Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai

cristi_rusu jimn

Postări Recomandate

Re: Ma numesc Cristian si am in posesie un samurai

Incearca sa cauti o pompa de pe o masina cu greutate similara si cu un sistem similar de franare, poate gasesti una chiar de nissan.

Am avut un M cu pompa de frana de raba, daca calcam frana prea tare se dadeau peste cap garniturile de la pistonasele de la ferodouri dar frana era frana.

Pompa de Nissan nu o mai am, ma gandesc ca cea de samurai nu face fata, gasesc eu o varianta , ms pt info

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu merita sa te complici sa la scimbi, eu le-am schimbat doarece frana era pe ferodouri pe toate rotile.

Eu cred k merita sa faci efortul sa cauti si sa cumperi o pompa de nissan. Atunci poti fi sigur cand calcii frana cand ramai blocat in rampa cine stiei unde sa pe ce rape mai ajungi.

Link spre comentariu

Nu merita sa te complici sa la scimbi, eu le-am schimbat doarece frana era pe ferodouri pe toate rotile.

Eu cred k merita sa faci efortul sa cauti si sa cumperi o pompa de nissan. Atunci poti fi sigur cand calcii frana cand ramai blocat in rampa cine stiei unde sa pe ce rape mai ajungi.

Nu schimb orcum, pe Nissan aveam niste Frani de ma dădea de parbriz, doar ca tulumba aia de la pompa pe Nissan era cam mare, Dup ce pun motorul o sa mi pot da seama ce fel de pompa o sa intre in funcție de spațiul rămas,

Link spre comentariu

Daca tulumba de la servofrana este mai mare decat cea de samurai, pe langa faptul ca distanta dintre gaurile de prindere n-o sa fie aceeasi va mai lovi si in coloana de directie, mai exact in crucea cardanica.

Solutii sunt, dar...

Go big or go home.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare