avolocaru Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Rog sa-mi spuna cineva daca dimensiunile (cele marcate in poza) unei casete de directie obisnuite fata de una HD pt un Patrol y 60, difera. Mai exact ma intereseaza din axul suruburilor de prindere pana in partea din fata a casetei, marcat cu alb in poza si lungimea totala a corpului, marcat cu rosu in poza. Multumesc! http://thumbnails114.imagebam.com/43755/398d6d437543342.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Re: Dimensiuni caseta directie HD Dimensiunile care le vrei tu par sa fie la fel, nu am masurat niciodata si nu am la indemana ambele modele, diferenta este ca cea HD este mai groasa. Vezi poza Editat Septembrie 26, 2015 de Selejan Raul TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Re: Dimensiuni caseta directie HD Hmm... Cea din poza mea pare HD? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Re: Dimensiuni caseta directie HD Ca e mare sau mica, nu prea conteaza la Y60, amandoua sunt "super HD". Mai repede se sparg furtunele de la hidraulica, deecat se strica caseta. Daca e sa se strice, se poate strica si cea mare... La volan, oricum nu simti diferenta.:wink: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Dimensiuni caseta directie HD Intrebarea vine pe fondul unor reparatii la sasiu si am vrut sa stiu dimensiunile sa nu ma trezesc ca daca am sa schimb caseta intr-o zi, nu incape. Cea pe care o am are un pic de joc si pierde un pic de ulei. Prin urmare cea din poza ar fi HD? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Dimensiuni caseta directie HD Pune o poza de jos, sa-i vedem bratul....la cea HD este Mult mai gros si ca si in pozele de mai sus corpul este mai scurt..... daca-ti curge nu conteaza, prinderea ei este aceeasi deci de ce conteaza? vrei sa o refaci pe a ta sau sa iei una HD la aceeasi bani? Din ce stiam ,sumele sunt comparabile si se invart in jura de 400-500lei. S-ar putea sa nu mai fiu eu la zi ca a trecut timpul... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Dimensiuni caseta directie HD Intaresc nitel sasiul, acolo unde este caseta vreau sa sudez o intaritura, de aceea vreau sa stiu daca in eventualitatea unui schimb de caseta de directie, cealalta se va potrivi. Am sa fac o revizie si la caseta. atunci vad concret ce si cum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Re: Dimensiuni caseta directie HD Caseta de directie din poza este HD iar prinderile sunt la fel, sunt facute pt. acelasi tip de sasiu ambele modele. Daca vrei sa schimbi caseta poti sa cumperi linistit oricare, se potrivesc iar diferenta intre ele eu personal nu am simtit la volan. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate