RETI Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Buna dimineata ! Am o remorca de Uk .adusa legal acte doar contract vanzare cumparare....CUm fac sa o inmatriculez??? Cine a mai facut asa ceva? Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Re: inmatriculare remorca anglia Salut Reti sunt foarte interesat de acest topic. Te rog detaliaza orice demers pe care il faci. Vreau sa cumpar si eu un sankey trailer din UK. Multumesc Marius LE. Omologare artizanala la RAR? Editat Septembrie 14, 2015 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: inmatriculare remorca anglia una e sa ai o remorca fabricata de firme specializate care se regasesc in baza de date a RAR, si alta e un handmade tipic Uk! Daca e un hand made trebuie sa fie remorca facuta bine si sa fie cineva foarte binevoitor sa iti bata o serie pe ea si pentru asta trebuie sa prezinti un proiect al remorcii si dovezi de provenienta a puntilor si sistemului de cuplare..trebuie sa mergi la un RAR sa gasesti acel om prima data! daca e una de 750kg e mult mai usor daca e cu 2 axe incepe distractia si costa cel putin 800lei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: inmatriculare remorca anglia Detaliez. Remorca 1900 kg. fabricant Uk. acte de vanzare /cumparare. adusa pe roti de masina inscrisa in Uk,cetatean Uk. nu cred ca nu se poate. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Re: inmatriculare remorca anglia am inmatriculat eu una adusa din Irelant cu factura de la garajul de unde a fost cumparata (fara certificat de identitate sau alte acte) nu au gasit seria de sasiu la RAR si au pansonat dansi seria dupa placuta nituta care exista pe furca din fata(daca asa so numi) , asta fiind in urma cu vreo 3 ani . bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: inmatriculare remorca anglia nu stiu cum e la remorci dar la rulote intrucat acestea nu se inmatriculeaza si nu au nr de inmatriculare circula cu nr masinii! o rulota se inmatriculeaza in baza act de vanzare/cumparare (dupa ce o verifica RAR daca este declarata furata sau nu) pe actul de vanzare trebuie sa fie prevazut:marca,an,greutatea si seria sasiu(poansonata sau tablitza) succes! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: inmatriculare remorca anglia Am inmatriculat eu una acum doua luni. Daca ai factura e bine, daca nu, merge cu act de mana in care englezul ti-o vinde tie. Cu actul acela mergi la rar si iti face identificare si carte de identitate. Remorca mea avea serie de fabricatie. A durat o zi pana sa comunice rar-ul cu fabricantul. Dar cum sintem noi au gresit datele din carte. Nici nu ma mai intereseaza. In rest mergi sa o iei in evidenta la fisc si la politie apoi. zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: inmatriculare remorca anglia ideea e cum imatriculezi remorca fara serie pansonata!? restul fiind usor de imatriculat si auto se poate doar cu act de vanzare cumparare.. Eu asa am imatriculat remorca FARA SERIE pansonata, hande made dar bine facuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: inmatriculare remorca anglia Am inmatriculat eu acum 4-5 ani o platforma noua adusa din Anglia.Avea serie si am avut factura.La RAR faci programare pt tipul de serviciu solicitat ,ti-o masoara ,noteaza culorile,dimensiunile cauciucurilor ,si o omologheaza. Miron Sorin a descris asemanator pasii.Eu am mers cu masina inmatriculata in Anglia la RAR si am pus un nr de inmatriculare pe remorca identic cu cel al masinii.Asa e la englezi :) . Altfel te duci cu remorca pe o alta remorca :wink: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate