vstef_is Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: ARO-EMA intodeaua sunt reprosuri dar si multumiri,nu conteaza dak te bagi sub ele,ata timp cat esti pasionat de aceea masina conducand.o cu o mare stima fata de cailalti oameni,o intrebare de ce nemti au facut mertanurile alea 4x4 dupa modelul aro? vreau un raspun!? cat intreti masinuta si o ''ungi'' cand trebuie nu ai treaba un motor strain si e un 4x4 adevarat! Mercedes G nu s-a facut dupa ARO, deci e ok. ARO nu are nevoie de un motor strain ca sa fie un 4x4 adevarat, este 4x4 oricum. Si nu motorul e problema principala, ci puntea fata independenta si calitatea indoielnica a pieselor, mai ales in anii cei mai recenti. Astfel incat problema e ca mai mult stai sub ARO decat in ARO, si daca ai avea posibilitatea sa pui piese de calitate sa stii ca merge, ai face-o. Dar aceasta posibilitate nu prea exista sau este enorm de costisitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: ARO-EMA cu tot riscul de a sari pe mine iubitorii marcii nationale ARO, imi expun punctul de vedere. In zilele noastre, a considera ca ARO este o masina fiabila, economica, non-poluanta, ce s-o mai lungim - folositoare pare a fi o utopie. In a incerca sa incerci sa o folosesti ca si pe o masina de interventii, salvare sau altceva, este insa o prostie. Sa nu uitam ca este o masina facuta la disperare politico-economica de regimul Ceausist, din motive care nu le mai discutam. Din tam-tam-ul cu ce mare, groasa, fiabila, buna si frumoasa masina este, istoria si experienta ne-a dovedit ca propaganda a functionat bine. Faimoasele exemplare exportate s-au dovedit a fi masini pentru unul-doua sezoane, sau exploatate "la proiect", sau la armate (se livrau ca si mentosane la bateriile de rachete, dupa ce se terminau rachetele, ARO se arunca, ca si restul tehnicii de altfel). In rest puternic modificate si cu resurse mari intretinute (in special resurse de timp) unele exemplare inca mai merg. Probabil nici O MIE in toata lumea. Personal am mai cumparat inca o masina ARO (si anume Ambulanta), ca fiind steagul industriei romaneasti auto, sa-l duc in Siberia, si poate, cu un noroc nebun sa-l aduc si inapoi. Apoi sa ramana expus undeva ca "dinozaur". Sau daca nu este noroc sau destule resurse, o sa ramana abandonat in Magadan (langa oceanul Pacific). Concluzie: luati o masina normala care poate sa mearga fara sa te muti pe dedesupt, sa dormi sa mananci si sa te transformi din om in "nea Gigi mecanicu'". Lasati masina ARO sa-si traiasca sfarsitul. Departe de mine gandul sa fac aici o polemica, respect punctul de vedere al oricui.Ca unul ce am copilarit prin Imeseu si TV-eu pot spune, in cunostinta de cauza, ca Aro e o masina corespunzatoare anului lansarii sale, adica 1972. Cine se asteapta la altceva, sa caute altceva. Si nu cred ca a fost facuta din disperare, dimpotriva, a fost gandita pe indelete vreo 4-5 ani inaintea lansarii sale, stau marturie declaratiile celor ce au participat la proiectare.Daca este intretinuta corect, Aro este un competitor demn de luat in seama cu orice marca, mai ales in off-road.Asa 'mentosane' cum le cred unii, Aro inca este coloana vertebrala a Armatei romane(cateva Humvee nu fac diferenta) si a contribuit din plin la cresterea economica inainte si dupa revolutie, in special modelele utilitare.Admit ca lasa de dorit calitatea pieselor si a executiei in fabrica, mai ales dupa revolutie, cand s-au folosit din plin piese furnizate de srl-uri dubioase si se dadea cu vopsea direct pe tabla.Sunt multe de spus, pro si contra, toate valabile, am vrut doar sa punctez aceste aspecte, multumesc. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: ARO-EMA problema la aro este mentalitatea romanilor!!!:hl romani nu stiu sa aprecieze ce sa facut si s.a inchis in 2005,de exemplu cehi sunt ff multumiti de aro,si in plus ei mai fabrica aro,dak mentalitate romanului era este lucru romanesc fabricat in romania si acolo muncesc oameni,plus de asta mergea economia si cred k astazi mai exista aro! sa nu mai zic mentalitate politici de distrugere in masa sa castige vest europeni cu produsele lor de afara k a le noastre sunt de ''cacat'' in mentalitatea nostra!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: ARO-EMA problema la aro este mentalitatea romanilor!!!:hl romani nu stiu sa aprecieze ce sa facut si s.a inchis in 2005,de exemplu cehi sunt ff multumiti de aro,si in plus ei mai fabrica aro,dak mentalitate romanului era este lucru romanesc fabricat in romania si acolo muncesc oameni,plus de asta mergea economia si cred k astazi mai exista aro! sa nu mai zic mentalitate politici de distrugere in masa sa castige vest europeni cu produsele lor de afara k a le noastre sunt de ''cacat'' in mentalitatea nostra!:grin: Te rog sa scrii omeneste pe forum ca nu suntem pe MIRC sau pe alte chestii de genul asta. Pune si tu litere mari unde trebuie, renunta la porcaria aia de "k" si pune semne unde e cazul. Nu trebuie lumea sa stea sa se chioreasca la ce ai vrut tu sa spui. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: ARO-EMA Nu noi oamenii de rind suntem de vina .Guvernantii care au pus tara pe butuci .ARO a facut istorie si niciodata nui tirziu sa reinvie ca pasarea colibrii . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate