Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor identificare senzor

allroad

Postări Recomandate

Salutare,am un suzuki JIMNY din 2000 care de ceva vreme intrerupe undeva la 1800 2200 rot pe minut,atat pe loc cat si in sarcina.

Motor G13 BB

Dupa ceva verificari si discutii am ajuns la concluzia ca vinovat ar fi senzorul de turatie de la arborele cotit.

Am vorbit cu Costin Fantana caruia ii multimesc dar nu am reusit sa identific locul unde este pozitionat acest senzor.

Va rog sa ma ajutati in gasirea lui pe motor.

Mi-ar fi de ajutor o schita.

Multumesc anticipat

Editat de allroad

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor identificare senzor

In link-ul de mai sus scrie unde se afla senzorii, in functie de tipul de motor. Daca nu ma inseala memoria, la motorul G13 senzorul de arbore e undeva sub galeria de admisie linga alternator, iar ala de axa e undeva in spatele motorului in partea de sus, linga parbriz.

Cind da intreruperile alea nu se aprinde si check engine in bord? O diagnoza ar trebui sa te lamureasca imediat care dintre senzori e busit.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi!

Nu se aprinde nimic la bord,am pus un tester pe el dar nu da nici o eroere.

Senzorul de axa cu came este sus in spatele motorului dar pe cel de arbore l-am cautat pe toate partile dar nimic.

Maine dau alternatorul jos si sper sa-l gasesc.

Am gasit aceasta poza pe ebay dar sincer nu vad nici o "gaura"unde ar putea fi acest senzor.

600182347__12.JPG.166cae8df4ba23faa70ad7f7e76494aa.JPG

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

Asa este,astazi am cautat acel senzor si dupa discutia cu un mecanic de la DOJO am aflat ca senzorul de la axa cu came transmite si semnalul de turatie.

Multumesc pentru raspunsuri!

Se poate inchide!

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare