grigsilviu Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Salutare, pentru ca nu se gasesc separat bucsile inferioare amortizor spate si din pacate le gasesti doar cu amortizor, am gasit solutia. Cumparat amortizor si un prieten care se ocupa de bucsi de cauciuc mi-a facut matrita si a turnat bucsi dupa dimensiunea copiata de la bucsa noua. Daca aveti nevoie de asemenea bucsi va rog sa ma contactati. Pretul pentru 1 set de 2 bucsi pentru 1 amortizor 30 ron. Numai bine Asa arata bucsile turnate. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Matrita, bucsi buna treaba Silviu cu alta ocazie poate le rezolvi si pe alea de la arcuri :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Daca ar face si pentru arcuri sunt si eu interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nvmoldovan Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza f buna initiativa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Salutare, daca subiectul este "Bucsi" poate ma ajutati cu un sfat. Sunt in cautarea unor bucsi de brat inferior/superior pentru feroza mea. In cautarile mele am gasit intr-un singur loc si au un pret cam mare. Aveti cumva idee daca se potrivesc altele de la alte marci sau poate o alta sursa cu preturi rezonabile ? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Brat superior/inferior? Te referi la bucsele de bascula?Eu personal nu am umblat acolo, ai putea sa scoti o bucsa si cu sublerul sa mergi pe la magazine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Brat superior/inferior? Te referi la bucsele de bascula?Eu personal nu am umblat acolo, ai putea sa scoti o bucsa si cu sublerul sa mergi pe la magazine. Da e vorba de bucsele de bascule. Nici eu nu am umblat dar urmeaza sa schimb rulmenti poate si pivotii si ma gandeam ca n-ar fi rau sa am si niste bucsi de bascule in caz ca este nevoie. Merci pentru sugestie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Salutare, daca subiectul este "Bucsi" poate ma ajutati cu un sfat. Sunt in cautarea unor bucsi de brat inferior/superior pentru feroza mea. In cautarile mele am gasit intr-un singur loc si au un pret cam mare. Aveti cumva idee daca se potrivesc altele de la alte marci sau poate o alta sursa cu preturi rezonabile ? Multumesc. Salutare, Bucsa bascula inferioara cod 48654-87602-000 pret 130 ron bucata numai pe original sunt necesare 2 bucati pentru o parte Bucsa bascula superioara cod 48632-87602-000 pret 145 ron bucata numai pe original sunt necesare 2 bucati pentru o parte Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Salutare, Multumesc pentru informatiile prompte. Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza In criza de timp, in la un aportixor, in loc de busce am puso bucata dintr-o camera de bicicleta, infasurata de cateva ori. Pana acum s-a comportat f. bine :) Silviu, in primavara (cand incepe sa se incalzeasca afara) o sa apelez la bucsile tale ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza Daca ar face si pentru arcuri sunt si eu interesat. Si eu pt arcuri Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza In criza de timp, in la un aportixor, in loc de busce am puso bucata dintr-o camera de bicicleta, infasurata de cateva ori. Pana acum s-a comportat f. bine :) Silviu, in primavara (cand incepe sa se incalzeasca afara) o sa apelez la bucsile tale ... Cu placere si oricand Bogdan :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate