stanley Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Pentru setul de roti suplimentar pentru teren doream sa montez 195/80R15 Insa Turbo Sahara pe jantele SH pe 15 pe care le am pregatite, dar par interesante si Recip Trial aceiasi dimensiune. A folosit cineva anvelopele astea? Ar putea fi mai grele decat Insa Sahara? http://www.offroadreifen.com/reifen-details/19515QRE4X4/195R15-96Q-Recip-Trial-4x4-Runderneuert.php Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Anvelope resapate RECIP TRIAL 4x4 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38762-ce-gume-MT-ar-fi-mai-bune-si-ptr-asfalt-recip-vs-colway&p=391341&viewfull=1#post391341 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Anvelope resapate RECIP TRIAL 4x4 A folosit cineva anvelopele astea? Ar putea fi mai grele decat Insa Sahara?] am avut d'astea pe J2, din ianuarie pana in iunie, dupa care le-am vandut cu orice pret numai sa scap de ele. -proaste si iarna si vara. -slabe in teren. -bazaie pe asfalt, nu ca simexul dar ma asteptam sa fie mai silentioase. -grele, aproape cit un Simex InsaTurbo -greu de gasit repede o rezerva daca distrugi un cauciuc. J2 consuma in jur de 10-11% la drum lung cu ele. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Anvelope resapate RECIP TRIAL 4x4 Multumesc de informatii! Pana la urma cred ca voi alege pentru setul suplimentar de roti pentru iesiri in teren intre simex 205/70R15 si Insa Turbo Sahara 195/80R15. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Anvelope resapate RECIP TRIAL 4x4 Salutare Daca vrei sa auzi simex-urile pe Samurai da un semn si ne intalnim undeva. De fapt o sa ma auzi de la distanta :) Spor Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate