cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Buna, ma numesc Cristi si am inceput un proiect pe un samurai , i am pis punti de Nissan, caroserie scurtata si am ajuns la motor, am ales un motor de 1,9 de golf 3, întrebarea mea e dak ma poate ajuta cineva cu schița adaptoare intre motor si cutia de samurai, Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Salut,eu am facut asa ceva,este simplu de facut flansa daca vrei sa mergi pe acelasi ambreiaj de samurai. 1.placa de presiune de samurai se modifica (ai dai alte gauri langa cele existente la un mester bun sa fie centrate) vezi ca trebuie sa maresti si gaura de la jumate unde intra pe vibrochenul de golf ,faci o bucsa din bronz care intra in interiorul vibrochenului de vw si pe priza de samurai dupa ce termini prinzi placa de presiune pe motorul de golf si ambreiajul de samurai. 2.pui motorul de golf in cap adica cu fulia in jos si pui cutia de samurai peste, priza sa iti intre in bucsa de bronz. 3. intre cutie si motor pui un carton s-au o bucata de plexic si semnezi conturul si gaurile. 4.Placa intre motor si cutie trebuie sa aiba grosimea de 8mm. 5.Electromotorul nu iti duce de sami,iti trebuie un electromotor cu reductor si ala este de grand vitara care vine perfect fara nici o modificare(daca te intereseaza am eu unul) 6.placa care ti-am spus si am facut o si eu este identica cu cea de la ACME, care este vreo 700 dolari, ei recomanda un ambreiaj HD. Bafta si daca m-ai vrei informati te ajut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Mersi mult de tot de idee, ramân dator, tin la curent cu evolutia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai ce punti ai pui de ce nissan? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Puntile sunt montate, sunt de Nissan patrol k160, 4 Ciolane la prindere fata spate de pajero, trecut pe elicoidale , cardane de la Nissan, mutat reductor, motorul mai trebuie pus si pun caroseria sus pe sasiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai ce reductii in punti are k 160? si ce reductii pui in reductor? si eu am in lucru ceva asemanator da cu punte spate pajero ,punte fata y 60 amandoua cu rapoarte 4,625 si am luat o reductie de 4,16 ptr reductor sper ca prin decembrie sa ai fac un test Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Din ce am inteles in punti e cv de gen 4,9 pe standard, reductorul ramane de samurai, mi s a recomandat de neste specialiști ca fiind cel mai rezistent si mai ok, inca nu am facut revizia la punti, eu am avut in posesie si nissanul, l am dezmembrat si am reținut ce am pus pt samurai, la fel mi s a recomandat motorul de golf 3 1,9 td clasic de 90 de cai care i l am si acu intra la montaj, restul modificărilor le am facut personal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Ce marime de gume te-ai gandit sa pui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai ptr o idee merg 35 lejer ptr punti de k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Am jante pe 15 cu 10j, si anvelope silverstoane profil simex pe 33 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Norocosule, eu am reusit sa fac loc in caroserie doar pentru 33. Precizez ca masina este inmatriculata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Si a mea are acte dar renunț la ele, orcum rotile sunt cu totul in afara caroseriei si spatele l am scurtat cu vreo 25 de cm si fac schelet sa îmbrac tot spatele pan la portiere in tabla de aluminiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Aha. Ce latime ai masurata din exteriorul cauciucului la celalalt cauciuc? 35x?/15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai eu am pus 35/11,5/15 silverstone da cu punte y60 si pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Eu acuma simex dar vreau sa le schimb cu mk2 33x12,5. Puntile sunt portale de uaz cu raport de 5:38.1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai O idee cam ce pompa de frana mi ar face fata la puntile de Nissan? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai bun raportul, pai dupa cate stiu eu puntile sunt tapene dar nu stiu cat de fiabile sunt, te-ai apucat de masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Chiar in seara asta am terminat lucrul la capitolul tablarie. Am scus rugina din masina pe unde avea, am taiat aripile pe spate sa fie pe o linie cu aripa interioara si am lasat o buza de tabla de 5cm pe latetal pe care vreau sa pun un cauciuc sa nu sara noroiul prea tare. Pe fata am facut lafel dar am taiat din prag vreo 15cm si am adus aripa interioara pana in el si am dus aripa in fata pana sub far cat sa pot schimba becul, deci cam 4-5 cm. Am dat totul cu 3 straturi de grund si saptamana ce vine urmeaza antifonarea de la a doua nervura de sub geam in jos si vopsire. Pintile inca nu sunt montate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai bafta si baga poze sa vedem si noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Inca nu am poze ca telefonu a crepat pentru moment dar nu va las cand o termin va prezint masina. Acuma am nevoie de un sfat, doarece gumele pe 33 cat nu freaca prin aripa niste colegi cu samurai au spus sa ii fac spoa. Eu tot timpul am fost inpotriva acestei modificari dar azi am ramas pe ganduri. Latimea cu puntile de uaz si jante intoarse de samurai cu gume pe 33 este undeva la 1,80. Astept pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai mai pune si tu niste flanse de cate 5cm.cam inguste puntile.ai idee ce greutate au? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Pintile de uaz cu jante standard de samurai sunt mai late cu 10cm decat puntile la samurai cele late cu jante intoarese pe ele. Eu nu cred k am nevoie de flanse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Pe puntile de uaz pun jantele intoarse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai O idee cv ce pompa de frana as putea pune pe jucăria mea sa faca fata la puntile de Nissan? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Incearca sa cauti o pompa de pe o masina cu greutate similara si cu un sistem similar de franare, poate gasesti una chiar de nissan. Am avut un M cu pompa de frana de raba, daca calcam frana prea tare se dadeau peste cap garniturile de la pistonasele de la ferodouri dar frana era frana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate