ekkakon Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: ARO-EMA Deci pana la urma cam asa a iesit in lume ... :h5 Eu zic ca e faina ... :grin: Insa se pare ca dupa "aventurile" de la MMoff 2009, au iesit la iveala cateva probleme tehnice: motorul se supraincalzeste si fierbe imediat, alternatorul se infierbanta de nu poti tine mana pe el, turbosuflanta nu functioneaza deloc, joc in caseta de directie... Astazi plec in concediu, dar cand ma intorc va trebui incet , incet, sa le rezolv pe rand. Astept orice sugestie sau ajutor de la oricine, pentru a reusi sa termin partea tehnica a lui Gogu si sa trec la amenajarile interioare medicale ! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: ARO-EMA @ekkakon, concediu placut..meriti acest repaus.. Restul colegilor scuzati off topicul... dar am impresia ca acesta e prima postare a mea in acest topic...parerea mea e ca acest om a realizat ceva si asta nu in interes personal ci in interes profesional ... omul acesta s-a bucurat ca un copil cind a dat de acela Aro,a folosit orce portita care s-a deschis-asta luind in considerare ca meseria lui nu are nimic comun cu mecanica... din ce am citit,vazut.. din ceea ce a realizat zic ca e o chestie remarcabila , eu zic ca nu a fost usor... oricum trebuie sa o duca mai departe pe cind vine din concediu Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Spiru Mihai Andrei Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: ARO-EMA Sincere felicitari pt proiectul la care te-ai inhamat,mi-a crescut inima cand am vazut ca cineva a oferit o sansa si o misiune destul de importanta unei masini pe care din pacate multi o considera cotet de gaini...jos palaria! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin_florin Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ARO-EMA Sincere felicitari pt proiectul la care te-ai inhamat,mi-a crescut inima cand am vazut ca cineva a oferit o sansa si o misiune destul de importanta unei masini pe care din pacate multi o considera cotet de gaini...jos palaria! Felicitari si din partea mea .Aro oriunde oricind operational . :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: ARO-EMA Am fost azi de i-am dat jos turbina. Ca urmare am ramas in impas... :P Turbina e compusa din doua corpuri: unul pe admisie si unul pe evacuare. Palele se invart la amandoua. Deci nu-s blocate. In schimb, axul palelor are joc ( nu in lungimea lui ) inspre partea cu admisia. Nu am gasit inca pe nimeni in zona care sa se priceapa la turbine. Daca stiti careva dintre voi pe undeva pe aproape ( Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare , Zalau ) pe cineva care sa ne puna la punct turbina, va rog sa ne ajutati! Chestia e ca, practic, turbo nu lucreaza deloc cand e pe motor. E un motor de Peugeot P155. :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: ARO-EMA Am fost azi de i-am dat jos turbina. Ca urmare am ramas in impas... :P Turbina e compusa din doua corpuri: unul pe admisie si unul pe evacuare. Palele se invart la amandoua. Deci nu-s blocate. In schimb, axul palelor are joc ( nu in lungimea lui ) inspre partea cu admisia. Nu am gasit inca pe nimeni in zona care sa se priceapa la turbine. Daca stiti careva dintre voi pe undeva pe aproape ( Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare , Zalau ) pe cineva care sa ne puna la punct turbina, va rog sa ne ajutati! Chestia e ca, practic, turbo nu lucreaza deloc cand e pe motor. E un motor de Peugeot P155. :h5 La Cluj e o firma care se ocupa numai cu turbine. Nu stiu exact cum se numeste. Am si un nr de tel de la ei. Iti trimit un PM ....numai sa-l gasesc :grin: LE: Mai pune o data ultimele poze...ca nu se mai vad :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: ARO-EMA LE: Mai pune o data ultimele poze...ca nu se mai vad :P Nu stiu de ce nu se mai vad ....Si alte poze de mai inainte nu se vad.... Poate Max sa vada de ce.... :h5 O sa sun sa vad ce si cum si va tin la curent ! Multumesc! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: ARO-EMA Nr de tel de la firma care se ocupa cu repararea turbinelor in Cluj. Locatia este undeva langa Terapia: 0741427898. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: ARO-EMA Nr de tel de la firma care se ocupa cu repararea turbinelor in Cluj. Locatia este undeva langa Terapia: 0741427898. Langa Terapia?...hmm...de asta n-am stiut Aia de o stiu eu e undeva pe Lombului pe langa Calea Baciului, in incinta la firma aia mare de dezmembrari auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: ARO-EMA In cearca un telefon pe cei care ii stiu ca au apelat la serviciile lor mi-au spus ca au fost foarte multumiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: ARO-EMA Turbina lui Gogu a ajuns azi la diagnostic la Satu Mare. M-a sunat acum doua minute omul, mi-a insirat o gramada de defecte: paleti, ulei, placa, etc. Cost total reparatie ( cu reducere 10%) 1.700 RON !!! :sr Habar n-am ce sa fac... @ Keo : am inteles ca oamenii ce au luat motorul donat de vstef_is , au luat si o turbina printre altele. Nu-i intrebi te rog pe unde e? Ca e singura sansa se pare ca sa-l fac functional pe Gogu. @ toti : daca nu se gaseste turbina care ar fi trebuit sa vina ca rezerva deodata cu motorul, singura sansa e sa schimb iar motorul. Daca e asa, am inteles ca se potriveste si motor de Toyota. Stiti ceva despre asta? http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: ARO-EMA @ toti : daca nu se gaseste turbina care ar fi trebuit sa vina ca rezerva deodata cu motorul, singura sansa e sa schimb iar motorul. Daca e asa, am inteles ca se potriveste si motor de Toyota. Stiti ceva despre asta? 1. pret motor toyota 2. manopera schimbare motoare 3. costuri RAR.. 4. Timp, drumuri, frecusuri... Merge motorul de toyota cu cutia de acum de pe masina, sau... ???? Eu cred ca e mai simplu de reparat/schimbat turbina.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: ARO-EMA In nici un caz nu merita 17 milioane pentru reparat turbina. Eu am dat 3.5 milioane pe o turbina SH ce-i drept, de pe un ARO care avea 45.000 de km. A ramas la Deva, si cand au venit dupa motor au luat-o baietii la pachet. Stiam ca cea de pe motor nu face presiune, asa ca imi luasem una de schimb. Daca nu, oricum cautam si sigur gasim una care potriveste si care merge... Schimbarea cu Toyota e buna pe hartie, dar costa si e iar cu alergatura multa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: ARO-EMA In nici un caz nu merita 17 milioane pentru reparat turbina. Eu am dat 3.5 milioane pe o turbina SH ce-i drept, de pe un ARO care avea 45.000 de km. A ramas la Deva, si cand au venit dupa motor au luat-o baietii la pachet. Stiam ca cea de pe motor nu face presiune, asa ca imi luasem una de schimb. Daca nu, oricum cautam si sigur gasim una care potriveste si care merge... Schimbarea cu Toyota e buna pe hartie, dar costa si e iar cu alergatura multa... Atunci sa ma duc la Satu Mare si sa iau turbina asta inapoi si sa asteptam sa vedem daca gasim alta SH ? :roll: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: ARO-EMA Pai normal. 17 milioane e enorm. Sigur se gaseste. Acest motor a echipat mai multe masini, nu doar ARO, si ma refer aici la Ford Scorpio, Peugeot 504, o duba Daf Leyland, o blindata frantuzeasca, mai multe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: ARO-EMA @ Keo : am inteles ca oamenii ce au luat motorul donat de vstef_is , au luat si o turbina printre altele. Nu-i intrebi te rog pe unde e? Ca e singura sansa se pare ca sa-l fac functional pe Gogu. tre sa fie la c-lung. eu am inteles ca ar fi fost schimbata, si aia care era separata nu ar fi fost buna, de aia nu i-am pus sa o schimbe. ai pm cu nr de tel. de acolo, sa ti-o puna la curier. dar nu stiu nimic de starea ei... ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: ARO-EMA @ Keo : am inteles ca oamenii ce au luat motorul donat de vstef_is , au luat si o turbina printre altele. Nu-i intrebi te rog pe unde e? Ca e singura sansa se pare ca sa-l fac functional pe Gogu. tre sa fie la c-lung. eu am inteles ca ar fi fost schimbata, si aia care era separata nu ar fi fost buna, de aia nu i-am pus sa o schimbe. ai pm cu nr de tel. de acolo, sa ti-o puna la curier. dar nu stiu nimic de starea ei... Voi suna sa intreb..... :wink: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: ARO-EMA Teoretic cineva ar fi trebuit deja sa ia turbina si sa o duca la "reconditionat" .... :) http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: ARO-EMA si practic? ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: ARO-EMA si practic? Practic astept confirmarea ca turbina a fost dusa la "dospit" ... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: ARO-EMA dupa cum ti-am mai zis, insista! nu astepta...ca trece timpul. omul uita...nu il streseaza gandul ca are ceva de facut. numai tu poti sa-l "stresezi" si sa-i aduci aminte... ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: ARO-EMA Turbosenter Satu Mare 0723181818 Bafta!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ARO-EMA Turbina tocmai s-a intors de la Satu Mare ... din pacate, nereparata, pentru ca pretul care ni se ceruse ( 1700 RON ) nu am avut de unde sa-l platim...:ang2 Asa ca, multumita lui Suzuker, se pare ca mai avem o sansa ! Trebuie insa ca turbina sa ajunga de la Baia Mare la Bucuresti! Daca are cineva o astfel de ruta si ne poate prelua piesa pentru a junge la Suzuker, ar fi excelent ! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ARO-EMA Pe cealalta parte cu cealalta turbina s-a tot insistat de multiple ori, insa de fiecare data ba nu era cine trebuia, ba era dar nu stia unde e turbina, ba stia dar de fapt era turbina de TDX nu de Pejo, ba nu raspunde etc. Umbla vorba-n targ ca turbina aia s-a cam dat de mult... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: ARO-EMA Pe cealalta parte cu cealalta turbina s-a tot insistat de multiple ori, insa de fiecare data ba nu era cine trebuia, ba era dar nu stia unde e turbina, ba stia dar de fapt era turbina de TDX nu de Pejo, ba nu raspunde etc. Umbla vorba-n targ ca turbina aia s-a cam dat de mult... Imi pare extrem de rau sa aud astea, mai ales ca d-l Pomarla mi-a garantat ca acea turbina e la el si numai ce trebuie cineva sa vina sa o ia ... :beat Oricum, desi au fost voci cunoscatoare in ale off-road-ului care, bine intentionate, mi-au sugerat sa las ARO-ul deoparte, cu tot respectul si prietenia ce ne leaga, declar acum public ca nu voi renunta la ARO-EMA !:2dr Sunt constient ca acest Gogu va necesita mult de lucru si multe batai de cap dar, el are un loc aparte in marele proiect SMART ! Chiar daca vom reusi sa achizitionam si alte masini ( Toyota, Unimog, Landrover, etc. ) , deocamdata, Gogu este primul si singurul 4x4 al Fundatiei EMA si vreau sa-l fac functional. Sa nu uitam ca tot :cl a ajutat la cumpararea lui... :tk Daca la un moment dat, un alt "acaret" va fi mai potrivit pentru ambulanta off-road, atunci ARO-EMA nu isi va pierde din prestigiu pentru ca va transporta truse medicale, oameni si o platforma cu un ATV, snowmobile sau echipamentul de dezastre, la remorca. GOGU NU A MURIT !!! Se odihneste doar ... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate