meister_raul Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Re: A rat 2 be prepared Din bara in nici un caz, poate din prag sa tai. Mie imi freaca usor pragul la viraj cu flexare, avand flanse de 5 cm si 195/80/15 ce dezavantaje se simt la flansele de 50m? eu ma gandeam sa-mi pun unele de 38mm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Re: A rat 2 be prepared Vezi ce ET ai la jenti si stabilesti cat vrei sa iasa guma afara. Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Re: A rat 2 be prepared Si o mica distractie de duminica... http://youtu.be/us-lyQLXvm0 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: A rat 2 be prepared ce dezavantaje se simt la flansele de 50m? eu ma gandeam sa-mi pun unele de 38mm Decat flanse mai bine jante intoarse,tot la banii aia ajungi si esti mai sigur.cum a zis si colegu tai din prag si iti intra si 235/75/15 la flexari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciurumel Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: A rat 2 be prepared Salut am si eu unul preparat cat de cat(cel de la avatar)daca vrei ceva idei sau ai probleme la mecanica lasa-mi mesaj pe privat si putem vorbi....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Re: A rat 2 be prepared Salut. Am motat in sfarsit toate jucariile pe masina, troliu, proiectoare, statii, etc. Silvrache... trebuie sa fiu obiectiv si sa-ti dau dreptate: coarda de alpinism NU e pt troliu. Se intinde intr-adevar foarte mult, nu s-a rupt, dar nu e eficienta. A urmat suspensia, am springuit arcurile si am adaugat inca o foaie la fiecare. (850ron cu tot cu bridele spate care nu s-au desfacut) Amortizoare mai lungi evident, comandat, montat, merci Minitehnicus. Rezultatul: SUPER! Inaltare vizibila, flex super ok, arcuri mult mai tari, raspuns al amortizoarelor ferm. Confortul suspensiei fata de setarea initiala a scazut dar nu la modul la care ma asteptam. E clar un pic mai rigida masina dar nu atat cat sa ma deranjeze. Pe langa faptul ca trebuie conducte de frana mai lungi ma declar super multumit de suspensie.:banana Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Februarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Re: A rat 2 be prepared next... 4/16 :ca 2 be continued... Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: A rat 2 be prepared Azi am pus niste distantiere la tamoane pt a limita cursa suspensiei. Fara ele limitarea era in amortizor.:dr3 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: A rat 2 be prepared Au venit si furtunele de frana, sunt ok. Pana vin reductiile sa crosetam un rollcage... Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dolmarfan Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: A rat 2 be prepared Frumos samuraiul. Roll cage-ul vrei sa il faci detasabil? Cu ce fel de vopsae ai dat pe marginea aripilor de e buburuzata? Te intreb k la vara l-as baga pe al meu la tinichigerie -probleme la aripi unde sunt prinse overfenderele de tabla de aripi si la praguri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: A rat 2 be prepared Pana vin reductiile sa crosetam un rollcage... Bun roll-cage-ul ala pentru rufe si eventual ceva usor de carat deasupra 1 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: A rat 2 be prepared Pana vin reductiile sa crosetam un rollcage... au venit ieri. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian_tuta Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: A rat 2 be prepared Frumoasa treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Mai 16, 2016 Autor Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: A rat 2 be prepared Va salut iar. ...sa raspund intai intrebarilor... Pe aripi int/ext am dat cu mastic pulverizabil. Rollcage-ul nu e pentru uscat rufe, e pentru uscat sufe. :ha: Asa a iesit, e un compromis rezistenta/greutate(65kg), si demontabil si cu sufletu-n rai nu se poate. Ma batea/bate gandul sa ii mai fac niste contravantuiri in spate, un X din interior spre colturile din mijloc cu traversare caroserie... E mai bine decat deloc si parca nu imi mai e jena sa o mai asez pe-o parte. Eu sunt multumit de cum a iesit. Cred ca asta e cel mai important! Asa arata acum: Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Mai 16, 2016 Autor Partajează Postat Mai 16, 2016 (editat) Re: A rat 2 be prepared Ma uit la masinuta asta cu un zambet discret. Discret dar sincer. Ma gandesc la toate momentele frumoase petrecute cu ea, ma bucur ca am avut posibilitatea sa imi las amprenta aspra ei, dar in acelesi timp imi sta mintea la alte si alte modificari. Imi place ca ma lasa sa imi bat capul mereu cu tot felul de maruntisuri, incat in fiecare zi imi aduce un plus de motivatie. Am spus ca nu pun suflet in fiare, si n-am s-o fac. "Daca e ceva la care te gandesti in fiecare zi, sa nu renunti la acel ceva niciodata!" Promit. Impresii pana acum: Din punctual meu de vedere... Springuit arcuri- DA Adaugat inca o foaie- NU, devine mult prea rigida.:dr2 Amortizoare ferme- DA Simexuri- DA, un must have.:ca Daca faceti tinichigeria lasati de la inceput loc de 31'. Cu timpul va vin idei si sa nu munciti de 2 ori.:id Scaune tip scoica- DA, DA, DA, la inclinari laterale si la coborari isi justifica clar rolul. Troliu- DA, te lasa sa incerci situatii noi, e relaxant sa stii ca ai "spate". Samurai-DA, o masina care indura multe, un compromis ok, o jucarie super!:bannana Deloc in ultimul rand, Cel mai bun tunning la masina e in spatele volanului!:care Va salut! Editat Mai 16, 2016 de redrat400 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian_tuta Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: A rat 2 be prepared Îmi plac apărătorile de noroi, cred ca-S foarte utile De unde le-ai procurat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: A rat 2 be prepared Îmi plac apărătorile de noroi, cred ca-S foarte utile De unde le-ai procurat? Nu stiu de unde si le-a luat, dar am vazut un coleg ca are de vanzare : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92099-Vand-protectii-aripi-%28overfender%29-de-70-MM REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian_tuta Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: A rat 2 be prepared Multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: A rat 2 be prepared Îmi plac apărătorile de noroi, cred ca-S foarte utile De unde le-ai procurat? Covor de cauciuc de la magazinele de profil. Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian_tuta Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 (editat) Re: A rat 2 be prepared Cred ca mai degrabă ai ceva dedicat pentru asa ceva ca prea sta frumos pe conturul aripii. Covorul de gumuciuc cred ca flutura aiurea pe acolo. Oricum îmi plac tare! Si am si nevoie ca nu mai văd nimic in laterale când ies pe câmp. Editat Mai 18, 2016 de Astral "orcum" nu exista in limba romana, doar "ORICUM", adica are si un I .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: A rat 2 be prepared Salut, spune-mi te rog, ce lățime au overfenderele tale? Si grosimea cauciucului? Ale mele din fibra s-au facut bucăți in pădure... caut alternative. Mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Mai 24, 2016 Autor Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: A rat 2 be prepared Salut, spune-mi te rog, ce lățime au overfenderele tale? Si grosimea cauciucului? Ale mele din fibra s-au facut bucăți in pădure... caut alternative. Mulțumesc. Latime 6-8cm, caroseria se lateste spre spate. Grosime 5mm cauciuc cu insertie, un fel de banda transportoare. Acum daca tot vorbim despre aruncat noroi, overfenderele nu-s destul, ar trebui si aparatori de noroi ca la rally raid. Dar pe astea le agata, asa ca la mine a fost necesara si o tabla de al intre praguri si caroserie... Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate