savagex Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 La mine în zona, comuna Margau, județul Cluj în weekendul 4-6 septembrie se desfășoară un concurs de off-road prin pădurile și pe terenurile noastre fără nici un acord sau vreo înștiințare. Sunt în jur de 25-35 de mașini majoritatea pentru clasa standard sau open, n-am văzut nici o caracatița. Autoritățile locale spun ca nu știu nimic cu privire la acest concurs dar concurenții sunt cazați la pensiunea unui consilier local. Este normal sa se întâmple asa? Este legal? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc La mine în zona, comuna Margau, județul Cluj în weekendul 4-6 septembrie se desfășoară un concurs de off-road prin pădurile și pe terenurile noastre fără nici un acord sau vreo înștiințare. Sunt în jur de 25-35 de mașini majoritatea pentru clasa standard sau open, n-am văzut nici o caracatița. Autoritățile locale spun ca nu știu nimic cu privire la acest concurs dar concurenții sunt cazați la pensiunea unui consilier local. Este normal sa se întâmple asa? Este legal? Din cate stiu, este nevoie de acceptul primariei pentru un concurs off road... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Doar verbal sau se întocmește un proces verbal? Am nevoie de informații sigure pentru ca sunt câțiva consăteni pe care ii afectează și vor sa afle dacă au vreo cale legala pentru a opri trecerea concursului pe proprietățile lor! E al 3-lea an în care se desfășoară concursul aici. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc acuma seara au mai trecut cel putin 10 masini pe trailer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GiantElbrus Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Din puținele experiențe pe care le-am avut cu primaria, s-a procedat așa: 1 - Faci o cerere scrisă către Dl. Primar / Primarie / Consiliul Local 2 - Cererea se dezbate în cadrul unei ședințe publice 3 - Primești un răspuns tot în scris sau și verbal dar musai și în scris O cerere de acest fel nu cred că o aprobă sau respinge primarul singur de capu' lui. Se dezbate problema împreună cu consilierii în ședințele pe care le au ei săptămânal... dacă zici ca participanții sunt cazați la pensiunea unui consilier local, se cam înțelege de unde au aprobarea... Editat Septembrie 3, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Sedintele sunt lunare nu saptamanale si genul asta de cereri nu se supun neaparat dezbaterii consiliului, pot fi aprobate direct de primar sau viceprimar in lipsa primului. Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Eu stau si ma intreb o chestie: oare comuna cu pricina nu cumva este fieful electoral al unui fost prim ministru? Eu parca asa imi aduc aminte. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Ne e fieful electoral ci doar comuna natala, cand respectivul era premier primarul era PNL iar acum PSD Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Dar cu ce te-a suparat Ghita de acum te-ai trezit dupa ceva ani de cand se organizeaza aproape lunar la voi in comuna asemenea iesiri? :wink: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Salutam! Nu vad de ce va ambalati asa . Poate au aprobari poate ,cu siguranta , oamenii au ceva aranjat . Cu sigur lasa ceva bani la pensiunile din zona . Atita timp cit respecta legile pe care si noi le respectam sunt ok. Ce e cu adevarat important e sa nu deranjeze localnici in asa fel incit cei care merg in zona bupa ei sa stringa oalele sparte . 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc ...Cam nationalist titlul...bag de seama ca nu v-ar deranja asa de mult daca nu erau unguri.... 2 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Apai, fara suparare, eu is mitic da' am multi preteni unguri... Nu stiu ce aveti cu dansii ...de unde atata ura si pentru ce... Referitor la concursuri, daca se obtine acordul propitarului terenului ...restul e poezie ...de Eminescu sau de ...Caragiale...de care preferi... Cum Caragiale nu a fost poet? Pai ce am zis ca a fost ? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Nu se pune problema ca-s unguri, și eu am mulți prieteni unguri și când am ceva de lucru chiar ii prefer în locul romanilor Pagube mari oricum nu fac, personal nu mi-a plăcut ca efectiv în timpul concursului la 11 dimineața câteva echipaje erau sub influenta alcoolului. Totuși puțin respect ar merita și proprietarii terenurilor pe care trec. Cum se poate organiza o competiție și pe drumuri publice fără știrea politiei? Momentan primarul e in concediu dar nu cred ca au vre-un acord. Cine a înțeles acest topic ca și cum eu as avea ceva cu ungurii sau cu concursul lor a înțeles greșit, ideea este ca vroiam sa aflu dacă este în limitele legii. Sunt absolut convins ca tuturor v-ar conveni sa treacă peste 25 de mașini cu simex-uri pe terenul vostru fără sa te întrebe cineva ceva. În 2011 aici s-a desfășurat etapa clujului din CNOR, dar situația a fost expusa complet diferit. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Primaria nu poate sa dea voie unui concurs pe terenurile oamenilor (private) - e abuz. Poate doar pe cele publice/comunale sau cum le-o mai zice. dar daca sunt terenurile oamenilor, apoi nu are cum. Legal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Ei zic ca e tura nu concurs http://erdelyikalandtura.hu/de/gelandewagen_fahrt.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Intrebarea in sine e justificata si corecta. Titlul insa imi pare cu directie si intentie. Poate era normal sa te informezi mai intai si apoi sa dai cu piatra, nu sa arunci o mana de balega si sa vezi pe cine stropeste. :( Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Am ceva cunoscuti pe la primaria din Petrosani, cica nici pe astia nu ii intreaba nima' daca niste motoristi, ATV-isti sau offroaderi se gandesc sa dea fuga pana in Parang. Indiferent daca sunt in grup organizat sau chestii ad-hoc. Ba, acu' vreo luna s-au gandit si fronteristii sa faca intalnire pe langa Campu lui Neag, au gaurit pamantul patriei cu cuiele de la corturi, au macinat sub roti drumul forestier, ba au mai si vizitat o pestera din zona, si primaria Uricani nu stia nimic. Stiu sigur ca intre contravenienenti era cel putin un ungur, pe care l-au vizitat alti doi unguri. Si erau cu masini d'astea imperialist-globaliste, nu cu traditionalul nostru Aro sau macar Duster. Daca ma gandesc ca hoarde intregi de offroaderi austrieci au trecut prin zona, ghidati de un cunoscut de-al meu, incep sa realizez dimensiunea tradarii. Ba un alt cunoscut a ghidat si niste norvegieni, va dati seama? Si la tradarile asta am contribuit si eu cu cate un track, poate. Cenusa in cap si pozitia ghiocelului! 1 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Atata timp cat este pe drum public/comunal poate sa treaca oricine care intra legal in tara asta, nu conteaza tara natala sau neamu din care se trage. Problema este cand intra pe locurile private si, pentru ca le este lene sa ocoleasca pe drum, merg de-a dreptu prin locul tau si-ti mai si da jos gardurile. Indiferent ca-s 4x4, tractoare sau carute! Cel putin in cazul meu, nu ungurii sunt aia care fac drum pe terenul meu ca sa scuteasca 20-50 de metrii. Noi suntem romani si nu ne spune nimeni pe unde este drumul, drumul il facem noi! Editat Septembrie 4, 2015 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Nu se pune problema ca-s unguri, și eu am mulți prieteni unguri și când am ceva de lucru chiar ii prefer în locul romanilor Da-mi voie sa nu te cred, altfel n-ai fi pus titlul asta de c..t still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Re: concurs unguresc pe pamant romanesc In ciuda faptului ca suntem "invadati" de strainezi, mai ales acum cu nebunia asta ...ar trebui sa invatam sa fim putin mai toleranti cu cei de alta nationalitate. O sa-mi spuneti ca vin aici sa fure, sa distruga, sa cotropeasca. Ei bine, pana la proba contrarie, exista prezumtia de nevinovatie. In ceea ce ma priveste am primit intotdeauna ajutor de la oameni de etnie maghiara, inainte ca orice roman sa se gandeasca sa ma ajute. Am ajutat si eu la randul meu si nu am intrebat pe cel care l-am ajutat daca e ungur, turc sau alta natie...nu m-a interesat! Titlul acestui topic oarecum cu directie chiar daca nu a fost intentie (se pare ca nu sunt singurul care am perceput acest lucru) ptr colegii nostri de etnie maghiara si as sugera schimbarea lui, evident daca si initiatorul este de acord. In ceea ce privesc organizatele de straini la noi in tara, atata timp cat legea permite asa ceva ...nu avem ce face, asa e. Nu putem sa mergem cu topoarele dupa ei... Editat Septembrie 4, 2015 de Astral prezumtie..... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc ......... Titlul acestui topic oarecum cu directie chiar daca nu a fost intentie (se pare ca nu sunt singurul care am perceput acest lucru) ptr colegii nostri de etnie maghiara si as sugera schimbarea lui, evident daca si initiatorul este de acord. .......... Atata timp cat forumul nostru nu este de acord cu nationalismele, sovinismele, etc am schimbat titlul fara nicio discutie ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: concurs unguresc pe pamant romanesc Am ceva cunoscuti pe la primaria din Petrosani, cica nici pe astia nu ii intreaba nima' daca niste motoristi, ATV-isti sau offroaderi se gandesc sa dea fuga pana in Parang. Indiferent daca sunt in grup organizat sau chestii ad-hoc. Ba, acu' vreo luna s-au gandit si fronteristii sa faca intalnire pe langa Campu lui Neag, au gaurit pamantul patriei cu cuiele de la corturi, au macinat sub roti drumul forestier, ba au mai si vizitat o pestera din zona, si primaria Uricani nu stia nimic. Stiu sigur ca intre contravenienenti era cel putin un ungur, pe care l-au vizitat alti doi unguri. Si erau cu masini d'astea imperialist-globaliste, nu cu traditionalul nostru Aro sau macar Duster. (...) Multumim pentru vizita :h5 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Concurs legal sau nu ??? Multumesc @Astral ca ai schimbat titlul, chiar nu m-am gandit ca ar suna nepotrivit si imi cer scuze daca am suparat pe cineva,departe de mine acest lucru! In alta ordine de idei in primul si al 2-lea an concursurile s-au facut cu road-book pentru ca aveau traseul pe o vale care rupe in doua un pamant de-al meu, traseul lor era pe cursul vai chiar daca era drum pe langa vale, ei bine cand intrau la mine pe loc se loveau de o punte si paraseau valea dar traseul din road-book le indica sa mearga tot prin vale si majoritatea greseau navigatia....mergeau blana pana in capatul locului unde era de fapt iesirea din vale si isi dadeau seama ca au gresit, intoarceri pe loc si da-i glont inapoi la punte ca sa reia traseul pe vale! Bun, la mine nu a fost problema, mie chiar mi-au placut dar s-au petrecut situatii similare si la alti consateni care n-au nimic de-a face cu acest sport si ei acum sunt revoltati, mai mult au defrisat cativa copaci....destul de multi ca sa-si faca lor traseu, traseu care iesea intr-o pasune. N-am mai dat quote dar zicea careva ca e tura pe la noi, ca sa faci tura nu vi cu masina pe trailer si nu marchezi traseul, la tura merge de placere, infine, dupa cum se vede e clar concurs! In continuare astept sugestii si pareri de la cei care organizeaza concursuri! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Concurs legal sau nu ??? @Savagex : Cred ca te superi mai mult decat trebuie pentru ca, sa nu uitam, exista bine-merci si SuperKarpata si care, desi, dupa parerea mea ar fi o buna ocazie de promovare de brand de tara, turism, etc, se desfasoara in conditii legale numai de ei stiute si cu multa, foarte multa discretie....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Septembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: Concurs legal sau nu ??? @Savagex : Cred ca te superi mai mult decat trebuie pentru ca, sa nu uitam, exista bine-merci si SuperKarpata si care, desi, dupa parerea mea ar fi o buna ocazie de promovare de brand de tara, turism, etc, se desfasoara in conditii legale numai de ei stiute si cu multa, foarte multa discretie....... Superkarpata pare mai legal și totuși măcar au site unde publica evenimentel, de ăștia nu știe nimeni nimic Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate