marcel Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Cumparati toamna trecuta. Mi-au fost buni cand aveam 90+ kg. Acum, la 75 imi sunt foarte largi. Mai multe despre ei gasiti aici: http://www.decathlon.ro/pantalon-forclaz-900-warm-negru-id_8282495.html#/340-44 Sunt ca noi. Nu sunt rupti, taiati sau tociti. Spalati o singura data cu detergent Nikwax Tech Wash. Marime 96-100. In talie au pe laterale elastic si se mai intind pana pe la 104-106 cm diametru talie. Lungime crac interior 80 cm, exterior 108 cm. La 1/2 pret de magazin. Inca sunt in oferta decathlon. 100 lei, transport inclus cu posta romana plata prin virament in cont. La plata ramburs pretul este 110 lei cu transport inclus prin posta romana. Pt. transport prin curier rapid, pretul este de 100 lei, plata transportului si rambursului fiind suportat de cumparator. Contact: aici, PM sau O729 36 89 97 Poze: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: Vand pantalon drumetii forclaz 500 warm negru barbati Quechua Multam pt. gazduire. Intre timp, am gasit un croitor care pt. un pret decent i-a modificat sa-mi fie buni. Initial, croitorii pe la care am mai fost, imi cereau intre 80-100 lei. Ziceau ca trebuie sa munceasca aproape la fel de mult ca si cum ar coase o pereche de la a-z. Se poate inchide. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate