Nivaru Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema... Ce reprezinta siguranta incercuita? Este o siguranta de 100 A ( pe capacul sigurantelor zice asa F/L 100 A GLOW RELAY) Sunt 2 sigurante de 100 A, dar este arsa doar cea incercuita in poza. Masina a stat pe dreapta ceva timp si din senin am gasit siguranta arsa. Cand pun contactul se aude un clanc dar in bord nu se aprinde nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema... Ce reprezinta siguranta incercuita? Este o siguranta de 100 A ( pe capacul sigurantelor zice asa F/L 100 A GLOW RELAY) Sunt 2 sigurante de 100 A, dar este arsa doar cea incercuita in poza. Masina a stat pe dreapta ceva timp si din senin am gasit siguranta arsa. Cand pun contactul se aude un clanc dar in bord nu se aprinde nimic.[ATTACH=CONFIG]247560[/ATTACH] Probabil este siguranta releului de cda. de la bujiile incandescente (Glow igniter plugs). Editat Septembrie 2, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel pai conform capacului, este BAT (probabil baterie). Editat Septembrie 2, 2015 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel pai conform capacului, este BAT (probabil baterie). [ATTACH=CONFIG]247563[/ATTACH] eu nu am vz pe aia. o vedeam doar pe aia din stanga (glow relay) adica din cauza ca s-a descarcat bateria? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel Nu are cum sa se arda siguranta pentru ca s-a descarcat bateria, nu cred (decat daca era mai descarcata si un consumator de putere a tras mai mult de 100A). Ma gandesc la un scurt de putere. Ce as face eu? As desface o borna, as pune siguranta de 100A si as atinge borna de baterie. In functie de puterea scanteiei ti-ai face o idee daca ai scurt sau nu (bineinteles cu bateria incarcata). PS: daca n-ai siguranta de 100A, poti incerca si cu o lita doar pentru test, dar recomandat ar fi siguranta. Editat Septembrie 2, 2015 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel se fie un scurt pe la electomotor? o sa scot plusu de la electomotor sa vad daca arde si siguranta cea noua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel [ATTACH=CONFIG]247565[/ATTACH] Se pare ca este siguranta care duce la alternator. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel multumesc giorgel Ce ar trebui sa fac? Sa verific firele care intra/ies din alternator sau alternatorul cu totul (sau si una si alta)...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel Firul gros de la alternator, cred. Le iei pe rand. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel Firul gros de la alternator, cred. Le iei pe rand. ochiometric pare in regula. sa nu fie bateria in scurt. maine vine cineva cu un aparat sa masoare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Octombrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Re: tablou sigurante patrol y61 2004 motor 3000 diesel rezolvat :) ... bateria a fost pusa la incarcat cu + si - inversate si deoarece nu avea aproape deloc curent in ea s-a inversat + cu -, fapt care a dus la arderea sigurantei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate