Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Refugiatii"- adevaruri tulburatoare ! (Campulung, sept 2015)

Yonutz

Postări Recomandate

In primul rand dedicam prima poza din acest topic mancatorilor de rahat care arunca tot felul de zvonuri legate de plimbarea prin padure. Va dam pe la bot si putina carne sa nu vi se aplece de atata caca. :ha:

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/12030968_1024162857613997_107696877_n%20modified_zpsztviwcbp.jpg

Ca tot se vorbeste de refugiati acum, ne-am gandit si noi sa fim in trend cu fengshuiul momentului, sa ne refugiem olecuta, mai pe blat, in tara muntilor si a padurilor. Pentru ca Ghermania nu am mai avut loc, bilete la concertul lui Gutzanberg n-am mai gasit, am luat ce ne-a ramas, am ros gardul si am luat leopardul ...adica am intrat ca Terente in Ciociolina ...in zona Campulugului.

Mi-am sunat pretinii sirieni din orasul lu' Boc, talibanul din Giurgiu, kurdul din Calarasi si pe Cioculetz Treija' beri ne-am activat celula terorista si am pus la cale aceasta aventura in cel mai mic detaliu.

Ne-am pus la drum, ne-am umplut sacii cu merinde si beutura, ca deh refugiatul asta nu e chiar asa usor cum credeti, necesita sacrificii, primul a murit otravit ficatul, dupa aia ...nu mai tin minte cine, cum si ce ...si am disparut in umbra padurii cateva zile exact asa cum au disparut banii de FNI.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Refugiatii"- adevaruri tulburatoare ! (Campulung, sept 2015)

Primul comentariu care imi vine in minte este :" ce grosolanie ! " , dar stiindu-te iute de dejte sunt convins ca mi-ai raspunde : " da' de lungime ce zici ? " :uameni

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

ma gandesc ca era destul de racoare....:D

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Primul comentariu care imi vine in minte este :" ce grosolanie ! " , dar stiindu-te iute de dejte sunt convins ca mi-ai raspunde : " da' de lungime ce zici ? " :uameni

Mie primul comentariu care imi vine in minte,ar fi ca e cam ipocrizie din partea ta sa vorbesti de grosolanie,atat timp cat folosesti tu insuti cuvinte cum ar fi "mataranga"(a se vedea topicul cu supravietuirea),dar asta e alta discutie si sper sa nu-mi raspunzi. Cu respect!:tk

Editat de Liviu-San
Link spre comentariu

:ha::ha::ha::ha:

Trebuia desenata, apa era sigur rece,talibanul de giurgiu incins .... putea sa raceasca ,nemaivorbind se faptul ca se putea dezechilibra grav daca aparea o ursoaica sexy.ca de fugit fara chiloti comozi sigur nu reusea din cauza desenului imens :fk

Sa va fie de bine. Sanatate ficatior imbuibati.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Bre, voi ati dat de Yeti?:ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

ma gandesc ca era destul de racoare....:D

Afara a fost foarte cald,problema a fost cu apa foarte rece si Fratica a trebuit sa se confrunte cu adevarul trist si crud: scrumbia s-a transformat ireversibil in hamsie! :pt:ha:

Link spre comentariu

Intr-o seara un betiv trece pe langa o casa cu demisol. La un moment dat, betivul se opreste sa se pise. In timp ce...o femeie iese la geam si exclama:

- Doamne, ce grosolanie!

- Ei, dar de lungime ce zici?

Era un banc si postarea mea o gluma. Te-a cam lasat simtul umorului Liviule :ha:.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Intr-o seara un betiv trece pe langa o casa cu demisol. La un moment dat, betivul se opreste sa se pise. In timp ce...o femeie iese la geam si exclama:

- Doamne, ce grosolanie!

- Ei, dar de lungime ce zici?

Era un banc si postarea mea o gluma. Te-a cam lasat simtul umorului Liviule :ha:.

Daca ai fi inceput cu bancul, poate m-as fi prins, dar cum nu sunt "lapte", am luat-o ca atare:wink: Stima!:h5

Link spre comentariu

Ce risipa de imaginatie si talent literar pentru a relata un eveniment!

Singurele comentarii care imi vin in minte:

"Parole, parole...";

"...insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune...";

"Alerg dupa o stea!"

Scuze, n-am vazut evenimentul din cauza "licentelor poetice"! :sr

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Afara a fost foarte cald,problema a fost cu apa foarte rece si Fratica a trebuit sa se confrunte cu adevarul trist si crud: scrumbia s-a transformat ireversibil in hamsie! :pt:ha:

Bre barim noi ne-am bagat cu totul in rau, care pe unde am nimerit, matale doar ai luat nitel jetul intre bucisoare ... :ha: Daca facem dupa aia un concurs de oua, care are ouale mai mari ...probabil ca se incheia 0-0...ca disparusera cu desavarsire.

Am avut un track, nu stiu de unde naiba l-am luat ...dar ce pot sa va spun acu ca am ajuns acasa si ma puteti injura cat vreti, imi amintesc ca e de la motociclete. :ha:

Din start ne-am propus toti o ieseala care sa ne tina departe de orice inseamna civilizatie si tehnologie, spre disperarea unora care la un moment dat cautau netul care fusese evident declarat nul fiind la cel putin 10km in orice directie de vreo urma de semnal gsm.

Am declarat voit un mic razboi ficatului intr-o mai mica sau mai mare masura... Am atentat uzand de toate formele stiute si nestiute posibile...

Ne-am intepat in traseu prin zona Campulung-Leresti si initial ne-am gandit sa urcam pe traseul Voina- stana dar am renuntat la idee dupa ce ne-am dat seama ca sirienii din orasu' lu Boc ajung mai tarziu si ar putea exista sansa sa nu le putem trimite coordoanatele ptr a ne putea intalni. Asa ca am ales urcarea clasica pe Rausor. Aceasta decizie s-a dovedit a fi una buna intrucat am ajuns sus pe zi, am avut timp de instalat ce aveam de instalat, de adunat lemne, pregatit masa si altele.

Am gasit pe traseu ambalaje (pungi, ambalaje si sticle de apa goale) destul de prospat avortate si "cate doua" ...Daca e vreunu care a mers in weekend la 100track si le-a pierdut i le returnez bucuros. Au facut autostopul si le-am luat in punga noastra de gunoi... :uameni

Cam naspet cu lemnele acolosea sus sens in care Talibanul l-a luat pe Sifonier treijda' beri cu dansul si au plecat la vanatoare. Dupa ceva timp s-au intors cu ditai copacul legat de cur (copac bine uscat).

Pe la 23.00 au aparut si refugiatii de la Cluj (traiasca Boc!) si a fost numa bine ca masa era deja gata si cafeaua statea calda pe o peatra langa jar. Ne-am pus la povesti cu milioane de stele deasupra noastra intr-o liniste suprema, la caldura si mirosul focului de tabara (senzatie pe care va invit sa o incercati si voi) si-am tot povestit pana catre ziua, mai putini unii care nu mai sunt ce erau odata si care s-au retras la Patrolul dormitor ...sa puna capul jos.

A fost anul in care simt cum imbatranesc, cum nu mai pot face chestii care le faceam odata. Dar nu-i bai sufletul sa ramaie tanar, si toate is bune pana la urma.

Revin cu filme si cateva poze, ca sunt la dospit acusica...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare