avolocaru Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 A folosit cineva olandez frana din inox? cam ce caliate sunt si daca stiti un furnizor. Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Olandez frana din inox Am cautat si eu acelasi element , M10x1 , 5,5 mm diam interior , nu mai retin exact unghiul de la varf dar parca era 45 grade con interior , numai bune pentru bercluirea double-flare . Parker Store . Supercalitate , disponibil numai la comanda , asemenea si pentru cele protejate prin galvanizare ) . Pretul iti poate schimba opiniile , poate chiar si religia ( 11 euro + TVA , per bucata ) ... m-am dus cu gandul sa comand 25 bucati din cele mai casnice galvanizate dar si ele tot scumpe . Am zis in gandul meu ca totusi sunt ce trebuie si tot ma va ajunge nevoia sa le cumpar dar in final am ajuns sa fac o vizita la dezmembrari . Motivul principal - pretul . Argumente secundare - se contamineaza de la piesa conjugata care nu e din inox si tot nu-i mare sfaraiala ca poate fi mai rau ; e prea overkill - nu se justifica utilizarea lor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Olandez frana din inox Merci "cos". Atunci se poate inchide aceasta discutie! nu m-am asteptat la un asemenea pret. eu as fi zis un 10 lei/buc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: Olandez frana din inox Asta a fost primul pret la dezmembrari , pe motiv ca strica o conducta intreaga . Caz in care m-am cam pacalit ca am luat toata conducta doar pentru capete si de fapt conducta n-o pot folosi . Oricat de straniu ar suna , conductele din otel nu sunt toate trase-calibrate ca si teava , cele mai multe sunt teava sudata pe generatoare si dupa o varsta chiar n-am incredere s-o mai folosesc la frana . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate