Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A rat 2 be prepared

redrat400

Postări Recomandate

Re: A rat 2 be prepared

Din bara in nici un caz, poate din prag sa tai.

Mie imi freaca usor pragul la viraj cu flexare, avand flanse de 5 cm si 195/80/15

ce dezavantaje se simt la flansele de 50m? eu ma gandeam sa-mi pun unele de 38mm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ce dezavantaje se simt la flansele de 50m? eu ma gandeam sa-mi pun unele de 38mm

Decat flanse mai bine jante intoarse,tot la banii aia ajungi si esti mai sigur.cum a zis si colegu tai din prag si iti intra si 235/75/15 la flexari.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut.

Am motat in sfarsit toate jucariile pe masina, troliu, proiectoare, statii, etc.

Silvrache... trebuie sa fiu obiectiv si sa-ti dau dreptate: coarda de alpinism NU e pt troliu.

Se intinde intr-adevar foarte mult, nu s-a rupt, dar nu e eficienta.

A urmat suspensia, am springuit arcurile si am adaugat inca o foaie la fiecare. (850ron cu tot cu bridele spate care nu s-au desfacut)

Amortizoare mai lungi evident, comandat, montat, merci Minitehnicus.

Rezultatul: SUPER! Inaltare vizibila, flex super ok, arcuri mult mai tari, raspuns al amortizoarelor ferm.

Confortul suspensiei fata de setarea initiala a scazut dar nu la modul la care ma asteptam. E clar un pic mai rigida masina dar nu atat cat sa ma deranjeze.

Pe langa faptul ca trebuie conducte de frana mai lungi ma declar super multumit de suspensie.:banana

IMG_2586.thumb.JPG.17f12148697aa8d3868cce4a15a00cf4.JPGIMG_2594.thumb.JPG.84059ac3c039a01a3fc4272616db551e.JPGIMG_2599.thumb.JPG.63b235702e23881cded763b1e0267314.JPGIMG_2600.thumb.JPG.e8bf275eb3c9b02ec9c6b624aa71be30.JPG

Skoda Superb

T4 syncro

Logan

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Frumos samuraiul.

Roll cage-ul vrei sa il faci detasabil?

Cu ce fel de vopsae ai dat pe marginea aripilor de e buburuzata?

Te intreb k la vara l-as baga pe al meu la tinichigerie -probleme la aripi unde sunt prinse overfenderele de tabla de aripi si la praguri!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Va salut iar.

...sa raspund intai intrebarilor...

Pe aripi int/ext am dat cu mastic pulverizabil.

Rollcage-ul nu e pentru uscat rufe, e pentru uscat sufe. :ha:

Asa a iesit, e un compromis rezistenta/greutate(65kg), si demontabil si cu sufletu-n rai nu se poate.

Ma batea/bate gandul sa ii mai fac niste contravantuiri in spate, un X din interior spre colturile din mijloc cu traversare caroserie...

E mai bine decat deloc si parca nu imi mai e jena sa o mai asez pe-o parte.

Eu sunt multumit de cum a iesit. Cred ca asta e cel mai important!

IMG_2514.thumb.JPG.a0c81b6fa25f9d2095e47dd1e529b0ce.JPG

Asa arata acum:

IMG_3840.thumb.JPG.8f28865813e43dc39c1a0cad7a27973f.JPGIMG_3841.thumb.JPG.d3232b12d3a7ab5783cf8545fa87b6ee.JPGIMG_3842.thumb.JPG.d3fe0bc19589a729a74477f118648ab0.JPGIMG_3843.thumb.JPG.7128dfaca143993f915b4f9be90150a5.JPGIMG_3844.thumb.JPG.ee27c77be83c993851e3b5ca0d87fc41.JPGIMG_3847.thumb.JPG.1157d70307b0daa4e06431928e26c821.JPG

Skoda Superb

T4 syncro

Logan

Link spre comentariu

Ma uit la masinuta asta cu un zambet discret. Discret dar sincer. Ma gandesc la toate momentele frumoase petrecute cu ea, ma bucur ca am avut posibilitatea sa imi las amprenta aspra ei, dar in acelesi timp imi sta mintea la alte si alte modificari. Imi place ca ma lasa sa imi bat capul mereu cu tot felul de maruntisuri, incat in fiecare zi imi aduce un plus de motivatie. Am spus ca nu pun suflet in fiare, si n-am s-o fac. "Daca e ceva la care te gandesti in fiecare zi, sa nu renunti la acel ceva niciodata!" Promit.

Impresii pana acum:

Din punctual meu de vedere...

Springuit arcuri- DA

Adaugat inca o foaie- NU, devine mult prea rigida.:dr2

Amortizoare ferme- DA

Simexuri- DA, un must have.:ca

Daca faceti tinichigeria lasati de la inceput loc de 31'. Cu timpul va vin idei si sa nu munciti de 2 ori.:id

Scaune tip scoica- DA, DA, DA, la inclinari laterale si la coborari isi justifica clar rolul.

Troliu- DA, te lasa sa incerci situatii noi, e relaxant sa stii ca ai "spate".

Samurai-DA, o masina care indura multe, un compromis ok, o jucarie super!:bannana

Deloc in ultimul rand,

Cel mai bun tunning la masina e in spatele volanului!:care

Va salut!

Editat de redrat400

Skoda Superb

T4 syncro

Logan

Link spre comentariu

Îmi plac apărătorile de noroi, cred ca-S foarte utile 🚜 De unde le-ai procurat?

Nu stiu de unde si le-a luat, dar am vazut un coleg ca are de vanzare :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92099-Vand-protectii-aripi-%28overfender%29-de-70-MM

Link spre comentariu

Cred ca mai degrabă ai ceva dedicat pentru asa ceva ca prea sta frumos pe conturul aripii. Covorul de gumuciuc cred ca flutura aiurea pe acolo. Oricum îmi plac tare! Si am si nevoie ca nu mai văd nimic in laterale când ies pe câmp.

Editat de Astral
"orcum" nu exista in limba romana, doar "ORICUM", adica are si un I ....
Link spre comentariu

Salut, spune-mi te rog, ce lățime au overfenderele tale? Si grosimea cauciucului? Ale mele din fibra s-au facut bucăți in pădure... caut alternative.

Mulțumesc.

Link spre comentariu

Salut, spune-mi te rog, ce lățime au overfenderele tale? Si grosimea cauciucului? Ale mele din fibra s-au facut bucăți in pădure... caut alternative.

Mulțumesc.

Latime 6-8cm, caroseria se lateste spre spate.

Grosime 5mm cauciuc cu insertie, un fel de banda transportoare.

Acum daca tot vorbim despre aruncat noroi, overfenderele nu-s destul, ar trebui si aparatori de noroi ca la rally raid. Dar pe astea le agata, asa ca la mine a fost necesara si o tabla de al intre praguri si caroserie...

Skoda Superb

T4 syncro

Logan

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare