteli,e si tu 170E nimica toata abia e inceputul:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: A rat 2 be prepared Eeeee ce-i aia 170 de epuroi in plus... Saracu buget si asa e ciufulit systematic... Ideea ar fi ca de la 0,8-1 bar pana la 1,8-2 in 4 cauciucuri imi cam ajunge o butelie sa repet operatiunea de 4-5 ori. cu 2 butelii pline cu 10 bari e ok. :clb Vorbeste lumea nu... :be Ce s-a mai intamplat? Ia sa vedem. Am reusit sa o inmatricilez, ...iar intre timp se lucreza temeinic la tinichigerie. Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Re: A rat 2 be prepared Intrebare/Recomandare T-max sau Superwinch? 6500 sau 8000 LBS? :id Editat Octombrie 8, 2015 de redrat400 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: A rat 2 be prepared daca gasesti T max da si tu de veste pe unde ai gasit este mai ieftin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: A rat 2 be prepared daca gasesti T max da si tu de veste pe unde ai gasit este mai ieftin T-Max EW-6500 gasesti la *********** pe comanda. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: A rat 2 be prepared superwinch. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Re: A rat 2 be prepared la ******** ?t -max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Re: A rat 2 be prepared A venit talonul, Am facut proba la proiector noaptea. 2500 lumeni = muuuulta lumina. Cu 2 proiectoare va fi ziua non stop. Pot spune arhisuficient. Ia ce blitz am la telefon...:ha: Altfel, am trecut pe la baietii de la tinichigerie si se pare ca fac treaba super. Abia astept sa scap de table. Era cat pe ce sa iau JIMNY din cauza asta. Dar Sam e Sam! Peste overfenderele alea de tabla de 4 cm, la final, vin prinse benzi de cauciuc de 12cm latime, care vor fi de fapt overfenderele. Atat ies cauciucurile afara. tot inainte...:Hr Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Re: A rat 2 be prepared M-am tot gandit la roll bar interior, dar vazand ce tabla e pe caroserie, mai degraba ceva de genu' Troliul la interior, cu sufa in sus (cea albasta) = troliu de plafon, cu care te troliezi in toate directiile.:dr2 (Puzzle 3d, scobitori,tub termo):dr3 Poftim? Cum etansam? Da, acum de ce sunteti carcotasi?:f1 :ha: Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: A rat 2 be prepared Nu mi se pare o idee buna ca locul de iesire al cablului de la troliu sa fie pe plafon. 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: A rat 2 be prepared Nu mi se pare o idee buna ca locul de iesire al cablului de la troliu sa fie pe plafon. Troliul de plafon e ok, dar ca al 2-lea troliu. Intr-adevar, e prea multa munca si tevaraie cu toate cele. Asta e. Am luat o jucarie de 24 de kg + sufa + placa+ bara=35 kg, pe care am sa-l montez in fata, classic. Mi se pare mult ca si greutate in botul masinii, dar vedem dupa montaj cum stam cu arcurile. Editat Octombrie 13, 2015 de redrat400 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: A rat 2 be prepared sa-l folosesti sanatos ! vad ca bagi mana adanc! dar la final o sa merite toti banii !!! Hai cu el sus sa il vedem pe utilaj ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: A rat 2 be prepared Am facut calculele azi, 5200 euro.:ang2 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: A rat 2 be prepared Ai învestit ceva.... Ce culoare îl faci ? M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: A rat 2 be prepared o sa iti iasa peri albi cu troliu asta,am si eu unul la fel si sunt alb deja am pus ochii pe un warn.iti trbuie minim alternator de 80A si o baterie cat mai tapana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: A rat 2 be prepared Culoarea ramane cea originala. Troliul are acelasi motor ca si cel de 6800 lbs. L-am ales pe acesta de 12000 pt ca: -M-am gandit eu ca are reductiile mai mari in el, automat un consum mai mic de cutrent/viteza mai mica. -Are tamburul mai mare si imi incape sufa de alpinism semistatica de 10 mm in diametru. -Fiabilitate mai mare. Astazi am gasit metoda prin care sa montez troliul in masina. Il voi amplasala vreo 20 cm in spatele scaunelor fata, centrat pe mijlocul portbagajului. Doua platbande de 100x5 mm pe fiecare parte vor fi sudate de sasiu, si vor traversa caroseria in portbagaj. De cele 4 fieratanii voi prinde suportul de troliu. Sufa va traversa printre scaune, am gasit un traseu super, prin compartimentul motor, pana in palnia din bara. E un compromise sa stai cu sfoara langa tine, dar decat 45 de kg in botul masinii... Poze la momentul montarii. Ce am incercat sa reprezint: paharele sunt suportul pe care vine montat un tambur pe rulmenti asemanator celui de ghidare a cablului, rola de servetele. Cablul fiind prins de bara fata asa cum se vede in poza, troliul poate fi folosit si in spate, cu un scripete, viteza evident fiind la jumatate si forta dubla, da cu usa de la portbagaj deschisa.:grin: Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Re: A rat 2 be prepared Poate te ajuta si posturile mele din topicul asta:http://http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73540-UN-SINGUR-TROLIU-si-pt-fata-si-pt-spate&p=821823#post821823 Cu mentiunea ca nu am putut utiliza troliul pentru a ma trolia in spate conditii reale de offroad deoarece suportul rolelor a cedat. nici nu mi-am mai batut capul apoi sa ranforsez totul pentru ca ulterior am renuntat de tot la usa din spate troliul ramanand liber si astfel puteam sa-l folosesc si pentru spate si pentru sus. Editat Octombrie 14, 2015 de crt82sil An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: A rat 2 be prepared -Are tamburul mai mare si imi incape sufa de alpinism semistatica de 10 mm in diametru. [ATTACH=CONFIG]250320[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]250321[/ATTACH] :scr Arunca repede coarda aia!!!! Asta daca nu vrei sa ajungi pe la stiri :( Coarda de alpinism, nu este pentru asa ceva! 1: Nu este conceputa pentru asemenea greutati! 2: Nu este conceputa pentru frecari. La frecarea cu palnia de ghidaj, o sa se topeasca si va ceda. 3: Fiind semi-elastica, iti va transmite toate socurile in troliu si suportul lui! Mai bine, mai strange ceva banuti si ia-ti o plasma, chiar si second, este mai buna decat coarda aia! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Re: A rat 2 be prepared Incercarea moarte n-are. :wtf1: Daca nu function clar pun plasma rope. Am vazut ca s-a avansat si la capitolu' asta si oferta e destul de variata. Asteptam ca s-a aglomerat la tinichigerie...:beat Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: A rat 2 be prepared In sfarsit am terminat cu tinichigeria, conservantul si alte cele... Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: A rat 2 be prepared Bineinteles ca am facut si cateva plimbari. Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Re: A rat 2 be prepared Am achizitionat si un set de roti de vara, ca tot erau la pret bun (observati ca afara e vara da?). Aduce asa un pic a hot rod. :ha: Editat Ianuarie 3, 2016 de redrat400 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Re: A rat 2 be prepared La multi ani! Am: -montat overfendere din cauciuc. -prins in sfarsit proiectoarele fata si spate. -dat jos casetofonul original, aviz amatorilor ca se scoate in spate nu in fata. -montat troliu -schimbat bucse si cercei arcuri -schimbat baCteria originala cu una de 70Ah -montat butelie de aer comprimat pt umflat cauciucurile -montat statiile de emisie-receptie -prins roata de rezerva in int. deasupra aripii dr spate -montat scaune si centuri -trecut de 6000 epuroi -o jucare de care sunt mandru -inca destule de facut -inghetat de frig incercand sa trag fire la toate cele...:ha: -sa revin. Editat Ianuarie 3, 2016 de redrat400 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: A rat 2 be prepared Felicitari! Un proiect exceptional! Bravo pentru atentia la detalii! Anvelopele sunt 255x60x15? Cum le trage si cu ce flanse nu iti atinge? Daca erau si de iarna, pluteai pe zapada :D Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate