Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cantar electronic disparut in misiune ;)

Gabi Nicolae

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea,

Am o speta si nu mai stiu cum sa o rezolv. M-am gandit sa apelez la bunavointa comunitatii off-road;) Pe scurt: acum mai bine de un an am imprumutat cantarul meu (compus din 4 platane, Al, dim aprox 400/400/80 si un calculator unde se afiseaza greutatea pe fiecare roata) lui Mihai Pascu. Asa cum le-am mai imprumutat tuturor celor care vreodata au avut nevoie de ele, fara niciun ban sau vreo obligatie. Problema e ca acest cantar nu s-a mai intors niciodata la mine, din pacate. Nu ma deranjeaza atat valoarea lui, desi nu este nici pe departe ieftin, ci faptul in sine. Am investigat de ceva vreme ce s-a intamplat, atat eu cat si Pascu, si ele s-au plimbat pe urmatorul traseu: Pascu, Japonica, Tuparu, Gaganu - Nasu Mare. Eee, de aici mai departe nu se mai stie nimic de ele. Nasu Mare zice ca de cand au plecat Cristi si Horatiu de la el nu mai stie ce si cum.

Inclusiv azi am incercat sa mai aflu de soarta lor, din pacate nu am reusit.

Mentionez faptul ca in toata Romanica sunt anume doua canteare: ale mele si ale lui Bogdan BGS. Deci, intrucat la piata sa vinzi rosii nu pot fi folosite ;), ma gandesc ca tot in mediul asta, al masinilor, se invart.

Ca atare, am marea rugaminte la voi toti sa ma ajutati, oricine stie ceva sa imi spuna. Aici sau pe tel, 0722221166. Dau o bere! Si cand o sa le gasesc , o sa le imprumut la fel ca si pana acum...da da da...

Daca nu reusesc sa le gasesc asa cred ca, din pacate, nu imi ramane alta optiune decat sa fac plangere la politie pentru furt. Ceea ce este de maxim cacat, dar daca nu exista alta varianta, asta e.

Va multumesc mult!platan_cantar.JPG.5fee0211ca9804800f87ae9b5a3827ec.JPGcantar.JPG.eb4b768bca414755e796d16febcdb1fb.JPG

Editat de Gabi Nicolae
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cantar electronic disparut in misiune ;)

Salut Gabi,

la noi nu este (la Gaganu). Stiu ca vorbea acum ceva destul de mult timp despre el ...poate cateva luni bune in urma.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare