Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Olandez frana din inox

avolocaru

Postări Recomandate

Re: Olandez frana din inox

Am cautat si eu acelasi element , M10x1 , 5,5 mm diam interior , nu mai retin exact unghiul de la varf dar parca era 45 grade con interior , numai bune pentru bercluirea double-flare .

Parker Store . Supercalitate , disponibil numai la comanda , asemenea si pentru cele protejate prin galvanizare ) .

Pretul iti poate schimba opiniile , poate chiar si religia ( 11 euro + TVA , per bucata ) ... m-am dus cu gandul sa comand 25 bucati din cele mai casnice galvanizate dar si ele tot scumpe . Am zis in gandul meu ca totusi sunt ce trebuie si tot ma va ajunge nevoia sa le cumpar dar in final am ajuns sa fac o vizita la dezmembrari .

Motivul principal - pretul . Argumente secundare - se contamineaza de la piesa conjugata care nu e din inox si tot nu-i mare sfaraiala ca poate fi mai rau ; e prea overkill - nu se justifica utilizarea lor .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Olandez frana din inox

Asta a fost primul pret la dezmembrari , pe motiv ca strica o conducta intreaga . Caz in care m-am cam pacalit ca am luat toata conducta doar pentru capete si de fapt conducta n-o pot folosi . Oricat de straniu ar suna , conductele din otel nu sunt toate trase-calibrate ca si teava , cele mai multe sunt teava sudata pe generatoare si dupa o varsta chiar n-am incredere s-o mai folosesc la frana .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare