sami 1300 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai dupa cate am citit merge de polo si eu trebuie sa ma gandesc la asta la puntea de y 60 :no de sam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Incearca sa cauti o pompa de pe o masina cu greutate similara si cu un sistem similar de franare, poate gasesti una chiar de nissan. Am avut un M cu pompa de frana de raba, daca calcam frana prea tare se dadeau peste cap garniturile de la pistonasele de la ferodouri dar frana era frana. Pompa de Nissan nu o mai am, ma gandesc ca cea de samurai nu face fata, gasesc eu o varianta , ms pt info Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Poate mergem. Eu raman cu pompa originala de samurai ca am pus discuri si etriere de samurai pe toate rotile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Poate mergem. Eu raman cu pompa originala de samurai ca am pus discuri si etriere de samurai pe toate rotile. La mine am puntile complete cu tot cu etriere de Nissan si asa vreau sa le las, pun si caseta cu servo de Nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai27 Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Nu merita sa te complici sa la scimbi, eu le-am schimbat doarece frana era pe ferodouri pe toate rotile. Eu cred k merita sa faci efortul sa cauti si sa cumperi o pompa de nissan. Atunci poti fi sigur cand calcii frana cand ramai blocat in rampa cine stiei unde sa pe ce rape mai ajungi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Nu merita sa te complici sa la scimbi, eu le-am schimbat doarece frana era pe ferodouri pe toate rotile. Eu cred k merita sa faci efortul sa cauti si sa cumperi o pompa de nissan. Atunci poti fi sigur cand calcii frana cand ramai blocat in rampa cine stiei unde sa pe ce rape mai ajungi. Nu schimb orcum, pe Nissan aveam niste Frani de ma dădea de parbriz, doar ca tulumba aia de la pompa pe Nissan era cam mare, Dup ce pun motorul o sa mi pot da seama ce fel de pompa o sa intre in funcție de spațiul rămas, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai In legatura cu electromotorul, de ce motorizare tre sa fie, sau la ce pret s ar potrivi la dv? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai salut,am dat 200 pe el atat vreau e cu reductor de grand vitara se potriveste la fix pe cutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Daca tulumba de la servofrana este mai mare decat cea de samurai, pe langa faptul ca distanta dintre gaurile de prindere n-o sa fie aceeasi va mai lovi si in coloana de directie, mai exact in crucea cardanica. Solutii sunt, dar... Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai salut,am dat 200 pe el atat vreau e cu reductor de grand vitara se potriveste la fix pe cutie Se poate lasa un Nr de tel sa va sun maine eventual sa stabilim ce si cum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai Salut 0734449216 Mircea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate