grigsilviu Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Salutare, Va expun mai jos proiectul meu de modificare suportului de amortizor spate. Din bine cunoscute situatii acest bulon se rupe sau se indoaie la impact. Sunt curios daca va tine dupa modificare :wink: Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Interesant, sa vedem cum se comporta in teren, cred ca ai folosit suruburi si piulite de calitate. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Daca piesa suplimentara ar fi sudata , chiar ar fi mai bine . Intr-un singur surub , se poate rasuci si nu aduce mare ajutor cand axul principal se indoaie . Parerea mea - o bucsa ( teava ) sudata intre urechile placii mari , prin bucsa trece surubul lung ( axul pentru bucsa amortizorului ) care trece si prin bratul suplimentar ( care ar fi numai bun daca ar sta fix , sudat ) . Sau daca nu sudat , cel putin incadrat fix untre doi umeri sa nu poata pivota . Sau sa aiba el doi umeri care sa incadreze fix pe laterala placii mari .... Editat Septembrie 8, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Sfaturi binevenite de la cunoscatori, cu siguranta Silviu le va pune in practica, are unde si cum.La mine inca tine surubul facut de Tzuparu din tija de amortizor, adevarat ca nici nu am mai scos masina la munci grele. Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Salutare si multumesc de sfaturi. Partea cu sudatul o bucsa intre urechile talpii mam gandit dar nu ajuta cu nimic. Problema intampinata de mine este ca la lovirea ochiului inferior al amortizorului se indoaie axul pe care sta prins amortizorul pentru ca nu are al partea exterioara nici o sustinere. Pentru incepun am ajutat cu acea ureche confectionata din tabla de 8mm ca sa fie mai solida partea exterioara. Voi vedea dupa concursul de la Sarata Monteoru daca rezista. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Forate frumos :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Forate frumos :) Multumesc frumos :h5 Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Eu am rupt boltul original la o iesire. L-am petecit, dar o sa iti fur ideea :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Da si eu originalu sa rupt al doilea sa indoit. Dupa aceasta modificare tot mai are de suferit, schimb masina :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Da si eu originalu sa rupt al doilea sa indoit. Dupa aceasta modificare tot mai are de suferit, schimb masina :wink: Sa mor.....tu intelegi ce-ai scris ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Modificare talpa amortizor spate Feroza Sa mor.....tu intelegi ce-ai scris ? Binenteles fiind vorba de boltu de prindere de la amortizor inclusiv topicul cred ca se intelege ca discutam de prinderea amortizorului si nu de altceva. Este valabil pentru cei care detin Feroza si cunosc problema. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate