Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BucsE inferioare amortizor spate Feroza

grigsilviu

Postări Recomandate

Salutare, pentru ca nu se gasesc separat bucsile inferioare amortizor spate si din pacate le gasesti doar cu amortizor, am gasit solutia.

Cumparat amortizor si un prieten care se ocupa de bucsi de cauciuc mi-a facut matrita si a turnat bucsi dupa dimensiunea copiata de la bucsa noua.

Daca aveti nevoie de asemenea bucsi va rog sa ma contactati.

Pretul pentru 1 set de 2 bucsi pentru 1 amortizor 30 ron.

Numai bine

Asa arata bucsile turnate.

IMG_3850.thumb.jpg.86ca8b498a0b7f1e2430800860a454b8.jpgIMG_3851.thumb.jpg.6403b176ad44081e5cd98a8bd9735f9d.jpgIMG_3852.thumb.jpg.5639a15d4281c0ac05d0f8420582002c.jpg

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: BucsE inferioare amortizor spate Feroza

Salutare, daca subiectul este "Bucsi" poate ma ajutati cu un sfat. Sunt in cautarea unor bucsi de brat inferior/superior pentru feroza mea. In cautarile mele am gasit intr-un singur loc si au un pret cam mare.

Aveti cumva idee daca se potrivesc altele de la alte marci sau poate o alta sursa cu preturi rezonabile ?

Multumesc.

Link spre comentariu

Brat superior/inferior? Te referi la bucsele de bascula?Eu personal nu am umblat acolo, ai putea sa scoti o bucsa si cu sublerul sa mergi pe la magazine.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Brat superior/inferior? Te referi la bucsele de bascula?Eu personal nu am umblat acolo, ai putea sa scoti o bucsa si cu sublerul sa mergi pe la magazine.

Da e vorba de bucsele de bascule. Nici eu nu am umblat dar urmeaza sa schimb rulmenti poate si pivotii si ma gandeam ca n-ar fi rau sa am si niste bucsi de bascule in caz ca este nevoie. Merci pentru sugestie.

Link spre comentariu

Salutare, daca subiectul este "Bucsi" poate ma ajutati cu un sfat. Sunt in cautarea unor bucsi de brat inferior/superior pentru feroza mea. In cautarile mele am gasit intr-un singur loc si au un pret cam mare.

Aveti cumva idee daca se potrivesc altele de la alte marci sau poate o alta sursa cu preturi rezonabile ?

Multumesc.

Salutare,

Bucsa bascula inferioara cod 48654-87602-000 pret 130 ron bucata numai pe original sunt necesare 2 bucati pentru o parte

Bucsa bascula superioara cod 48632-87602-000 pret 145 ron bucata numai pe original sunt necesare 2 bucati pentru o parte

Numai bine

Silviu Grigore

Link spre comentariu

In criza de timp, in la un aportixor, in loc de busce am puso bucata dintr-o camera de bicicleta, infasurata de cateva ori. Pana acum s-a comportat f. bine :)

Silviu, in primavara (cand incepe sa se incalzeasca afara) o sa apelez la bucsile tale ...

Link spre comentariu

In criza de timp, in la un aportixor, in loc de busce am puso bucata dintr-o camera de bicicleta, infasurata de cateva ori. Pana acum s-a comportat f. bine :)

Silviu, in primavara (cand incepe sa se incalzeasca afara) o sa apelez la bucsile tale ...

Cu placere si oricand Bogdan :wink:

Silviu Grigore

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare