Gameness Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Salut, sunt nou pe aici, am inmagazinat cata informatie am putut.Tot citind si cautand sa aflu cat mai multe despre acest model, am gasit o ''rara avis'' care are cautare printre cei care vor extra cuplu : http://olx.ro/oferta/feroza-bertone-mot-bmw-2-5l-vand-schimb-dezmembrez-IDTri9.html#0fc7929cf2 Eu la ferozica mea, tocmai am pus instalatie noua de gpl, deci pe capitolul motorizare ma voi limita la 1.6 sau poate printr-o minune sa pun 1,8M40 de bmw....Deci domnilor, daca va simtiti doritori de bricolat go ahead. PS: Din cate am inteles a vandut de pe ea puntile si arcurile(voiam sa le cumpar eu, dar nu am avut noroc). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Re: Feroza Bertone Stai linistit nu merita, Feroza merge super cu motorul ei, bineinteles ca are niste limite. Editat Septembrie 4, 2015 de Astral MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Feroza Bertone Pentru cutia care se pupa cu benzinarul de la BMW, merita, daca stie cineva vreuna sunt interesat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Feroza Bertone Nu a facut nimeni asa ceva, nu stiu cat ajuta in offroad, depinde ce rapoarte are.Motoare de BMW gasesti pe turisme mai ok, nu ar avea rost sa iei de pe un gazan copt. Intradevar din cate vad pe la ai mai mari motoarele cu cutiile BMW se pupa bine cu diverse proiecte offroad depinde insa cum se pupa cu Feroza. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Feroza Bertone Am experienta in mecanica pe turisme , am mai facut transplanturi cu motoare bmw. Cutiile bmw sunt extrem de rezistente, si partea buna e ca motorul bmwM40 pus pe Feroza bertone are aceeasi arhitectrura cu motorul M42 :), adica inca 40 de cai frumosi fata de ce avem noi de fabrica, extrem de fiabili. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Feroza Bertone Daca ai experienta orice informatie este binevenita.Intrebarea este alta: Merge motorul asta M42 direct pe Feroza cu cutia de Feroza fara sa faci mai modificari sau merge pe Feroza dar cu alta cutie?Iesirea la cardan cum este, se puna cu grupul de la Feroza?Sunt multe intrebari. Peter Erno a incercat un turbo pe motorul de 1.6 de pe Feroza. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Feroza Bertone Merge pe cutia de la Feroza Bertone care a venit de fabrica cu motorul BMW 1.8M40. Pentru a adapta pe cutia noastra de 1.6 trebuie o flansa de adaptare homemade. Personal consider ca un turbo fiabil in cazul nostru este mult mai costisitor decat un transplant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate